من خودم 128 محدود دارم و حداقل شبی 700 مگ و حداکثر 1.8 گیگ دانلود کردم ؛ اما 512 ایده آل ترین سرویس هست من خودم قبلا 512 محدود داشتم عالی بود ؛ اما نکته جالب اینجا هست که سرعت آپلود در شبانه بالاتر از دانلود هست من تعجب می کنم ؟نقل قول:
Printable View
من خودم 128 محدود دارم و حداقل شبی 700 مگ و حداکثر 1.8 گیگ دانلود کردم ؛ اما 512 ایده آل ترین سرویس هست من خودم قبلا 512 محدود داشتم عالی بود ؛ اما نکته جالب اینجا هست که سرعت آپلود در شبانه بالاتر از دانلود هست من تعجب می کنم ؟نقل قول:
من 256 آسیا تک دارم نامحدود صلاح هست بیام پارس سرعتم شب و روز 25 هست
شما که میخوای سرعتت اضافه بشه نامحدود نگیر از همون آسیا تک محدود بگیر اینجوری که بهتر هست ؟ پارس هم خواستی بگیری نامحدود بعد دانلود حجم مشخص سرعت اسمی خودش هست در کل ما نباید هم توقع داشته باشیم ؟ مگه آسیا تک چه جوری هست ؟ البته 256 باید 30 32 تا باشه !نقل قول:
اقا توروخدا کمک کنید :( من سرویس 512 یکساله دارم 24 گیگ هم در سال میتونم دانلود کنم الان 6 روزه که نصب کردنو تو این 6 روز 6 گیگ دانلود شده :sq_14::sq_3::sq_6: اخه مگه من چیکار کردمممممم :sq_5:من یه فییسبوکووووو 3 تا فیلم یوتیوب میبینم . فوقش بگیم 300 تا هم دانلود میکنم . من فقط وب گزدی میکنم . چیکار کنم کمتر از حجمم استفاده بشه ؟؟؟؟ اینجوری باشه به 1 ماه نرسیده 24 گیگ تمومه که :sq_3:
برنامه bwmeterنصب كن
فیس بووک که حجمی مصرف نمکینه نهایت 150 مگ در روز ،شما تو یوتیووب فیلم میبینی یا کلیپ ؟؟؟؟؟ اگه فیلم مثلا با کیفیت 480 p دیده باشی حجم هر فیلم تقریبا 800 مگ میشه که 4 تاش میشه 3.2 گیگ . !!! اگر هم منظورت کلیپ های کوتاه هست نهایت میشه 350 مگ در روز مثلا ، دانلود هم که میگی 300 مگ ، حجم آپلودی هم بشه 100 مگ نهایت !! در مجموع میشه = 800 مگ هر روز که میانگین گفتم ، خوب حالا تو 6 روز میشه تقریبا 5 گیگ ، یخورده هم پارس ، این وسط حجمتو انگولک میکنه ( که بهش معروفه و علت جدایی من از پارس همین مورد بود ) پس در مجموع همون 6 گیگ در 6 روز استفاده شده !!!!!نقل قول:
شما برای اینکه حجمت صرفه جویی بشه ، باید کلیپ های آنلاین و دانلود رو بذاری بعد ساغت 2 که رایگانه
برنامه du meter رو نصب کردم ولی نمیدونم چیکار میکنه و کارش چیه ؟ شنیدم این برنامه از bwmeter یهترهنقل قول:
کارش اینه که گزارش حجم دانلودی و آپلودی شما رو بصورت روزانه ، ماهیانه و سالیانه میده . برنامه bw meter بهتر هست .نقل قول:
من اخه فقط وب گردی و فیس بوک . فیلم یوتیوب هم دو سه تا اونم 2 دقیقه ای .. در روز شاید 50 مگ هم مستفیم دانلود نکنم ینی مثلا 50 مگ یرنامه باشه که دانلود شه .. اخه دیگگه نه 6 گیییییییییگ که :sq_3: حالا باید چیکار کنم ؟نقل قول:
خوب تنها راه شما نصب برنامه های گزارش و کنترل حجم هست که بتونین صرفه جویی کنین . نمونشو که خودتون و دوستمون اشاره کردن .