سلام
الان چطوری بفهمیم چقدر ته دانلود شبانه موم مونده تو پنل خاک بر سر شده که چیزی معلوم نیست :n21:
Printable View
سلام
الان چطوری بفهمیم چقدر ته دانلود شبانه موم مونده تو پنل خاک بر سر شده که چیزی معلوم نیست :n21:
سلام
این سایتشون هم که از امروز باز نمیشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه آدمای پیگیری داریم؛ الان دارن همش کارای مارو پیگیری می کنند بنده خداها خسته شدند سایت رو فعلا تعطیل کردند.
برای من که باز شدنقل قول:
سلامنقل قول:
اون موقع مشکل داشت؛ الان برای من هم باز میشه.
سلام
منم دیگه از دست اینا عاصی شدم می خوام برم سراغ ADSL ، دوستان کسی اینجا از کیفیت HiWEB خبر داره؟ قیمتاش که بنظر مناسبه.
کسی در این مورد با اپراتورهای مثلا جوابگوشون تماسی نداشته؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
من که دیگه از این شرکت سرویس ندارم و نخواهم گرفت برم تو پنل ساپورت یه چند تا کلمه گهر بار بگم:n02::n09:
دوستان تماس نگیرید با پشتیبانی در این مورد سوال کنید !نقل قول:
اینجور مث این میمونه که شما راضی شدید به این طرح و الان فقط موندید که چطور مصرف شبانتون رو کنترل کنید ! .. اونام از خدا خواسته چند وقت دیگه ی برنامه ای واس این میریزن ..
شما باس نشون بدید این طرح از اساس اشتباس و دنبال پیگیری حق خودتون باشید نه اینکه ناخواسته استقبال کنید ازش !
پست هایی مثل پست شما رو که میبینم واقعا تعجب میکنم، آخه شماها که میتونید ADSL بگیرید برای چه از اون اول اومدید مبین نت؟ من اگه منطقه گلستان مشکل نداشت اصلا مبین نت نمیموندم، من حتی به مخابرات هم راضی هستم.نقل قول:
چرا من چند صفحه قبل برید با رنگ قرمز چند خط راجب تماسم با این شیادان مبین نتی نوشتم .متاسفانه ۱-۲ نفر اومدم تو تاپیک اف تاپیک ایجاد کردن پست من درست خونده نشد.نقل قول:
من هنوز موندم این تماسی که واسه شکایت گرفتن و کد شناسایی رو گرفتن یعنی مشکل ما حل شد!!! اگه تا 3-4 روز دیگه خبری نشد باید یک اعتراض جدید پر کنیم این سری وقتی تماس میگیرن باید باشون راجب مشکل حرف بزنیم نه اینکه شماره شناسایی رو بدیم طرف هم مثل یک حیوان 4 پای خال خالی گاو مانند گوشی رو قطع کنه .