[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو 128 تهران راستی منامه چپی باکو
14:57
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو 128 تهران راستی منامه چپی باکو
14:57
نقل قول:کی میگه اینجا نمیشه انتقاد کرد؟نقل قول:
دوستان پینگ بالای شاتل که دیگه ربطی به شب و روز نداره که... واسه این ایشالا به ما اجازه غر زدن میدن؟
خود من توی اوج انتقادها (یعنی بهمن سال قبل) رفتم سراغ شاتل!:27:
اتفاقا اینجا فضایی وجود داره که تعریف نمیشه کرد ، هر چند شاتل چیزی برای تعریف کردن نداره!:21:
آقا مهدی گل. منظور من شما نبودی.نقل قول:
منظورم اونایی بود که از کل ادبیات فارسی فقط یاد گرفتن بگن هر چقدر پول بدی همون قدر آش میگیری.
با این حرفت که صد در صد موافقم . من دارم الان پول 128 میدم و خطم روی 2 مگ بسته شده . بسته شده که شده. حق ندارم سرعتم شبا روی 15-20 باشه ؟ شبا بهشون زنگ میزنم میگم سرعتم روی 1 کیلوبایت میچرخه و سایت باز نمیشه ولی پینگ هم خوبه . میگه اینا اصلا مهم نیست . شما برو این لینک رو ( لینک اپرای همیشگی که شبا میدن) رو دانلود کن ببین سرعتت چنده . سرعتم میره روی 100 . خوب چی بگم دیگه به این عوضی هانقل قول:
واقعا یه مشت نفهم عوضی رو گذاشتن که جواب ملت رو بدن . جالب اینجاست که بعدش هم قطع میکنه میره . الان 6 ماهه که سرعتم همین جوریه شبا . فقط توی این 6 ماه یه هفته تونستم با سرعت 60 دانلود کنم . تموم که شد عمرا اگه شاتل وایستم
اونهایی هم که میگن سرعت شاتل واسه ما خوبه و هر چقدر پول میدی همونقدر اش میخوری بدونن که شاتل به بعضی ها کمتر آش میده که به بعضی ها بیشتر آش برسه .
مثلا ما اکو 512 داریم ؟!!!
شما تا حالا دروغ نگفتی؟نقل قول:
به منم همینو گفت رفتم دیدم دانلود میره رو ۶۰ بعد اومدم بهش گفتم سرعت بزور میشه ۸کیلو :31::31:
خلاصه اونشب کلی مخشو کارگرفتم :31::31:هی لینک داد گفتم نشد اینم خرابه:31::31:
اخرش گفت درست میکنم براتون جاتون خالی بعد یه مدت ۱ گیگ دانلود کردم شبانه
تازه کلی هم مسخرش کردم بهم گفت تو مشکل نداری فقط اومدی اذیتم کنی:41::41:
پینگ منو ببینید :41::41::
اخه این چه سرعتیه؟
سرعت هلو پوسیده:41::41:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منو بی طرف فرض کنین.
واسه شرکتی مثل شاتل صرفه با اینه که شبا سرعتو محدود کنه بعد بیاد چند گیگ خسارت بده یا اینکه محدود نکنه و خسارتم نده؟! دلیلتونم بگین
نقل قول:
تو هم حوصله داری نصفه شبی حال طرف رو گرفتی . در کل اینا یه مشت ادم هرزه و دروغ گو اند
استغفراللهنقل قول:
اینا دروغ میگن دیگه
بقیه جاها هم بهتر نیست
هر سرویسی مشکل داره اینا اینجوری دزدی میکنن
کلا علاقهمند به دزدی هستند
این دیگه چیه؟:27: پینگت چقدر نجومیه. :31: فکر کنم تو رکورد دار پینگ باشی.نقل قول:
ایول خوب سر کارش گذاشتی:31: