Line Attenuation :47.2 29.1
اگه داداش اینو نگاه کنی میبینی مشکل از خطه نه مود م پس چرا الکی عوض کنم
Printable View
Line Attenuation :47.2 29.1
اگه داداش اینو نگاه کنی میبینی مشکل از خطه نه مود م پس چرا الکی عوض کنم
بله منظورم کمپین تابستانی مخابراتهنقل قول:
اگه با عوض کردن سیم adsl عوض میشه یک سیم خوب بخر و یک راست از ورودی مخابرات ببر به مودم خیالتو راحت کننقل قول:
این که ناقص اومده دوست عزیزنقل قول:
بفرمایید اما با سیمی که در دخل مودمم بوده با اون بهترمیشه با سیم دیگه بدتر میشهنقل قول:
Line State :Showtime Modulation :G.DMT Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :15.5 22.0 db Line Attenuation :50.5 29.0 db Data Rate :4096 512 kbps Max Rate :6912 1172 kbps POWER :19.0 12.0 dbm CRC :0 0
بله این بهتر از قبلیه هست. اما منظور من این بود که سیمو از ورودی چک کنی نه از پریز تلفننقل قول:
فهمیدم چی میگین تست کردم اونم مثل این هستش الان رو gdmt گذاشتم الان میخوام همارا رو جمع کنم برم مخابرات سرعت دانلود توربو چند هست مشکل اینجاست میگن تو مرکز علامه جا نیست باید چیکار کنم حالا مننقل قول:
سرعت دانلود توربو 250 هستش. خب شما جمع آوری کن حلش میکنیم. حتی اگه آنلاین جا نباشه تو crm جا هست.نقل قول:
خب خب فردا قراره از این ماکسنت خلاص بشم!!!
امروز زنگ زدن گفتن واسه چی می خوای جمع اوری کنید و مشکلی دارهید این.......که من جوابش ندادم گفتم می خوام سرویس رو جمع اوری کنم این......اخرش برگشت گفت اگه می خواید جمع اوری کنید قردا با یه کارت ملی بیاید دفتر ماکسنت واسه جمع اوری سرویس این....:n13::n27: میگم برایه همه اینطوری ؟من که هیج چیزی ندادم واسه چی می خوان کارت اینارو؟؟؟؟
نه ماله من مخابرات هست بد نيست