شاید شما دیرتر ما شکایت رو ثبت کردید. یکی دیگه پر کنید تو هر دو تا لینک .فقط وقتی تماس گرفتن بشون بگید واسه مورد کم فروشی و همین عدم تعهد به قرار داد تماس گرفتین :n08:؟نقل قول:
Printable View
شاید شما دیرتر ما شکایت رو ثبت کردید. یکی دیگه پر کنید تو هر دو تا لینک .فقط وقتی تماس گرفتن بشون بگید واسه مورد کم فروشی و همین عدم تعهد به قرار داد تماس گرفتین :n08:؟نقل قول:
خود مبین نت سرعت را شب ها میاره پایین که کسی زیاد دونلود نکنه.نقل قول:
یه عمر سرعت افتضاحشونو تحمل کردیم، قطع و وصل شدنای مکررو تحمل کردیم، خارج شدن از شبکه رو موقع برف و بارون و ابری بودن هوا تحمل کردیم، پشتیبانی ضعیف و انتظارهای طولانی پشت خط برای ارتباط با پشتیبانی رو تحمل کردیم ولی این محدود کردن مصرف شبانه واقعا دزدی و خیانت بزرگیه خداوکیلی همه برید شکایت کنید انصافا بیچارمون کردند باور کنید دارند سلاخیمون میکنند آخه مگه ما قرارداد نبسته بودیم پس به چه حقی دارند این بلا رو سرمون میارند
دوستان سلام.منم تازه 3 روزه که متوجه شدم چه اتفاقاتی افتاده.اونم از اونجا که تقریبا یک هفته مونده بود طرحم تموم بشه ناگهان با اون صفحه سبز لعنتی اتمام اعتبار مواجه شدم و از اونجا که قبلا یک گیگ هدیه رو گرفته بودم میدونستم این ماه تازه ترافیک اضافه هم میارم.(سرعت 512...4 گیگ دارم) ولی وقتی دیدم کپ کرده بودم و وقتی رفتم تو صفحه مشترکین دیدم در عرض 3 روز 1 گیگابایت حجم ازم کم شده. :n13: تا اینکه زنگیدم به پشتیبانی و اونم بهم گفت 3تا 7 شده.بهش گفتم پس چرا اطلاع ندادین گفن بهتون ایمیل کردیم(دروغگو) منم فکر کردم ایمیلو چک نکردم ندیدیم نگو اصلا این خبرا نبوده.بعد یکراست اومدم اینجا و وقتی این درد مشترک رو با بچه های مبین دیدم کمی اروم شدم.تو صفحه خود سایتشون هم رفتم و یک ایمیل هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم و بهشون گفتم شما دزدی اشکار کردین.اونام یک ایمیل بهم دادن که همون مطلبی بود که تو وبلاگشون گذاشته بودن.
خلاصه منم تصمیم گرفتم نتم رو عوض کنم. وقتی به شرکتای دیگه زنگ زدم تازه فهمیدم مبین چقدررر گرون میده.دززززد.مال حروم خور:n15:
الان سرعت 1 مگابیت در شاتل و اسیاتک 20/900 و تو پارس انلاین 19/700 هست با حجم 4 گیگ .اما این دزدا میدن 30 هزار تومن. :n15:ببینین چقدر اختلافه.سرعتای بیشتر که تفاوت بیشتر هم میشه.
تازه این پرروها یک گیگ رو میدن 10 هزار تومن اما اونا میدن 3/600!!!! :n04:
تازه بماند فرت و فرت هدیه های مفتی که به مشتریاشون میدن.
حجم شبانت تموم نشده؟ یا اصلا دروغه همچین چیزی وجود نداره؟! فقط ساعتشو کم کردنو ملتو ترسوندن که دانلود نزنن.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
نه چیزی کم نشده ، اصلا بین حجم مصرف شده شبانه و روزانه تفکیکی نیست الان ، فعلا حرفش رو زدن ولی خب هر لحظه ممکنه مثل اون دو ساعت که کم کردن اجراش کنن.نقل قول:
خخخخخ:n02:
اومدم ببینم اوضاع مبین نت چطوره !!! وقتی اون نامه دوست عزیز به مبین نت رو دیدم کلا آمار همه چی اومد دستم :دی
درود به غیرتت دوست عزیز :n12:
سرعت من 4 روزه بالای 100 نمیره :| شکایت کردیم درست بشه نگو فهمیدن زدن سرعت رو کم کردن خخخخخخخخخخ
پینگ هم که ا ماشالله الان بعد از چند ساعت تونستم فروم رو باز کنم :|
ما آخرشم نفهمیدیم در حال حاضر شب دانلود بزنیم یا نه :دی من تا 1 سال دیگه با این حرومزاده ها درگیرم...قبل این قضیه تغییر شبانه 1 ساله بستم الان مثه چی پشیمونم...نه میتونستم adsl بگیرم نه gprs نیازمو برطرف میکنه....الانم میترسم دانلود زیادی بزنم چند وقت دیگه بگن شبنات تموم شد حالا 1 سال بدون دانلود بمونم.
Sent from my GT-I9300
کاش این شرکت ، به اصطلاح شرکت ، حداقلش یک طرح خوش قیمت میداشت ، الان شرکتهای adsl با 20 تومن ماهی سرعت 1 مگ با 3 گیگ ترافیک میدن اونم با دانلود شبانه همه چی ok
این مبین زرت میاد سرعت 128 رو میده ماهی 20 تومن اونم با سرعت افتظاح و بدون دانلود شبانه ، به اصطلاح دانلود شبانه ..
من که همون 6 - 7 ماه پیش خودمو با Adsl راحت کردم و خدا رو شکر راضیم ، راحت دانلود میکنم ، الانم یه اینترنت معمولی میخاستم که بتونم برای کاراهای معمولی ازش استفاده کنم
کاش حداقلش این مبین خاک بر سر یه طرح درست و حسابی ارزون قیمت میداشت ، باز میرفتم طرفش ، آخه آدم زورش میاد برای سرعت 128 ماهی 20 تومن بده به این دز*د
همشم sms میفرسته بیا شارژ کن ،
خوب دیوانه حداقل یه طرح ارزون بزار تا کسی بیاد طرفت ، زبان نفهم ، عین خ*ر میمونن ، اصلا هیچی حالیشون نیست
دو تا مودم مونده رودستم ، آدم نمیدونه چیکار بکنه با این نفهم دز*د
طرح نوروزی هم بخوره توی سرتون یه طرح ارزون قیمت همیشگی بزار گشنه ها
این مبین نت منو یاد "قل مراد" میندازه :n02:
:n30: