سلام من الان شاتل هستم می خوام چابک 1 مگ (2 تا 8 صبح رايگان) رو بگیرم چندتا سوال داشتم
1- سرعت دانلود روزانه و شبانه آسیاتک حدودا" چدره؟
2- آیا بیشتر از مقدار مشخصی تو ساعات رایگان دانلود داشته باشی مثل شاتل سرعت رو محدود می کنه ؟
Printable View
سلام من الان شاتل هستم می خوام چابک 1 مگ (2 تا 8 صبح رايگان) رو بگیرم چندتا سوال داشتم
1- سرعت دانلود روزانه و شبانه آسیاتک حدودا" چدره؟
2- آیا بیشتر از مقدار مشخصی تو ساعات رایگان دانلود داشته باشی مثل شاتل سرعت رو محدود می کنه ؟
پهنای باند باز هست تا 12 مگ اگه خطت جواب بده حدود 1 مگ و 200 کیلو در هر ثانیه تو روز دانلود داری توی تایم رایگان سرعت مطمینا کمتره چون همه دانلود می کنننقل قول:
فکر نکنم من چیزی راجع به این موضوع نشنیدم
15 استاندارد هست بالای 15 عالی کمتر از 15 کندی و قطع و وصلینقل قول:
ی مودم tp-link بگیر بهتره تا یه موردم یه روترنقل قول:
تازه اینجوری هر وقتم زنگ بزنی پشتیبانی راحت تر کمکت می کنن چون وارد ترن
سلام
دوستان تایید رانژه از مخابرات چند روز طول میکشه ؟
دوست عزیز اول نماینده باید ثبت نام کنه ، بعدش تهران تأیید کنه ، تهران که تأیید کرد کسی که قسمت MDF مخابرات کار میکنه خط رو رانژه میکنه ..نقل قول:
حالا این روال ممکن هست از 1 تا 10 روز طول بکشه البته بستگی به ظرفیت پورت مرکز مخابراتی هم داره که زمان رانژه خط رو بیشتر میکنه
برای اطلاع از روال کار هم میتونید با 1544 تماس بگیرید راهنمایی می کنند
دو شبه فقط 700 مگ دانلود دارم ! فکر کنم وسطش قطع میشه
تو این چند روزی که از سرویس شهاب استفاده کردم نمیتونم بگم خیلی خوب بوده ... ولی تقریبا راضی بودم ... البته بنده زیاد شبانه دانلود نداشتم ولی سرعت میانگین شب همون ۲۵۰ کیلو هست بعضی مواقع بیشتر و یا کمتر
سرعت روز هم ۱.۳ مگ هست تقریبا ... البته خیلی بستگی داره سرور کدوم کشور باشه ... با ایران خیلی خوبه ... اما وقتی سرور دور میشه پینگ بالا میره ...
برای بازی آنچنان مناسب نیست ... مخصوصا اگر بازی packet loss رو خوب هندل نکرده باشه ...
در کل حجم سریع تموم میشه و اصلا نمیفهمی کجا میره :))
دقیقا !نقل قول:
در کل حجم سریع تموم میشه و اصلا نمیفهمی کجا میره
حجم خوری داره !؟
آره آقا حجم خیلی زود تموم میشه واقعا آدم چطوری باید بفهمه لعنت بهشون .نقل قول:
الانم که 1 ساعته کلا قطعه اینترنتم