من 2 سال کامل 1 مگ داشتم و کاملا راضی بودم هر شب 4.5 گیگ دانلود داشتم، تا اینکه بد شد و به زور به 2 گیگم میرسید...نقل قول:
عوض کردم با 128 !!!
Printable View
من 2 سال کامل 1 مگ داشتم و کاملا راضی بودم هر شب 4.5 گیگ دانلود داشتم، تا اینکه بد شد و به زور به 2 گیگم میرسید...نقل قول:
عوض کردم با 128 !!!
سلام
کسی نامحدودشو داره؟؟سرعتاش خوبه؟؟
زنگ زدم به شرکتش گفت اول کار سرعتتون خیلی بالاست بعد نسبت به حجم دانلود و......سرعتتون کاهش پیدا میکنه!!!!!!
قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا فایده داره یا نه؟؟
ممنون
تست سرعت روي موبايل(ايپاد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت واقعي اينه!
اينم تست روي موبايل توي امريكا(دشمني كه هيچ غلطي نميتونه بكنه)
يه تست ديگه پارس انلاين رو موبايل
سرعت دانلود: 0/06مگابيت
اپلود: 0/60 ! مگابيت
از سرورهاي ايران تست نگيريد مگه بجز سايتهاي دانشگاه و تعدادي دولتي چه سايتي درايران هست، فقط از امريكا، المان هلند و چند كشور ديگه تست بگيريد،
اكستنشن flagfox واسه firefox يا مشابهش واسه chrome رو نصب كنيد بعد پرچم كشور هاستينگ رو نشون ميده(اينارو واسه تازه واردها فقط گفتم)
چند روزه سرعت خراب شده معلوم نیست سراسریه یا استانیه
یکی به ما میگه این SNR چیچیه ! :sq_3:نقل قول:
نویز خط هستشنقل قول:
هرچقد عدد بالا تر باشه بهتر هستش و اگه پایین باشه بد میشه
بهترین حالتش بالای 20 هستش و بدترین حالتش زیر 10
موفق باشید
آره چند روزیه منم سرعتم خیلی افتضاح شده .....نقل قول:
برادر من نرم افزاری میخوام که اتصال به اینترنت سر ساعت مشخص برقرار کنه نه اینکه شروع به دانلود کنه.در ضمن بایوس کامپیوترم قابلیت روشن شدن در زمان مقرر رو نداره و اگه قبل از ساعت 1:45 اتصال اینترنت برقرار باشه دانلود بین ساعت 1:45 تا 2 پام حساب میشه.دوستان اگه نرم افزاری سراغ دارن کمکمون کنن که سر یه ساعت مشخص بشه اتصال به اینترنت برقرار کردنقل قول:
دوستان کسی میدونه این ترفند 1:45 و 7:15 توی اصفهان کار میکنه یا نه؟
دیشب گزاشتم 3 تا فایل 500 مگی دانلود بشه 8 پا شدم دیدم وسطه فایل دومی گیر کرده.معلوم نیست نصفه شبا چه غلطی میکنن