برای ساخت بات باید شبیه سازش روی کانترت باشه، بعضی کانترها این شبیه ساز رو به طور پیش فرض دارند. توی بازی کلید "~" رو بزن، عد توی منوی باز شده تایپ کن: "Bot_add_ct" اگه این کد وجود داشته باشه و کار کنه یعنی شبیه ساز داری و یه بات به ct اضافه می شه، برای اضافه کردن بات به ترور هم از کد "Bot_add_t" استفاده میشه. اگر هم نداری فایل زیر رو که بهترین شبیه ساز هست رو دانلود کن و بریز تو پوشه کانتر بعد از ادد کردن بات برای اولین بار در هر مپ، مپ آنالیز میشه و بعد از یک رستارت کلی می تونی با بات ها بازی کنی.
این هم فایل شبیه ساز:
کد:
http://doctorcomedian.persiangig.com/other/Patch.exe
برای تغییر قدرت بات ها هم می تونی از این کد استفاده کنی: Bot_difficulty 0 که جای صفر که کمترین قدرت هستش می تونی 0 تا 9 رو قرار بدی، بعضی ها فکر می کنن بین 3 تا 9 فرقی نیست ولی ما که بازی کردیم فهمیدیم خیلی فرق هست. بهتره اول با لول 0 شروع کنی.:5:
برای اینکه بتونی تک به پنج یا بیشتر بازی کنی باید از دو کد زیر هم استفاده کنی:
1. mp_autoteambalance (شاید تو تایپش اشتباه کرده باشم) این کد برای اینه که بین دو تیم تعادل برقرار باشه و نمی ذاره تفاوت تعداد از دو یا سه بیشتر بشه که برای غیر فعال شدنش باید مقدارش رو صفر کنی.
2. mp_limititem این کد هم اون مقدار تفاوت بین دو تیم رو مشخص می کنه که بهتره 10 یا 20 باشه.
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
باید لول بات رو بالا ببری. از کد "bot_difficulty" استفاده کن و اون روی 3بذار ببینم می تونی 3تاشون رو بزنی.:31:
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
من آنلاین بازی نمی کنم ولی حرف شما کاملاً صادقه و باید حتماً هماهنگی و پشتیبانی تو بازی وجود داشته. کانتر اصلش استراتژی گروهی هستش و من معنی سروری رو که هر کسی برای خودش بازی کنه رو واقعاً نمی فهمم:9:
درضمن یادآوری کنه اسنایپر اگه واقعاً اسنایپر باشه نیازی به کاور کسی دیگه نداره مگر اینکه تو راش مستقیمش بیشتر از دو نفر بیان و نتونه خودش رو بکشه کنار. در این حالت هم اسنایپر حرفه ای یک یا دو نفر رو راحت میندازه و بعد به Fu میره.:31: