hon بیش از اندازه fun هستش !
unite ها خیلی مزخرفه !
Printable View
hon بیش از اندازه fun هستش !
unite ها خیلی مزخرفه !
ما از طریق کرش گیم خریداری کردیم عضو شدیم ولی بازی به این چرتی ندیده بودم حیف اون 35.000 که دادم سی دی کی رو خریدم ولی باز هم تیمی بازی میکنیم تا یه تورنمنت تو ایران برگزار بشه شاید بردیم !
به خدا اگه مجانی بود.هیچ کدومتون طرف دوتا وارکرافت نمیرفتید
گرافیک دوتا وارکرافت دموده شده.(قدیمی)
فک نکنم دوتا ۲ چیزی فراتر از HoN باشه
جز هیروهای جدیدش
بهرحال ممنون بابت نظرات:11:
شما پلیر های آنلاین رو ببین
و تفاوت HoN و DotA رو احساس کن
این HoN خیلی باحاله
گذشته از اینکه هیچ چیز جای DotA رو نمی گیره باید خدمت دوستان عرض کنم DotA 2 چیزی فراتر از چیزیه که حتی بتونین فکرش رو بکنین. یه نکته ای رو یاد آوری می کنم، DotA 2 داره توسط Valve ساخته بشه، واسه دوستانی که در جریان نیستن می گم که Valve یکی از قطب های بازی سازی هستش، نمومه بازی ها CS، Left 4 Dead، Portal، Resident Evil و ...نقل قول:
که هیچ کدوم از این بازی ها نیازی به تعریف ندارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نزن اين حرفووووووووو ...دوتا 2 بياد انقلابي ميشه در صنعت گيم .(خواستم مهمي موضوع رو برسونم :31:)
من سه ساله که دوتا بازی نمی کنم.قضیه Dota 2 چیه؟کی میاد چه جوری؟اطلاعاتش کجا گیر میاد؟
ترک کردم شاید دوباره معتاد شدم!
اره اگر یه مرجعی هست لینک بدین ببینیم چیه این DOTA 2 .. اگه باگ ماگ داره بهشون بگیم که کارشون بی ایراد باشه :31:
مرجعشو خيلي راحت ميتونستين با سرچ پيدا كنيد
کد:www.dota2.com
يكــ سوال فقط سازنده ي Dota 2 هم خود شركت Bilizard هستش؟:13:
Valve
......
دلت نيومد يه دقيقه اون سايت رو باز كني ؟؟:41:نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوستان عزیز کسی نمیتونه در رابطه با این مشکل کمکی کنه!؟ :10:
اینو دانلود کن ببین به کارت میاد: دینقل قول:
کد:http://onlinewars.persiangig.com/Tools/Fixer.exe/download
این مربوط به رجیستری هست. الان دقیقا یادم نیست Key چی بود، اما همین متن رو تو گوگل بزنید میاد.نقل قول:
احتمالا شما بازی رو بصورت Copy&Paste نصب کردین، برای همین تو رجیستری ویندوز شاخه ی بازی War تعریف نشده. باید دستی این کار رو انجام بدین.
اگر اشتباه میکنم، دوستان تصحیح کنن.
این رو دانلود کن ببین درست میشه یا نه!!نقل قول:
کد:http://onlinewars.persiangig.com/Tools/Fixer.exe
(پست قبلی مثل اینکه تایید نشد: دی)
درسته رفیق بصورت کپی پیستی نصب می کنم!
سلام یه سوال
میگم وارکرافت من خیلی کراش میده , هر 3-4تا بازی 1بار میپره بیرون, چه کنم؟
Delete......
نقل قول:
دوست عزیز وقتی همونطوری بصورت Extract بازی نصب میشه اجرا میشه ! اما بعد از ریختن پچ دیگه کار نمیکنه!
توی رجیستری هم نگاه کردم و اون گزینه هایی که نوشته شده در صورت ایجاد این مشکل باید بسازید! ساخته شده هستش!
راستی بر روی بعضی از کامپیوتر ها هم میاد!
نمیدونم چیکار کنم؟!
همینجوری نمیشه در بارش نظر داد باید بیاد بعد
کاش در مورد سیستم گیم و سیستم مورد نیازش هم توضیح میدادن و اینکه زمان قطعیه اومدنش کی هست ولی خوب به هر حال این مهمه که یه بازیه مستقل میشه واسه خودش
دوستان عزیز مشکل از همون Vc C++ بود!
اونو نصب کردم درست شد!
با تشکر!
خدا رو شکرنقل قول:
پس ++C نصب نبود
نقل قول:
درسته روی اون سیستم ها که میومد بازی های دیگه C++ رو اتوماتیک نصب کرده بودن که بعد از نصب وار / این بازی به مشکل نمیخورد و روی اون سیستم ها هم که اجرا نمیشد برنامه C++ نبود!
سلام
کسی نمی دونه چطور باید با Tiny
Enchantress رو زد؟؟؟
هر کار می کنم نمی تونم
کافیه یه Dagger بخری....Hp آهوو خیلی کمه...با یه 1-2 میمیره
اینو امتحان کردم
نمیمیره
3 میزنه -اقانیمم می بنده سریع
اتک اسپیدمونم که هیچی
بوت مانانقل قول:
دگون لول اپ کن
دگر
اسالت
بای بای اهو
6 اهو هرچی فاصلت ازش بیشتر باشه بیشتر دمیج میده یعنی وقتی بهش چسبیدی اتک کمتری میخوری
لول 6 تینی رو نگیر 1و 2 اپ کن بعد لول 3 رو اپ کن که بش بشه وقتی اتک میده کلا تینی اهو رو میزنه
کسی نمیدونه اینو؟نقل قول:
من تنها مشکلم اتک اسپیدمه که با یک اهو دیگه باید بی خیالش شدنقل قول:
بوت مانا
دگون لول اپ کن
دگر
اسالت
بای بای اهو
6 اهو هرچی فاصلت ازش بیشتر باشه بیشتر دمیج میده یعنی وقتی بهش چسبیدی اتک کمتری میخوری
لول 6 تینی رو نگیر 1و 2 اپ کن بعد لول 3 رو اپ کن که بش بشه وقتی اتک میده کلا تینی اهو رو میزنه
حتی ارکید و کتاب رو هم امتحان کردم باز نمی شه
ایتم های من انا هستن
بوت مانا
perseverance
dagon
linkens
dagger
(ششمی رو هر چی بست باز نشد کاری کنم-اسالت نبستم)
اشتباه شما همینه شما جلوی اهو مجیسین هستین نه اتکر شما باید به کمک مجیکتون بزنینش واسه همین اول بازی باید دگون و دگرتون کامل بشه بعد برید سراغ هایپر و مدنس
سلام سهراب خاننقل قول:
نظر من اینه که باید 6 رو بگیره ..که toss ش قوی تر شه ..چرا 3 اپ کنه وقتی که اهو هیرو دورزن هست .
مطمنا هم وقتی به تینی نزدیک باشه سعی میکنه فرار کنه تا اتک بده که 3 فعال شه ..
آقا چطور ميشه با DRAGON توي لول 6 MANTA STYLE بزنه و 3 تا دراگون بشه؟
اگه قبلا جواب داده شده شرمنده
مانتا و 6 رو باهم بزن شاید کار کنه اگه نشد با شیفت امتحان کننقل قول:
آقا چطور ميشه با DRAGON توي لول 6 MANTA STYLE بزنه و 3 تا دراگون بشه؟
اگه قبلا جواب داده شده شرمنده
جلوش اصلا نمیشه اتک اسپید داشت ):نقل قول:
اشتباه شما همینه شما جلوی اهو مجیسین هستین نه اتکر شما باید به کمک مجیکتون بزنینش واسه همین اول بازی باید دگون و دگرتون کامل بشه بعد برید سراغ هایپر و مدنس
چون کتاب میزنه نمیشه خودشو تاس کرد ):
سلام دوست گلمنقل قول:
فرمایش شما درسته ولی نه در مقابل اهو چون ایشون دگر خریده و بلینک میکنه بقلش پس احتمال بش شدن هست با گرفتن 6 احتمال همون 1 اتک هم از بین میره که بتونه بهش بده خودت بهتر میدنوی وقتی بلیننک بشی بقلش اتوماتیک هروی مقابل اتک میده
[QUOTE=new evil;6128989]مانتا و 6 رو باهم بزن شاید کار کنه اگه نشد با شیفت امتحان کن
منتا رو با 6 با هم زدم اتفاقي نيوفتاد منظورت رو از استفاده از شيفت نفهميدم .چون داشتم توي وب دنبال اين ميگشتم ديدم يه سايتي نوشته بود از شيفت استفاده كن ولي ننوشته بود چطوري و فقط نوشته بود شيفت رو در طول مسير بگير !!!!
بچه ها توي 6.72 ديگه سنگ و ياشا ORB نيست؟!!!
براي مورچه اگه مانكي بزني با لول 3 ORB هست و ديگه اتك اضافه نميده ؟!!!(مانكي كه آيتم ORB نيست)
هنوز مشكل قبليم رفع نشده چون شنيدم يه بابايي به نام محسن كايوت با دراگون 6 ميكرد و بعد منتا ميكرد و سه تا دراگون و تو سومين لول 6 كه اگه مندز هم بزني ديگه فكر نكنم تاور جلوت بمونه كسي نميدونه چطور ميشه اين كار رو كرد؟
شرمنده اگه انگليسي ننوشتم و همونهايي رو كه توي گيم نت ميگم رو اينجا هم نوشتم
يه دگر داري براش يه دگون قرمز هم آپ كن بعد دگر كن و بعد 1 و 2 ميكني و دگون رو روش مينوازي و آهو پر پر ميشه ميتوني از دگون سبز و آواتار هم استفاده كنينقل قول:
وقتی برای مورچه می بندی باید رویه مانکی کلیک کنی.با ابن کار دیگه مثل قبل جلوگیری از میس نمی کنه.نقل قول:
من تا حالا ندیدم کسی بتونه اون کارو انجام بده.
در مورد مورچه عالي بود دمت گرمنقل قول:
من قبلا شنيده بودم يه بابايي اين كار رو كرده بود و ديشب خودم انجام دادم ، روشش به اين ترتيبه كه بعد بستن مانتا بايد با كليدش روي كيبرد و كليد R كه كليد سريع 6 دراگون هستش با هم و در يك زمان بزني و اون وقت ....:21: