اول سرعت مثل روزه ولی اگر چند شب پشت سرهم بالای ۴ ۵ گیگ دانلود کنی سرعتت کم می شهنقل قول:
Printable View
اول سرعت مثل روزه ولی اگر چند شب پشت سرهم بالای ۴ ۵ گیگ دانلود کنی سرعتت کم می شهنقل قول:
من سرویسای جدیدو نگرفتم هنوز پس فرد طرحم تموم میشهنقل قول:
اما تا الان شبانم اینجوری بوده از ساعت 1 تا 2 همیشه ی خدا سرعتم محدوده هیچی دانلود نمیشه
اما از 2 تا 8 صبح آزاده آزاده مثلاً من سرویس فعلیم 128 هست سرعتمو رو 8 مگ بستن من از ساعت 2 تا 8
دانلود منیجر زمانبندی کردم شبی 12 تا 14 گیگ دانلود میشه یعنی به عبارتی میشه ماهی 300-400 گیگ میشه دانلود کرد
این عدد برای تورنتایی که سید درست درمون داشته باشن شبی 10-12 گیگ هست
من رکورده دانلود شبانم تو یه ماه 540 گیگ هست:n10:
ولی شما رو همون 300-400 گیگ حساب کن و بدون که 1-2 شب سرعت داغونه
این ترافیک بین الملل چطور حساب میشه ؟ چرا دو برابر کم میکنه ازمن؟
مثلا اگر 100 گیگ اینترنت داشته باشی، اگر از اینترنت داخلی استفاده کنی(همون سایتایی که داخل خود شرکت اسماشون رو معمولا تو یه لیست نوشته باشن) میتونی 200 گیگ دانلود کنی. مثلا ایرانسل من بسته ی نامحدود 3 ساعتش 120 گیگ به من میده(60 گیگ اینترنت بین الملل و 120 گیگ اینترنت ملی). اگر فقط از سایت آپارات دانلود کنم میتونم 120 گیگ دانلود کنم. ولی اگر از سایت های خارجی یا همون سایت های دانلود فیلم و سریال دانلود کنم فقط 60 گیگ میتونم دانلود کنم.
اگر 60 گیگ از آپارات دانلود کنم فقط 30 گیگ برای دانلود فیلم از سایت های خارجی باقی میمونه.
دقیق عکس بذار با توضیحی دادی من چیزی نفهمیدمنقل قول:
دوستان شاتل اگه خطتت نکشه بازم میتونی سرعت های بالاتر رو خریداری کنی یا نه؟ (به خاطر حجمش)
مثلا خط تا 8 مگ کشش داشته باشه ولی سرعت 16 مگ بگیری
در آپلود سنتر شاتل لند چند گیگ میشه ریخت؟
من تازه واردم برای آپلود و اینچیزا.
میخوام بدونم من که فیلم های Full HD حجم بالا و بازی دانلود میکنم، میتونم از هر سایتی با هر روشی فیلم ها رو بریزم داخل آپلود سنتر شاتل لند بدون اینکه از تعرفه ی خودم استفاده بشه و بعد با بسته ی 10 هزارتومنی 4 گیگابایت و ترافیک داخلی نامحدود هر چقدر که خواستم دانلود کنم؟
سرعتش حدودن چنده؟ من همین الان با اینترنت ایرانسل تا 17 مگابایت هم دانلود کردم.
اگر بخوام بسته ی 50 هزارتومنی ماهانه هم بگیرم، برای دانلودهام از 10 هزارتومنی نامحدود استفاده میکنه دیگه؟
میشه سرعت آپلود هم بذارید؟نقل قول:
همه ی ساعات شبانه روز همینه؟
مشخصات خط مثل نویز هم لطف میکنید؟
این حتما رادیو
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله میتونی بگیری البته بهت هشدار میدن که سرعتت پایین تر از سرویس خریداری شده هستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من تا حالا از شاتلند استفاده نکردم الان سرویس جدید گرفتم نصفش ترافیک داخلیه حالا اگر از شاتلند دانلود کنم از ترافیک داخلی کم میشه یا خارجی؟ اگر حجم نت خارجی تموم بشه سرعتم چقدر میشه؟ سرویسم ۸ مگه الان
شاتلد لند از ترافیک داخلی کم می کنه که نیم بها هستنقل قول:
برای ۸ مگ بعد از تموم شدن حجم ، سرعت به ۱۲۸ کیلوبایت میرسه .... ۸ رو ۲ بار تقسیم بر ۸ کنید
من تا به حال از شاتل سرویس نداشتم، اما الان که داشتم اینفوگرافی مقایسه زومیت از طرحهای غیرحجمی جدید شرکتهای سرویسدهنده اینترنتی رو میدیدم، متوجه شدم که اون پایین نوشته در سرویسهای غیرحجمی شرکت شاتل همچنان بسته دانلود شبانه وجود داره؟! مگه همچین چیزی الان روی سرویسهای حجمی وجود داره که میخوان به سرویسهای غیرحجمی هم بسطش بدن؟!
واسم یه سوال پیش اومده، آیا شاتل هم مثل ایرانسل بسته دانلود شبانه داره؟ بستهاش نامحدوده؟ یا مثل ایرانسل به یه حجم خاصی مثل ۶۰ گیگ محدوده؟ ساعت دانلود شبانش از چه ساعتی شروع میشه و به چه ساعتی ختم میشه؟ دیگه کدوم شرکتها بسته دانلود شبانه دارن؟ دقت کنید منظورم طرحهایی مثل فشفشه های وب نیستا بلکه منظورم چیزی مثل بسته دانلود شبانه ایرانسل هستش. آیا همچین چیزی تو شرکتهای سرویسدهنده ADSL هم وجود داره؟
البته اینو هم باید بگم اگر خطت نکشه و سرویس رو بگبری قطع و وصلیت زیاد میشه چون توان خطت اونقدر نیست ... اونا هم مسئولیتش رو قبول نمی کنند و rate دانلود خط رو نمیارن پایین تا زمان سرویست تموم بشهنقل قول:
من که پرسیدم گفتن نمیدیم. ! گفتم من راضی ام حجم 8 مگ رو بدید ولی روی 4 ببندید قبول نکردن.نقل قول:
اگر خطت نکشه و بیشتر ببندن قطعی داری.
برای مثال وقتی تلفن خونه زنک میخوره لینک میپره !
از داخل تنظيمات مودم نميشه سرعت رو كم كرد
مود adsl
یعنی زنگ بزنی پشتیبانی بگی سرعت منو پایین تر ببندین که قطعی نداشته باشم قبول نمیکنن؟!!نقل قول:
عجیبه من امروز رفتم نمایندگی ازشون پرسیدم گفتن هر سرعتی رو بخواین بهتون میدیم و کاری به کشش خط ندارهنقل قول:
خیر نمیشه متاسفانهنقل قول:
نقل قول:
به من که گفتن نمیارن البته قبلا الانو نمی دونم ولی پارس انلاین که داشتم خودشون سرعت رو پایین می بستن اگه خطت نمی کشید کاری هم نداشتن چه سرویسی گرفتی ، که درستش هم همینه ...اصلا نیازی نبود بگی بهشون
مودم هايي كه چيپستشون برودكام هست يه كاري شبيه به پايين اوردن سرعت مي شه انجام داد به اين شكل كه با تلنت بايد وصل شد به مودم و يه دستور رو وارد مي كنيد كه مودم رو مجبور مي كنه snr رو ببره بالاتر و مودم براي اين كار rate رو مياره پايين ولي در مورد بقيه مودم ها اينجور چيزي نديدمنقل قول:
هر کارشناسی یه چیزی میگه متاسفانه.
من با بیشتر از 7-8 کارشناس صحبت کردم، و همگی تایید کردن که نه تنها مشکلی نداره خرید سرعت بالاتر، بلکه به درخواست خودم میتونن سرعت رو ببرن بالا که در اون صورت امکان قطعی وجود داره.
اما تو حالت عادی اگر سرعتی بالاتر از سرعت خطتون بگیرید، سرعت رو پایینتر میبندن تا مشکلی پیش نیاد، یعنی در واقع حتی اگر خط شما فقط 1 مگ جواب بده(برای مثال)، میتونید سرعت 16 رو بگیرید، اما اونا همون 1 مگ رو به شما میدن.
احتمالا علت اینکه میگن نمیشه به خاطر این هست که بعضیا میخوان به زور سرعت رو بالاتر از سرعت کشش خطشون ببندن و بعدش همش قطعی دارن و شاکی هستن که چرا اینجوریه، اگر هم سرعت رو پایینتر ببنده شرکت، میان میگن چرا سرعتمون کمه!
مطمئنا اگر باهاشون صحبت کنید سرعت مورد نظرتون رو بهتون میدن.
ي زماني با مخابرات كار ميكردمنقل قول:
ميگفت از بالا بيا پايين هر كدام قطعي نداشتي همون خوب
منظور استاندارد هاي adsl بود
چون خط نويز داشت زنگ ميخورد قطع ميشد مجبور بوديم سرعت رو بياريم پايين
خلاصه رسيد به دو مگابيت كه ديگه قطعي نداشتم
فكر كنم G.lite بود
الان نميدونم جريان چي
بازم ميارم پايين سرعت كم ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان من مشترک مخابراتم احتمالا کوچ کنم به شاتل این مشخصات خطم هست کیفیتش چطوره تا چه سرعتی میتونم بگیرم؟
نوشدارو پس از مرگ سهراب :n31:- مخصوصا که 15 سال دیر است برای من:n08:نقل قول:
من دیگر مثل گذشته نمی تونم بشینم دانلود بچینم و لینک در لینک کنم از جاهای مختلف تا لینک هام اماده شه بزارم نصف شب دانلود + سبک مصرفم هم عوض شده ( یادش بخیر - چه خاطراتی تو ISP های دیگر داشتم:n07:)
الان من اگر بسته با حجم زیاد بخوام باید چکار کنم:n23:
من دردم رو به کی بگم اخه:n09:
شاتل جان هر کی دوست داری بیا یک گزینه 200-250 گیگ اینترنت بین الملل هم روی 16 اضافه کن دعات کنیم:n02::n10:
کیفیت خطت عالیه تا سرعت 26 مگ جواب میدهنقل قول:
بله كاملا درسته اين راه عموميش هست كه توي هر مودمي قابل اجراستنقل قول:
فقط مشكلي كه اين كار داره اينه كه روي هر استانداردي كه بريد مودم سعي مي كنه بره به سمت سقف سرعت توي اون استاندارد كه ممكنه از چيزي كه شما مي خوايد بيشتر باشه و ديگه نمي شه پايينترش اورد به صورت دستي
تکراری لطفا حذف شود...
نقل قول:
فیبر نوریه ؟ مگه شاتل رو فیبر نوری هم سرویس میده ؟ کدوم شهره ؟ کیفیت عالی 24 مگ برات ببندن قطعی پیدا نمیکنه.
بله جدیدا رو فیبر نوری سرویس دیگه میدننقل قول:
و خطشون هم فیبر هست
سلام .
میخواستم بدونم الان وضعیت سرویس های شاتل با شرایط جدید قوانین چطور هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا
سرویس سرعت 2048 و 65 گیگ آستانه مصرف با قیمت 25 هزار تومن
الان با این سرویس سرعت روی 2 مگ بسته میشه یا اینکه تا 16 مگ میبندن ؟؟ و اینکه 65 گیگ مجموع ترافیک داخلی و بین الملل هست ؟ و اگر حجم رو تموم کردیم سرعت تا چقدر پایین میاد؟
در مورد نامحدود هم سوال دارم
الان سرویس نامحدود شاتل کلا یدونه است
پایه: ۵۱۲Kbps تا ۱۶Mbpsبا این شرایط یعنی بعد از 4 گیگ استفاده بین المللی سرعت میاد روی 512 کیوبیت ؟؟
4 گیگ بین الملل
داخلی نامحدود
قیمت 10 هزار تومان
آره فیبر نوریه آمل هستم قبلا شاتل سرویس نمیداد جدیدا سرویس میدهنقل قول:
نقل قول:
یه سری شهرهای بودن قبلا که رو فیبر هم میشد سرویس گرفت مثل شیراز می خواستم بدونم الان تهران هم رو فیبر شرکتهای دیگه سرویس میدن ؟ الان شما تهرانی دیدی که شرکتی رو فیبر خدمات بده به جز مخابرات؟
آیپیتون مال مخابراته ولی شما الان چه سرویس دارید ؟ سرویس شبانه هم داشتید ؟ محدود نمیکردند؟نقل قول:
اگه پورت خالی داشته باشن میدننقل قول:
آخه الان آیپی این دوستمون هم مال مخابراته تا اونجا که می دونم مخابرات تهران با شرکتهای خصوصی کنار نمیاد .نقل قول:
انصافا هر جور حساب میکنم اینترنت خیلی نسبت به قبل ارزان تر و به صرفه تر شده
از کارمندان مخابرات یا شاتل هستی؟نقل قول:
کجاش ارزان تر شده دقیقا؟
سلام دوستان
امروز میخواستم از سایت شاتل سروریس رو آنلاین خریداری کنم یک سرویس یک ماهه انتخاب کردم. تو فاکتورش یه مبلغ هزینه نصب و راه انداری 16 هزار تومن اومده بود که نمیشد لغوش کرد
واقعا انقد ملت رو خر فرض کردن برای یه یوزر پسوورد تو مودم ست کردن میخوان 16 تومن بگیرن.!!!!
پرداخت رو لغو کردم از شاتل زنگ زدن بهم ... بعد میگم این مبلغ چیه میگه چیزیه که هست و نمیشه حذفش کرد
اگه میخوایید یه طرح جشنواره سه ماهه بگیرید تا اون مبلغ حذف بشه.
الان همه دوستان تو شاتل این هزینه رو دادن ؟ یا میشه شکایتی چیزی کرد و از زیرش در رفت ؟
نکته ی جالبتر اینجاس که بعد از مکالمه ایی که با کارشناسشون داشتم این نکته رو هم سوال کردم الان این هزینه رانژه زیاد شده کاره ما زودتر انجام میشه دیگه ؟
در جواب گفت نه مثل روال قبل حداقل سه روز شایدم بیشتر
در مجموع 29 هزار تومن باید هزینه نصب و راه اندازی بدیم :n04:
(پ ن : مالیات هزینه رانژه رو هم حساب کردن:n15:)
سلامنقل قول:
بله زوریه ازمنم گرفتن ولی نه اینقدر
الان کسی از این سرویس های جدید استفاده کرده که بگه سرعتش چطوریه؟