سلام دوستان
تو مخابرات استان شما هم مودم رایگان را فقط به مشترکین جدیدالورود که قرارداد 1 ساله کمپین ببندند میدن یا به مشترکین فعلی مخابرات هم که کمپین 1 ساله ببندند میدن ؟
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
تو مخابرات استان شما هم مودم رایگان را فقط به مشترکین جدیدالورود که قرارداد 1 ساله کمپین ببندند میدن یا به مشترکین فعلی مخابرات هم که کمپین 1 ساله ببندند میدن ؟
با تشکر
مگه تستي كه گذاشتمو نديدي؟سرعت شبانه رو هم گذاشته بودم برو 3-4 صفحه قبل سرعت شبانه رو ببيننقل قول:
سرعت خوب و پایداره.(فعلا):n01:
2.189.162.1
این گیتوی مال کجاست ؟
2 روزه فقط همینه مال من چرا عوض نمیشه ؟
دوستانی که آیپی شون تغییر نمیکنه یگن سرویسشون چیه.انگار فقط کسایی که سرویس نامحدود دارن آیپی شون تغییر نمیکنه!
مسیر ارو پاست.Telia Internationalسویسنقل قول:
پس من بوقم؟ :-Dنقل قول:
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
شما سرویست نا محدوده؟اهوازید؟نقل قول:
برای تو وضعیت چه جوریه ؟ سرعت کم و زیاد نمیشه ؟نقل قول:
گیت وی و ای پی تغییر میکنن ؟
منم نامحدودم به راحتی هر چه تمام تر گیت وی عوض میشه :n02:نقل قول:
بله، 1 مگ نامحدود، دزفول... نامردا گرون کردن، این ماه 48 تومن دادم :n24:نقل قول:
وضعیت خوبه، خدا رو شکر... روی گیت وی 8 مشکلی ندارم. سرعت متوسط 135 هست :n10: نوسان سرعت هم ندارم.نقل قول:
گیت وی و آی پی به اندازه ی موهای روی انگشتای دستت متغیره :n09:
رسما مخابرات 300کیلوبیت کمتر از سرعت واقعی سرویسم بهم میده!!
پاک شود.....
اینم پینگ و IP امروز :n28:
SPEEDTEST کلا باز نمیشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(تصویر فقط 80 کیلوبایت :n02:)
یک مگ نامحدود دارم ( پرمحدود بی سرعت:n04:)
این پشتیبانی گفت همه مشکل دارن !! والا من اینجا میبینم از دوستان هیچکس مشکل اینطوری نداره .
تو پست بالا گفتم که به منم 300کیلوبیت کمتر میدن!سرویس 1 مگ نا محدودنقل قول:
نقل قول:
من کنارت هستم:n13:
2mb-limited
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای راندنش هر روز و هر شب همیشه حاضرم با بیقراری
خودم کردم که لعنت بر خودم باد شدم از دست ITC فراری.:n15:
اوف عجب سرعتی داری!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
منم 2 مگ محدود دارم ولی سرعتم اینقد بالا نیست!!!!!!!!!!11
این ماه میخواستم 2 مگ محدود بگیرم حالا سرعت شما را دیدم منصرف شدم.نقل قول:
شما خطت فیبر نوریه؟نقل قول:
دوستان بازی بتل دیشب ساعت 9 گذاشتم برای دانلود .الان ساعت6 تا حالا فقط 6 گیگ بیشتر دانلود نکرده در صورتی اگه سرعت واقعا 1 مگ بود باید 10 گیگ دانلود میکرد یعنی 4گیگ کمتر دانلود کرده و اینجاست که کم فروشی مخابرات مشخص می شود:n24: دیگه این ماه به 512 مهاجرت میکنم.الکی فقط پول 1 مگ را میگرن ولی در سرعت 512 را به شما میدن:n24:
نه مرکزیهنقل قول:
*******************(متن کوتاه:دی )
جدیدا مسی شده مرکزی؟نقل قول:
دیگه دارن شورشو در میارن هر روز یه دنگ جدیدی در میارن اومدم دیدم نامردا سرعتمو برگردوندن رو حالت اول تازه این چند روزه که ازش استفاده نکردم الان 3000 تومن تو این چند روز که نبودم از شارژم خوردن
بچه ها این ip که با 5.233 شروع میشه مال کجاس ؟الان من با این ip وصلم
چه پینگ خوبی داری برای من که روی بهترین گیت وی بالای 100 هست سرعت هم حسابی کنده .نمیدونم به خاطر تعرفه هست یا مرکز مخابراتیمون شلوقه .نقل قول:
این با گیت وی 5.233
اینم که دیگه خودتون میدونید
سرعت دوباره داره صعود میکنه:n19:
با 2 مگ هم پینگت تا این مقدار پایین میومد ؟نقل قول:
نه اصلا 1مگ با 2مگ خیلی فرق داره جدیدا هم شبا سرعت سیر صعودی پیدا میکنهنقل قول:
این speedtest چقدر زیاد شارژ میخوره همین 4 تا تستو که گذاشتم 600 تومن از شارژم کم کرد:n04:
اخه هر چی فکر فوکولم دلیلی براش پیدا نمیکنم .2 مگ که روی 2048 محدود شده یه مگ هم روی 2048 پس تا این جا برابر هستند ضریب هم که یکیه .در واقع یه تعرفه هست با دو اسم پس چه دلیلی داره که 1 مگ مشکلات 2 مگ رو نداشته باشه و از طرفی پینگ به شرکت مربوطه نه به تعرفه .خلاصه مخم دود کرده :n09:نقل قول:
یادش بخیر 1مگ داشتم رو 17 مگ بسته بودن واسم اما 2مگش کردم خراب شدنقل قول:
دوستان من هر چی نگاه کردم نفهمیدم چه قد از اعتبارم مونده؟
اصلا سر در نمیارم ....
یکی نیست به من کمک کنه؟
من از IBSng مانده شارژمو نگاه می کنم.....
2 مگ 4 گیگ دارم
2مگو باید از ضحی گرفت 2مگ ضحی خیلی بهتره پینگ هم دست خودشونه خود پشتیبانی میتونه پینگو واست کم کنه
نه بابا راست میگی من تست نکردم تا حالا :n13:نقل قول:
والا نمیدونم چی شده شارژم داره تموم میشه جمعه هفته قبل 9000تومن داشتم تا امروز عصر هم اصلا خونه نبودم که باهاش کار کنم الان هم شده 2500 تومن نمیدونم چطور از شارژم کم میکنهنقل قول:
داداش توی IBsng یه نگاه بنداز ببین Mac ــــه کسی دیگه نیفتاده ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آخه هــــــــک ADSL انقدر آسونه که دیگه هــــــــــک هم محسوب نمیشه ( با Telnet سه سوت )