غصه نخورید اون دنیا حقمونو میگیریم حالا راحت بخوابید شب خوش
Printable View
غصه نخورید اون دنیا حقمونو میگیریم حالا راحت بخوابید شب خوش
دوستان اصلا زحمت دانلود به خودتون ندین من که برام 80 تومان فقط پول برق اومده اینم روش.
بجا اینکه 2 ساعت بزاریم دانلود ا سرعت عالی 6 ساعت میزاریم .
فکر کنم اینه با اداره برق هم قرار داد دارن !!:n13:
قبلا سرورای خارجی سرعت پایین بود . الان لامصبا داخلی و خارجی هر دو رو به گ ه کشیدن
واقعا این 2020 مضخرف و مسخرست بعد از نیم ساعت پشت خط بودن گفت شما اومدین الان اول صف منتظر باشید اپراتور جواب بده
20 دقیقه وایسادیم اپراتوری جواب نداد!!!
این مهندس جعفریان پیگیزی میکنن؟!!
من مثلا طرح بعثتم اما اینترنت شبانم مجانی نیست مثه اینکه!!!
مهندس Looooooooooooooooooooooooooooooooool مهندس کیلو چنده.نقل قول:
طرحت رو بچسب که تنها طرحی که پینگش خوبه همین بعثت هست
نقل قول:
نقل قول:
اقا کدامیک از اعضای سایت قبلا اشاره کرده ؟؟؟؟ :n13:
برادرا همه بیدار، سرعت هم کم، و هنوز منتظر یه آی پی...:n02:
خب بیگیرن بخوابین باو... مجبورین مگه...
بد نستنقل قول:
سرعت دانلودشم به نسبت بد نیست!
اما چه فایده که فرتو فرت باید شارژ کرد!!
این وضعیت یک ماه گذشته منه ! در حالیکه من دانلودم فقط شبانه بوده و طبعا از اون 14 گیگ محاسبه شده حدودا 3 گیگش برای وبگردی و سایر بوده بقیه دانلود بوده! که همش هم محاسبه شده!
مجموع 19 روز، 13 ساعت، 42 دقیقه، 15 ثانیه 1.6 GB 14.1 GB 0 0
من دارم Dota میزنم با بعثتم اعصابم رو خورد کرد مرتیکه زبون نفهم یه بازی بزنیم بکشیم این Noob ها رو بلکه اروم شم.
جالبیش اینجاس که بعثت من از ساعت 12 رایگانش شروع میشه و دانلود دایگان تا ساعت 7 داره.نقل قول:
منم به همین خیال بودم!نقل قول:
امشب دانلود گذاشتم که ساعت 12:40 دقیقه بطور ناگهانی گفت شارژ شما ته کشید!
:n04:
طلاییم و سرعتم 10KBنقل قول:
منم به همین خیال بودم!نقل قول:
امشب دانلود گذاشتم بطور ناگهانی ساعت 12:40 دقیقه زد شارژ شما تموم شد!!!
:n04:
آفا بازی آنلاین چی میکنی ؟ بگو ماهم وارد گود بشیمنقل قول:
Warcraft frozen throne DOTA حدود 8 سال play میکنم
dota 2 که اکانت steam میخواد
World Of warcraft
فعلا انلاین ها ایناس.
کانتر هم بعضی اوقات
وقت بخیر دوستان .
یک ساعته دارم از صفحه ی 810 تا به اینجا رو میخونم .
جدا از هر گونه مشکل و کمبود ها بعضی از دوستان که مشکلی همانند من رو دارند متن پست های ارسالی شون برای آقای م.ج زیاد جالب نبود.
این اقا فقط کارش مربوط به ADSL نیستش که بخواد اختصاصی هر مشکلی هست رفع کنه . کلی کار زیر مجموعه ایی دیگه هم هست که مربوط به ایشون هست . که شاید مهم تر هم باشه واسشون .
از آخر میبینید اصلا رفت و دیگه هم اینجا نیومد . بعد فقط مجبورید حضوری برید پیشش . اونم با هزار یک دنگ و فنگ . آخه اینطور که من دیدم خیلی بی احترامی ها بهش کردید . البته به روی خودش نیاورد .
در کل حرف من اینه .
من هم یکی مثل خودتون . همین مشکلات رو دارم . همین طرز فکر ها رو دارم ولی :
به جای اینکه بشینید و این توهین ها رو بکنید یه ذره همت به خزج میدادید و همون طور که بارها اعلام کردم کسانی که داوطلب هستند بیان جمع بشیم یه گروه ضربت تشکیل بدیم بریم واسه به زیز کشیدن مخابرات و گرفتن حقمون .
ولی کی گوش کرد ؟ بیشتری ها رفتند تو سولاخی و انگار نه انگار .
چند بار تک و تنها رفتم مخابرات . شورای شهر و .... ولی چون تک و تنها بودم اصلا تحویلم نگرفتند .
کاملا موافقم باید با ایشون تا جای ممکن محترمانه صحبت کرد خداییش منم که بعضی از پستا رو میخوندم خجالت میکشیدم نباید بهانه دست ایشون بدیم وناراحتشون کنیم ایشون وظیفشون این نیست که بیان تو این تایپیک وبه صحبتای ما گوش بدن شما حسابشو بکن چه قدر ادم پاچه خواری ایشون رو میکنن و بهشون احترام میزارن اون وقت میان اینجا ما باهاشون اینطوری صحبت میکنیم درسته اعصابا خورده یکیش خودم ولی خوب دیگه نباید از حدش گذشت البته من خودم یه چند بار از کوره در رفتم بد جور که مدبران زحمت کشیدن در جا پستامو پاک کردن دستشونم درد نکنه اقای ملک جعفریان زحمت کشیدن دستشونم درد نکنه و ...
چی گفتم ها یه لحظه جوگیر شدم:n14:
سرعت شبانه رایگان چند روزه بعثت من تبدیل شده به زیر 5 کیلبوبایت!!:n04:
تروخدا یکی جواب منو بده که دارم با این سرعتا افسردگی میگیرم:n03:
پشتیبانی هم طبق معمول جوابگو نیست!
متاسفانه یک سری از پست ها به دور از انسانیت بود :|
سرعت دانلود » 120
دوستان مدتهاست که یه عده ای(بخش کمی) از مشتریهای مخابرات میان اینجا و مشکلاتشون رو میگن. هیچ چیزی بهتر نشده که هر روز هم داره بدتر میشه. من طرحم برنزیه و چندین شبه سرعتم زیر 10کیلوبایت هست.
این طرز پاسخ دادن به مشتری ها تو این فروم اصلا درست نیست و کاملا یک حرکت پوپولیستی هست. مشابهش رئیس جمهور قبل. اقتصاد رو به اون وضع کشید بعد پا میشد میرفت تو روستاها میگفت پدر مشکلت چیه؟ پنجاه تومن بدید بهش، مادر مشکلت چیه پنجاه تومن بدید بهش.
الان هم وضع همینه. ایشون اومدن اینجا و هی میگن شماره تون رو بدید بررسی کنیم. در بعضی موارد اونقدر اعتراض کردن که مجبور شدن مشکل او فرد خاص رو رفع کنند. اما اغلب مشکلات رفع نشده. همونطور که رئیس جمهور یک کشور باید با مدیریتش وضعیت اقتصادی یک جامعه رو بهبود بده و نه اینکه پا شه بره در حرکات نمایشی به یه عده بگه مشکلت چیه، رئیس مخابرات هم باید با مدیریتش امور مربوط به مشترکین رو سر و سامون بده نه اینکه هی به چند نفر بگه شماره بدین درست کنم. این همه کاربر دیگه ای که هستن و به این فروم نیومدن تا حالا چی؟
ختم کلام اینکه اگه تا خود قیامت هم بیاید اینجا مشکلاتتون رو بگید هیچ تغییر مثبتی بوجود نمیاد.
یه دوستانی هم هستند که از حروم خوری و غش در معامله و ... میگن. دوستان عزیز اون دوره ای که مال حلال خوردن و ترسیدن از آتش جهنم و این چیزها وجود داشت گذشته، الان دور دور پیدا کردن راه برای هر چه بیشتر پر کردن جیب خود با پایمال کردن حق دیگرانه.
لایک..نقل قول:
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
امید دیدم صدات در نمیاد 1 ساعته دی بگو داری پست میخونی حریف نمیشدینقل قول:
اخی میخای ی چیزیم دستی بهش بدیم!نقل قول:
توروخدا تعارف نکنین !بعدش در بین این همه ادم فقط 2نفر هستن ککه اومدن گفتن ....... !دقت کردین ؟!منظورم اینه که حتی یک نفر هم نباید از اینا جانب داری کنه!!
بعدش واقعا فک کردین الان خودش هست که میاد شب اول برای جلب اعتماد خودش اومد ولی شب های دیگر نه !از لهن صحبت و برخورد کاملا مشخصه!
دوستان حیف
به جای این کارا بگید اینترنت نامحدود راه بندازن
دوستان اگه کسی میدونه اون ای پی رو بهم بگه یه چیزی رو چک کنم ببینم واقعا همینطوره؟؟؟چند شماره اولش
دوباره ریزکارکردهای ساعات رایگان رو زده داخل ستون دانلود محاسبه شده خدا میدونه دوباره چه فیلمی دارن در میارن
سلام دوستان. بالاخره بعد از 4 شب دیشب فکر کنم اون ای پی مال من شد و تونستم 1700 مگ دانلود کنم:26:. ولی دانلود رو تو قسمت محاسبه شده زده.میترسم کلکی تو کار باشه:n28:
هر چند بعید می دونم فایده ای داشته باشه اما از صفحه حسابتون هر روز یه عکس بگیرید و آمارش رو داشته باشید که اینا حروم خوری به دهنشون مزه کزده . هر وقت کم میارن راحت چند گیگ کم می کنن از حساب ها . دیگه چند مگ که هیچکس هم نمی فهمه !!
سوره مطففین
بسم الله الرحمن الرحیم . ویل للمطففین الذین اذا اکتالوا علی الناس یستوفون . و اذا کالو هم او وزنو هم یخسرون . الا یظن اولئک انهم مبعوثون . لیوم عظیم . یوم یقوم الناس لرب العالمین.
ترجمه: وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند . آیا آنها عقیده ندارند که بعد از مرگ زنده خواهند شدو به روز بزرگ رستاخیز ایمان ندارند . روزی که تمام مردم در پیشگاه خداوند برای تعیین سرنوشت خود می ایستند، دنباله این سوره شریفه درباره کسانی است که ایمان ندارند و عذابی است که در انتظار آنها است .
من و یکی از دوستانم با هم طرح برداشتیم . دیروز صبح شماره مدیر عامل رو بهش دادم گفتم اس ام اس بده ببین پیگیری میشه یا نه ( همون داستان تاریخ انقضاء ) و الان بهم گفت دیشب نزدیک های ساعت 12 از همون شماره موبایل مدیر عامل باهاش تماس گرفته اما چون خواب بوده و گوشیش هم روی سایلنت بوده متوجه تماس نشده . دیشب هم که ایشون همین جا که پرسیدم جوابم رو نداد اما در کل مثل اینکه پیگیری شده و متوجه نشدیم . در هر صورت بدی ها رو گفتیم این خوبی رو هم بگیم . ممنون بابت تماس و پیگیری هرچند ما از پیگیری ناامید شدیم و خودمون ته و توش رو دیروز بعدظهر در آوردیم اما به هرحال گفتیم که نگید نگفتیم آقای جعفریان . ممنون و پوزش بابت اینکه متوجه تماس شما نشدیم
نقل قول:
هر دفعه خواستیم بریم فرداش همه چی درست شد!!!
این بار هم اعلام آمادگی کنید بلکه درست بشه . من میام ولی بهش میگم سرعت ها باید طبق روال قبل بشه برای همه
هیتلرجان شما طرحت چیه؟نقل قول:
نقل قول:
من طرحم 256 چهار گیگه . ماهی 13 تومن . آقا اومده میگه هر کی پول بیشتر داده سرعتش بیشتره!!
انصافا واسه 4500 تومن پول که طلایی ها بیشتر دادن شب سرعت ما باید 10 تا 20 کیلو بشه ؟ بعدش باز تو صفحات قبل اومده گفته اگه نمیخاید 1 به 8 بشه بیا هزینه اشو بده !!! اقا یعنی چی؟ این چه مسخره بازی بخدا ادمو روانی میکنن
4500 ت چرا ؟نقل قول:
الان من دارم ماهي 23 تومان ميدم .
برجي 10 تومن اختلاف داره .:n26:
سلام
دوستان یک بار تاپیک قفل شد و تذکر داده شد.
چه دلیلی داره دوباره این همه پست های خلاف قوانین انجمن رو شاهد باشیم؟
لطفا رعایت کنید.
با احترام صحبت کنید.
نمی دونم باید چند بار دیگه تذکر داد!
با تشکر
خب طلایی دو گیگو حساب کردم میشه برجی 17500 . اون موقع میگفتن من ده تومن بیشتر میدادم . چرا نگفته همچین بلاهایی سر آدم میارن آخه؟؟؟؟؟؟؟!نقل قول:
چیزی که غیر قابل توجیه هست اینه که مخابرات داره زیر قرارداد اولیه میزنه
وقتی شما طرحی خصوصا طرح بلند مدت رو برای فروش ارائه می کنین باید تمام جوانبش سنجیده شده باشه
این که نمیشه امروز اینو بگید بعد تازه یادتون بیفته که ای وای چرا ما فلان و بهمان چیز رو حساب نکردیم
شما طرح رو ارائه کردید بعد تازه یادتون افتاده که باید شبانه ها بنا بر طرح های مختلف تفکیک بشه ؟!
اینی که شما تکلیف تون با خودتون مشخص نیست چه ارتباطی به کاربران داره ؟!
جالب اینه طرح ها دسته بندی میشه اما هزینه طرحها مثل سابق باقی میمونه !
یعنی چی/نقل قول:
یعنی بیان همه رو یک جور کنند
نخیر این طورنباید باشه تفاوت باید بین هرطرحی که هزینه بیشتری کرده باشه حتی اگه هزارتومان بیشترداده
فقط گندی که مخابرات بالا اورده اینه که اومده سرعت طرح های 256 128 512 رو خیلی پایین اورده
به قول دوستمون که تو صفحه قبل اینا اگه هم پهنای باند شب کم دارن بیان ازهرطرحی ازاون میزان قرارداد یک درصدی رو کم کنند
مثلا طلایی رو همون به قول خود مهندس 192 باشه نقره ایی رو یک مگ و بقیه هم رو همون 90
نه اینکه من طلایی هیچی ازکم نشه همون 256 باشم
بعد اون بنده خدا 128 رو بکنند 16
نه این عدالته ونه اینکه همه رو یک جور کنند
ازهمه باید یک درصدی کم بشه اون جوری عدالت اجرا می شه
اگرهم می خوان یک جور کنند الان تفاوت طرح 64 با دوگیگ درماه با طرح طلایی دو گیگ درماه 10 تومانه بیان پول همه طلایی ها پس بدن مثلا برای یک کاربر 6 ماهه می شه 60تومان بعد همه رو یک جور کنند اصلا روزانه هم یک جورشه چون دیگه فرقی نداره
نقل قول:نقل قول:
کاملا درسته
چه ربطی داره امیدجان . شما اصلا 20 تومن بیشتر بده . دلیل نمیشه که حق بقیه رو بگیرن بدن به شما :n02:نقل قول:
دیشب پست دادم منتهی پاک شد به دلیل ... :n10:
توی اون پست هم گفتم . طلایی 4 گیگ مثلا 21500 و برنزی 4 گیگ میشه 15500 . یعنی 6 تومن اختلاف . خوب این 6 تومن پول چیه ؟ پول پهنای بانده که همون اول به طرف اختصاص داده میشه و خطش رو روی اون میبندن . یعنی طلایی 2 مگ و برنزی 1 مگ .
حالا اقای مهندس اومده میگه هر کی پول بیشتر بده شبانه سرعت بیشتری داره . یعنی طلایی همون 2 مگ . نقره ای 1 مگ و برنزی 512 و بقیه هم که کلا در حد دایال اپ میشن .
اگه مخابرات به هر دلیلی دیگه نمیتونه مثل سابق شبانه پهنای باند کامل بده حق نداره که اون ما به تفاوت سرویس ها رو بیاد بزاره روی درصد محدودیت سرعت . یعنی چی که طلایی 0% و نقره ای 30% و برنزی 50% افت سرعت داشته باشن ؟ در حالی که این اختلاف قیمت قبلا لحاظ شده .
اگه واقعا پهنای باند کم داره بیاد مثلا روی همه سرویس ها 20% محدودیت سرعت اعمال کنه نه اینکه حق یه سری رو بخوره که اونایی که پول بیشتر دادن خوشحال تر باشن .
ولی واقعا تبریک میگم به مخابرات که نقشه اش خیلی خوبه . اینطوری بعد یه مدت کسایی که سرویس های ارزون تر دارن مخابرات رو ترک میکنن و پهنای باند دوباره ازاد میشه و اون هم قیمتها رو میبره بالاتر .
دقیقا تنها راه کم کردن یک درصدی ازهمه طبق قراردادی که دارننقل قول:
اخرشم می شه 190 برای طلایی
128 یا یک مگ برای نقره ایی
90هم برای بقیه
تنها راه همینه
دوستان هم هی نیان بگن نه فقط باید همون چیزی که هست بشه چون اینا بهرحال تو شب مشکل دارن و تنها راهی که می شه عدالت رو رعایت کرد همینه