چه طوری باید کاری کنم تا Save بازیم کار کنه؟
الان گند زدم زدم save اصلی رو پاک کردم .
ولی از windows قبلی ی Save دارم ولی کار نمیکنه ی راهنمایی بکنید لطفاً.
Printable View
باید از xLive هم بکاپ میگرفتینقل قول:
سلام . .نقل قول:
باید این پوشه ها رو در دو مسیر زیر سیو میکردی . .
C:\Users\XX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
C:\Users\xx\AppData\Local\Microsoft\XLive
موفق باشی .
دست شما درد نکنه . موضوع این پست چیز دیگه بود ولی شما جوابمو دادین با لا خره.
چون تشکر برا شما کار نمی کنه اینجا می گم دست شما درد نکنه Hamid110.
یادش بخیر این بازی رو حال نمیده بدون آنلاین تموم کنید من یه زمان تموم کردم بعد اومدم با اورجینال برم برای اچویمنت اولین مرحله رو رفتم حال نداد دیگه چون یه بار بیشتر تکراری میشه
آقا ما كه بازيو تموم كرديم حالا بينم اضافاتي چيزي نيومده واسه بازي ؟
منظورت مراحل بود........اگر 60%تموم شده....مسابقات بروس...و....لیتل هم هست.....پرشات هم باید کامل باشه.....وانتد ها.....و..کبوترها...نقل قول:
آقا ما كه بازيو تموم كرديم حالا بينم اضافاتي چيزي نيومده واسه بازي ؟
آقاي محمدرضامس اون لينكتون مثل اينكه خرابه امكان داره اون فايلو به ايميلم سند كنيد? Amordadian@gmail.com
آقاي الون بوي ميشه درباره pareshha كه بايد كامل بشن توضيح بديد من تا حالا نشنيدم
من دارم با يه ان ويديا جيفورس 512 gddr2 و رم 2gig خيلي راحت بازي ميكنم
پرش ها یه سری نقاطی هستند باید از اونجا بپرید و پروسه کامل میشه . وقتی مراحل داستانی تموم میشه تازه 60 درصد بازی باید کلی کار کنید بشه 100
نقل قول:
آقاي الون بوي ميشه درباره pareshha كه بايد كامل بشن توضيح بديد من تا حالا نشنيدم
درسته......یه سری سکوی پرش تو سطح شهر هست.....کع اگر با سرعت مناسب از روشون رد بشی....بهت میگه چنتا دیگه مونده.....اگر هم سرعتت کافی نباشه میگه دوباره بپر....فکر کنم 40 تا بود.....درست یادم نیست...نقل قول:
پرش ها یه سری نقاطی هستند باید از اونجا بپرید و پروسه کامل میشه . وقتی مراحل داستانی تموم میشه تازه 60 درصد بازی باید کلی کار کنید بشه 100
آقا کسی نفهمید چه باید بکنیم گیر کردیم این یارو هم همش زنگ میزنهنقل قول:
سلام . .نقل قول:
آقا کسی نفهمید چه باید بکنیم گیر کردیم این یارو هم همش زنگ میزنه
درسته . .
حال منو هم گرفته . . خیلی زنگ میزنه . . حوصله ای داره به خدا . . کسی بلک لیست نداره نصب کنیم دیگه زنگ نزنه . . :31:
موفق باشید ./
سلام دوست عزیز شما در مرحله gery:i'ill take her هستید در phone book موبایل شما گزینه ای به نام mob daughter است با او تماس بگیرید. به محل قرار بروید. او را گروگان بگیرید و مرحله را به پایان برسانید:8:نقل قول:
احیانا اگر اواخر بازی باشه، شاید مرحله ای باشه که باید دختره رو می ربودی...
اگر اون باشه باید به یک کافی نت مراجعه کنی، تو اونجا یه سایت بود برای فروش ماشینهای کارکرده، داخل اون سایت میشی که تصاویر خودروها با شماره تلفن فروشنده داخلشه، یه خودروی Feltzer صورتی رنگ بود. وقتی مشاهده اش کردی، شماره تلفن دختره تو گوشیت ادد میشه. بهش زنگ میزنی و برای خرید قرار میگذاری و ادامه ماجرا ...
البته باز هم میگم... شاید این مرحله باشه... چون شما اطلاعات کاملی ندادین.
سلام . به نظر من این بازی یکی از بازی های باحاله که کودکان زیر 18 سال نباید بازی کنن زیرا مسئال.........دار:31:.
از نظر گرافیک هم خیلی بالاست.
ممنون دوست عزیز خوده خودش بود .خوب اینو اومدینقل قول:
آقا چرا تو اين تاپيك گير دادن به كودكان همينجوري ميگشتم شونصد تا از اينا ديدم :19:نقل قول:
آقا به منو شما چه ؟:2:
اينارو مينويسيد چهارتا بچه ميبينن ميرن دنبالش خودشونو مثل ما بد بخت ميكننا :5:
دوستان کسی سیو مرحله آخر رو داره؟
ینی اونجایی که باید تصمیم گیری کنیم بین انتقام و معامله...
من 6-7 ماه پیش قسمت انتقام رو رفتم حالا هوس کردم برم یه دست مرحله معامله رو هم بازی کنم ببینم پایانشو....
ممنون
آقا خیلی عناصر مستهجن داره که ما دانلود نکنیم؟ یعنی جزء ماموریت ها هست یا نه همین که تو خیابون ها ول میچرخن؟
منظورم اینه که اگر میشه کاری کرد که اون عناصر تو چشم نیان یا نه؟ که من دانلود نکنم.
راستی حجم دانلودیش 13 گیگ هست مگر چند تا DVD هست؟
نقل قول:
نه بابا.خیلی توپه.اصلا مثه نسخه های قبلی بی جنبه بازی زیادی نداره.دوست داشتی میری بیجنبه بازی :31:
دوست نداشتتی میری کلیسا :46:
4 تا دی وی دی هستش.من تا حالا 3 بار تمومش کردم. خیلی وقت میشه .حدودا 3 یا 4 ماه پیش :10::18:
اگه میشه یه نفر زودتر این درخواست مارو اجابت کنه ممنون میشمنقل قول:
اگه خیلی خیلی مذهبی تشریف دارید به نظرم بهتره سراغش نرید . فحش زیاد داره توشنقل قول:
آره. خداييش از فحش كم نذاشته. اما در كل تو سري هاي Rockstar خيلي سر هست محتواي بازي lمخصوصا گرافيكي كه توش به كار بردن .نقل قول:
نه وقتی آدم انگلیسی رو نفهمه بذار تا دلش میخواد فحش بده :دی (البته من که انگلیسیم خوبه ولی اطرافیان :دی)
فقط از اون چیز میزا نداشته باشه بقیه رو ولش....
از اون چیز میزایی که گفتی داره....اما اگر بخوای انجم میدی..یعنی اتو بزنی........شما که نمیخوای مشکلی نیست.....اما یکی از مراحلشم تو استریپ کلوب هست....که باید اون رو بری....نقل قول:
فقط از اون چیز میزا نداشته باشه بقیه رو ولش....
======
حالا جدا از این حرفا زیاد سخت نگیر داداش من..بازیه دیگه.....چیزی نشون نمیده که...حیفه بازی به این باحالی رو بخاطر این چیزا از دست بدی...
واقعا" بازی فوق العاده ای بود، گرافیکش اصلا" قابل مقایسه با نسخه های قبلی نبود.
دست سازندگان درد نکنه که چنین بازیه عالی ای بیرون دادند.
بای بای
:41: منتظرم همجاننقل قول:
دوست عزیز همه ما آن مرحله را پشت سر گذاشته ایم و سیو ها را جایگزین کرده ایم؛ حالا شما اسم آن مرحله را بگو تا بنده سیو هایم را نگاه کنم ببینم دارم یا جایگزین کردم.
ای بای
آخه فحش دادن تو یه بازی هم حدی داره دیگه :31:نقل قول:
چطوری میتونم سیو بازی رو از رو سیستم جایی دیگه کپی کنم؟؟ هر چی گشتم پیدا نکردم. شاید جایه مخصوصی داره؟؟ آره؟ بی زحمت بگو. ممنوننقل قول:
من ماموریت آخر رو میخوام دیگه..نقل قول:
همونجایی که باید بین کشتن دیمتیری و یا معامله با اون یکی رو انتخاب کنیم..
من 6-7 ماه پیش رفتم و پایان کشتن و انتقام رو انتخاب کردم....
حالا دوست دارم معامله رو هم انجام بدم و پایان دوم رو هم ببینم.....
همین....
تو این نسخه خونه نمیشه خرید؟اخه تو قبلیا میشد
الان هرچی ماشین میدزدی فایده نداره چون پارکینگ نداری.
شما وقتی انتقام را انتخاب کنی بعدش یک اتفاق می افتد، وقتی پول را انتخاب کنی یک اتفاق دیگر و بعد از آن چند کار دیگر باید انجام دهید؛ بعد تیتراژ پخش میشود که داستان بازی به پایان رسیده است و کارهای متفرقه باید انجام داد تا بازی 100% شود.نقل قول:
شما اگر اسم آن مرحله را میدانی بگو و اگر نمیدانی من سیو هایم را تک تک باید نگاه کنم ببینم روی آن مرحله سیو جدیدی قرار دادم یا نه.
شما چند تا خانه دارید که جلوی در هر خانه جایی دارد که همان پارکینگ شما محصوب میشود و جلوی در خانه در آن کادر رنگی که نوشته رویش را به خاطر ندارم ماشین را پارک کنید، ماشین برای همیشه آنجا میماند.نقل قول:
تو این نسخه خونه نمیشه خرید؟اخه تو قبلیا میشد
الان هرچی ماشین میدزدی فایده نداره چون پارکینگ نداری.
بای بای
باعرض پوزش، پست شما را در ابتدا ندیدم.نقل قول:
برای سیو باید مراحل زیر را طی کنید:
C:-----Users------Your Folder--------AppData---------Local--------Rockstar Games----------GTA IV
C:---------Users--------your Folder----------AppData----------Local----------Microsoft-----------XLive
نه نمیدونم اسم اون مرحله چی هست؟؟؟نقل قول:
کسی اینجا iv رو با seven بازی کرده؟؟ من نصبش میکنم اجرا هم میشه ولی گیر داره و کاراکترها هم دیالوگ ندارن؟
سلام . .نقل قول:
کسی اینجا iv رو با seven بازی کرده؟؟ من نصبش میکنم اجرا هم میشه ولی گیر داره و کاراکترها هم دیالوگ ندارن؟
من روی ویندوز سون ( 7 ) نصب کردم . . هیچ مشکلی نداره . . و به راحتی میشه بازی کرد .
موفق باشید .
سلام کسی میتونه سیو جایی رو که نامزد نیکو رو میکشن بذاره؟ من اینو پارسال تا همینجا رفتم ولی متاسفانه سیوم پاک شده و الان تازه نصب کردم و میخوام دوباره ادامشو برم.:40: