واقعا اون ترمی رو که مرخصی گرفتم نشستم ارشد خوندم و سربازی رو انداختم عقب کاش این کارو نمی کردم الان تموم شده بود با خیال راحت مینشستم برای ارشد می خوندم .نقل قول:
بماند که ارشد قبول شدیم ولی نگذاشتند بریم :31:
Printable View
واقعا اون ترمی رو که مرخصی گرفتم نشستم ارشد خوندم و سربازی رو انداختم عقب کاش این کارو نمی کردم الان تموم شده بود با خیال راحت مینشستم برای ارشد می خوندم .نقل قول:
بماند که ارشد قبول شدیم ولی نگذاشتند بریم :31:
من این ترم درسم تموم میشه و باید بعدش برم اجباری (چیزی که اصلا دوست ندارم. چون دو سال از زندگیمو به راحتی تلف خواهم کرد.)
حالا سوالم اینه: پدرم چند سال پیش تصادف کرد و توی یکی از پاهاش میل کار گذاشتند. بعدشم چند سال بعدش سکته کرد و یکی از رگهای قلبش کامل گرفت و یکی دیگه هم نیمه سالمه اما خداروشکر سرکارش میره (شغل آزاد که البته واسه قلبش شغل بدیه). حالا من نمیتونم تحت یه عنوانی چیزی، معافیت کفالت بگیرم؟ البته دوتا برادر دیگه دارم که هیچ کدوم اجباری نرفتن و یکیشون شمال درس میخونه و یکیشون هم ازدواج کرده.
ممنون
خیر.نمیشه.نقل قول:
چون دو تا داداش دیگه داری.
شنبهنقل قول:
اعلام شرايط جديد معافيت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت
گروه ناجا- درمقررات جديد خدمت وظيفه عمومي در معافيت كفالت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت ، سن پدراز 59 سال تمام به 65 سال تمام تغيير يافت.
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا "سرهنگ محمد رضا اكبرحلوايي" معاون مشمولان و امورمعافيت هاي اين سازمان بااشاره به اجرايي شدن شرايط جديد مربوط به معافيت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمندمراقبت گفت :برابر قانون خدمت وظيفه عمومي ، شرط بهره مندي مشمولان غير غايبي كه يگانه مراقب و نگهدارنده پدر مي باشند ، نيازمندي پدر به مراقبت است كه بايد از سوي شوراي پزشكي احراز گردد و اشخاصي كه داراي كهولت سن باشند نيازي به طرح پرونده آنان در شوراي پزشكي نمي باشد.
سرهنگ محمدرضا اكبر حلوايي افزود: برابر بررسي هاي صورت گرفته توسط ستادكل نيروهاي مسلح اتمام 65 سالگي بعنوان كبر سن تعيين گرديده و در نتيحه از پنجم فروردين ماه سال 91 مشمولان غير غايبي كه پدر آنان وارد 66 سالگي شود بدون طرح پرونده در شوراي پزشكي ، مورد رسيدگي قرار خواهندگرفت و درخصوص پدران كمتراز 65 سال تمام ، اعطاي معافيت منوط به تعيين نيازمندي پدر مشمول به مراقبت توسط شوراي پزشكي مي باشد.
وي درخصوص رسيدگي به درخواست هايي كه مربوط به مقررات سابق يگانه مراقب پدر بالاي 59سال بوده اعلام داشت : افرادي كه درخواست خود را تا پايان روزچهارم فروردين ماه سال91دردفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) به ثبت رسانيده باشند مشروط به اينكه هنگام ثبت در خواست در سن مشموليت بوده و واجد شرايط معافيت بوده باشند رسيدگي به درخواست آنان برابر مقررات سابق يعني سن 59 سال تمام پدر بلامانع است.
داشتن برادر حتی با شرایط ازدواج و مهاجرت مانع از دریافت معافیت کفالت است
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:41 AM ----------
انشاالله که خیر داداشنقل قول:
خیلی نامردی هست ولی خیلی پارتی بازی نیست. هزاران نفر از جونای مملکت کیلومترها انور تر از خونه شون دارن خدمت میکنن. تنت سالم باشه :46:
استشهاد محلی منظورت اینه که از دکتر نامه بگیرم که مثلا این شخص نیاز به ویزیت شدن توسط دکتر در وقت های گوناگون داره ؟نقل قول:
نه عزیز.نقل قول:
یعنی اینکه اگر خدای ناکرده افتادی یه جایی دور از شهر خودت ، خانواده ات یه استشهاد محلی درست میکنن و به امضای چند تا از همسایه ها و اشناها میرسونن که شما مشکل قلبی داری و نیاز به مراقبت داری و از این حرفا.بعد مسجد و نیرو انتظامی هم مهر میزنن و ضمیمه پرونده ای که تشکیل دادی میشه و برای بررسی تو کمیسیون پادگانت(مرکز) فرستاده میشه.
دوستان در مورد ترخیص شدن بخاطر قبولی در دانشگاه و اعزام مجدد اطلاعات میخوام،،
مثلا من که الان با قانون 17 ماه دارم خدمت میکنم، اگه ارشد قبول بشم، بعد دو سال ادامه خدمتم چطوری میشه،،
ادامه 17 ماه میدم یا ادامه 21 ماه؟
یعنی قانون جدید شامل حال من میشه یا نه؟
تو پادگان خودم ادامه میدم؟
یا ممکنه بیفتم یه یگان و حتی یه ارگان دیگه؟
اگه کمکم کنید ممنون میشم :46:
وقتی دوباره بیایید خدمت طبق قانون همون سال باید خدمت کنی.شاید تا اون سال بشه 15 ماه شایدم 24 ماه.نقل قول:
محل خدمتت هم احتمال داره که عوض بشه ولی همون ارگان خواهی بود .
25 خرداد ، تاریخ کارتمه
یعنی میـــــاد ؟؟؟؟
دیگه نمیکشه !!!
کسی اطلاعی نداره...نقل قول:
نمیدونم تغییر کرده باشه یا نه ... ولی بله در زمان تحصیل میشه اقدام کرد.نقل قول:
میتونی عزیز.برو دنبالش.نقل قول:
در حین تحصیل فقط نمیتونی دنبال معافیت پزشکی بری.بقیه رو میشه انجام داد.
سلام بچه ها. من الان از مرخصی آموزشی اومدم. دوباره فردا باید برگردم.
مالک اشتر اراک خدمت میکنم. فقط یه چیزی اومدم بهتون بگم. مدرک دانشگاهی هیچ تاثیری در آموزشی نداره :13:
توی گروهان ما از فوق دیپلم هست تا متخصص اعصاب و روان
با همشون یه جور برخورد میشه حتی پاسداری هم میرن!
دعا کنید زودتر تموم شه از شر این خدمت راحت شیم
یا حق
با اینکه چند از سال از عمرم رو به هوای معافیت غیبت کردم و از دست دادم و 17 ماه از عمرم هم در خدمت صرف شد (میخواستم بگم تلف شد ولی دیدم که بالاخره هر چند کم و ناچیز ولی به ارتش و مملکتم خدمت کردم) و خیلی نا عدالتی دیدم و بسیار موارد هست برای حسرت خوردن ولی با این حال
بازهم خدا رو صد هزار مرتبه شکر می کنم که می تونست خیلی بدتر از این باشه چون:
1- در دوران صلح خدمت کردم (هنوز که هنوزه ، جانبازان و مجروحین جنگ رو هر روز می بینم که در زمان سربازی دچار ضایعات و صدمات جبران ناپذیر هستند و باید تا آخر عمر با مشکلات سختی دست و پنجه نرم کنند)
2- 18 ماه خدمت می کنم ونه بیشتر (در طول تاریخ سربازی در ایران از زمان رضا خان تا الان، به جز سالهای 57 تا 59 که خدمت حدود یکسال بود ، بقیه دوران بین 21 تا 24 ما بوده بجز سالهای 86 تا 90 که شانس خوب ما حساب میشه. )
3- بعد از حدود چهار سال ، سنوات غیبتی بخشیده شد (همون ماههای اولی که توی یگان اومده بودم خیلی ها رو دیدم که در حال گذراندن سنوات بودند و بخشیده نشده بودند از شانس خوب ما به دوره ما بخشش تعلق گرفت)
4- بدون هیچگونه پارتی بازی در شهر خودم خدمت کردم و روزها به خونه برمیگشتم.
شما هم اگر سرباز هستید ،حتما مواردی از این دست برای شکر گذاری پیدا میکنید.
سلامتی همه سربازها
من شنیده بودم که باید از دکتر نامه بگیرمنقل قول:
آخه همسایه چمیدونه که قلب من چلاغه !:31:
خیلیا من میشناسم که تو دانشگاه معافی گرفتن چه پزشکی و چهاربرادری، پیگیرش باشنقل قول:
فقط نیاز به امضا و اسمش هست.نقل قول:
پرونده پزشکیتم باید باشه.همینجوری که نمیشه.:13:
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
در حین درس خواندن پرونده معافیت پزشکی رو نمیشه راه انداخت.طبق قوانینه.نقل قول:
فقط میشه کفالت رو اجرایی کرد.
سلام . مگه گردان ذوالفقار نیوفتادی ؟ اونجا که خیلی راحته . چیش برات سخته ؟ من اونجا گشتم پیدات نکردم . فک کنم گروهان ایمانی . من ایثار افتادم .نقل قول:
علت پاسداری گذاشتن هم اینه که نفراتی که خدمت قبلی ندارن ، بلد نیستن .
فقط همین دو هفته ما پاسداری داریم . دو هفته ی آخر راحتیم . تو که خودت یگان رفتی میدونی که یگان از آموزشی مالک اشتر سخت تره . من به نظرم کلش رو آموزشی بودیم بهتر از یگان های نیرو افتضاحی بود .
با سلام
13 ماه جبهه چند ماه از خدمت کسر میکنه؟ اگه امکانش هست دقیق بگید؟( مثلا .. ماه و ..... روز)
متشکرم
تمامی کسری ها از جمله کسری جبهه از ابتدای امسال لغو شده استنقل قول:
آقا جسارتا درجه ات چیه ؟نقل قول:
دوره کد هم خوردی ؟
آقا اینو گفتی داغ دل مارو تازه کردی !نقل قول:
من حتی بعد بخشودگی غیبت ها فکر میکردم ممکنه خدمت هم 15 ماه کنن
ولی خب از اونور اضافه هم کردن
ولی ما بارم توکلمون به همون بالا سریه هست...
من قبلا با دیپلم 7 ماه خدمت کردم در سال 84 و 85.دوره کد هم نخوردم چون نیرو دریایی دوره کد نداره.ولی توی تیپ با انواع اسلحه ها و توپ ها آشنا شدم که از صدتا دوره بدتر بوده.نقل قول:
پارسال 1/6 اعزام شدم و الان درجه ناوبانسومی دارم(همون ستوانسوم).تو نیرو دریایی درجه ها فرق میکنه.
نه نترس تا اون موقع تو این مملکت هزار جور اتفاق می افته.:20:
سلام دوستان . من 4 ماه از خدمتم توی سپاه میگذره ، خیلی خیلی بهم سخت میگذره و با توجه به اینکه محل خدمتم سکونت نداریم دهنم صاف شده . به خاطر تعریق شدید دست و پاهام میخوام برم دنبال معافیت فقط مونده نامه اخر ( معرفی نامه کمیسیون ) رو از نیرو انسانی بگیرم منتها از یکی از دوستان پرسیدم گفت وقتی این نامه رو بگیری دیگه سرباز اینجا نیستی و باید بری خونتون تا نتیجه کمیسیون پزشکیت معلوم بشه ، اگر معاف بودی میای تسویه میکنی اگه معاف نبودی میای سر خدمت و اون مدتی هم که غیبت داشتی به اخر خدمتت اضافه میشه و من اصلا نمیخوام اینطوری شه واسه همین خیلی دلسرد شدم از اینکه دنبالش برم .
راهی هست که بشه در حین کمیسیون رفتن بتونم خدمتم رو هم ادامه بدم ؟ چرا نیرو انتظامی و ارتش در حین خدمت میشه رفت دنبال معافیت ولی سپاه اینجوریه ؟
با سلام
13 ماه جبهه چند ماه از خدمت کسر میکنه؟ اگه امکانش هست دقیق بگید؟( مثلا .. ماه و ..... روز) پایه خدمتی 1/6/90 هستم
متشکرم
اگه الان میخوای اقدام کنی هیچی گیرت نمیاد.نقل قول:
قبلا اقدام کردی یا الان میخوای اقدام کنی؟
قبلاً اقدام کردم. در ضمن تو بخشنامه اومده اونایی سال 90 اعزام شدن و به هر دلیلی کارت ایثارشون صادر نشده تا آخر خدمت میتونن کسریشونو ارائه بدن.نقل قول:
حالا13 ماه جبهه چند ماه و چند روز کسر میکنه؟
بچه ها من یکی پیدا کردم یه مبلغی میگیره کسری بسیج جور میکنه. میگه اول برو از سپاه محمد رسول الله استعلام بگیر بعد هزینش رو بده. یکی از بچه ها هم گرفته و تا الان مشکلی نداشته. حالا من اگر از استعلام بگیرم و سابقم اونجا ثبت باشه همه چی حله؟
به نظرتون اینکار رو انجام بدم؟ چه قدر احتمال ترکیدن هست؟ اگر کسی تو نخ آدم باشه بفهمه کسری رله ای هست میتونه کاری بکنه یا با توجه به اینکه سابقم ثبت شده دیگه کار نمیتونن بکنن؟
بعد اگر اون یارو رو بگیرن منم میترکم یا دیگه کاری باهام ندارن؟
من اگر جام بد بود حتماً ریسک میکردم و میگرفتم بدون معطلی و جام خوبه و میخوام ببینم اگر امکان داره برام دردسر ساز بشه نگیرم.
منتظر راهنمایی های شما هستم.
بسیج چند نوع کسری داره . چه نوع کسری میخواد جور کنه؟ ضمنا کسری بسیج هم کم شده مثلا هر 1 سال بسیج فعال حدود 20 روز کسری دارهنقل قول:
عزیز 4 ماه کسر خدمت شامل حالت میشه.نقل قول:
والا تا جایی که من میدونم یک نوع بیشتر نداره. میخواد کسری بسیج فعال جور کنه. مثلا سابقه درست میکنه که من 6 سال بسیج فعال داشتم و 6 ماه کسری میتونم بگیرم.نقل قول:
برای من 3-6 ماه بس هست.
حالا باز شما اگر بیشتر میدونی ممنون میشم توضیح بدی.
دوستان دوتا سوال :
1: آیا دژبان ارگانهای مختلف میتونن به سربازهای هر ارگانی گیر بدن ؟ (مثلا دژبان ارتش به سرباز نیروی انتظامی گیر بده.)
2: این سرباز صفرهای دژبان (اینایی که نون بربری رو شونشون هست و اکثرا عقده ای هستن و توی ترمینالها زیادن) میتونن به سرباز درجه دار (مثلا ستوان 3 یا استوار) گیر بدن ؟ (منظورم کادری های دژبان نیست ، فقط سربازهاشون هست.)
کسری کارت سبز - کسری کارت فعال - کسری عضو شورا . البته همینارو میدونم:31: من که فکر نکنم بتونه کاری کنه چون الان اوضاع فرق کرده و به همین راحتی کارت فعال نمیدن چه برسه به اینکه چندسال سابقه هم داشته باشی.نقل قول:
یه سوالم داشتم: تو قانون 21 ماه ، دوره آموزشی چندماه شده؟
1- هر دژبانی مخصوص نیروی خودش هست و مثلا دژبی نیرو انتظامی نمیتونه به ارتشی گیر بدهنقل قول:
2-بله می تونه گیر بده . کلا می تونه به همه گیر بده از سرباز تا امیر (کلا یه اختیار زیادی داره سرباز دژبان که صد تا افسر و درجه دار وظیفه ندارن ! مثلا می تونن 50 تا افسر و درجه دار رو پشت در پادگان نگه دارن و اجازه ورود و خروج ندن (البته با دستور مافوق ) ) حالا شمای افسر جرات داری برو بهش بگو بالای چشمت ابروه!.....
سلام وضعیت کسر خدمت برای عضویت فعال به ازای هر سال چند روزه و برای عضو شورا چند روزه؟
مرسی
دوستان من الان شروع آموزشیم تو 01 بوده امروز روز 8 ام بود کلاسامون از شنبه تازه شروع میشه ، از دوستان کسی نمیدونه از کی روز برگ میشیم ؟ از همین هفته یا از هفته آینده ؟
من سال 89 خدمت بودم با فوق دیپلم رفتم درجه گروهبان یکم (سپاه)نقل قول:
درجه دار نیرو انسانی بودم. خدا شاهدا دژبانا جلوم خم و راست میشدم. جرات نداشتن به ما افسر درجه دارا گیر بدند. پادگان رو خودمون میچرخوندیم. از مرخصی سربازا بگیر تا رسمی ها از کارای مالی بگیر تا کارهای آمادی.
دژبان ما رو میدید زبونش بند میومد.
ما به اونا گیر میدادیم نه اونا به ما.
همیشه سعی کنید ارزش دیجه خودتون رو پایین نیارید. دژبان کیه که بخواد گیر بده.
حتی برای ورود و خروج جرات نداشتن ما رو بگردن. البته 3هفته اول میگشتن . بعد پایم رفت بالا.
البته ما هم اخرای خدمتی با همه دژبانا رفیق شدیم و ...نقل قول:
ولی پایه بوقاشون مایه دردسر هستن و جوگیر.کلا بعضی وقتا یادشون میره که اونا هم مثل ما وظیفه هستن.
اتفاقا 2 هفته پیش من میخواستم یه ساندویچ بیارم تو.از منطقه دو سه تا دژبان امده بودن و منم فقط داشتم بهشون میخندیدم.یهو دزبانه که هیچ وقت کاری به کارمون نداشت گفت فلانی میتونه بیاره داخل؟
منو نگو اعصاب خراب گفتم تا دیروز که میشد بیاری چی شده الان...که یهو زبونش بند اومد و گفت برو.کلا نباید بهشون رو داد.:31:
ببین اینکه یه جا گیر بدن یه جا ازت بترسن برمیگرده به برش فرمانده خودت و برش فرمانده دژباننقل قول:
اینجایی که ما هستیم فرماندهمون که به جای اینکه هوای ما رو داشته باشه بدتر تو سرمون میزنه :31: هر وقت شکایت کردیم خودمون محکوم شدیم ! حالا برعکس برای دژبان . هر غلطی که میکنن ، فرماندهشون خیلی محکم پشتشون درمیاد و ازشون دفاع میکنه . کلا قضیه به چندین عامل بستگی داره .....
سلام.ببخشید من الان دانشجو کارشناسیم.پدرم بالای 60 سال هست تک فرزندم هستم.پدرم 10 درصد هم جانبازی داره.تو رو خدا بگین من معاف نمیشم؟؟چون کردن 65 سال.تو رو خدا کمک کنید.
نمیشی دیگه ! :41:نقل قول:
سوال داشت این