سلام لینک چک کردن میزان مصرف لطفاً ؟
ین لینک دیگه کار نمیکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام لینک چک کردن میزان مصرف لطفاً ؟
ین لینک دیگه کار نمیکنه :
برید تو سایت اصلی sabanet.ir قسمت پشتیبانی و بعد پنل کاربری.نقل قول:
این لینک هم لود نمیشه :نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل داره سایت و تا بعد ازظهر وصل میشودنقل قول:
سلام
دوستانی که صبانت دارن درکل از دانلود شبانه راضی هستن یا نه؟
::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::
در کل بله، یک و نیم گیگ حدودا دانلود میکنم. شهرستان هستم.نقل قول:
نقاط ضعفش اینه که، اولا یک سری سرور های پرکاربرد رو در شب محدود میکنه سرعتش رو مثل آپلود باز یا Ifile و دوما در مواقعی از سال ، مدت محدودی کلا سرعتش میاد پایین، مثل ماه رمضون امسال ولی در کل خب خوبه.
------------------------------------------------------------
آقا دوستانی که صبا دارن یه سوال...
من یه 2 ماه بود از مخابرات می گرفتم.الان برگشتم صبا. (ظاهرا اشتباه کردم) قبلا با شبانه تورنت دانلود می کردم. قبل 2 وصل می شدم و این حرفا...خلاصه هی بدی نبود تا صبح بین 1 تا 2 گیگ دانلود می کرد. ولی الان تا نرم افزار تورنت را باز می کنم انگار کلا اینترنت تعطیل می شه ...نه تنها از تورنت چیزی دانلود نمی کنه (سرعت ماکسیمم 5-10 کیلو) بلکه هیچ صفحه ای هم نمیاره کلا داغونه. البته ابنا که می گم مال شبانه رایگانه. خواستم بدونم برا همه همین طوره وضعیت؟ وضع دانلود شبانتون چطوریه؟
دوستان توی تهران 2 مگ بگیری تو دانلود شبانه سرعت واقعی رو میده به آدم حداقل یعنی 250 مثلا ؟
آقا دوستانی که صبا دارن یه سوال...
من یه 2 ماه بود از مخابرات می گرفتم.الان برگشتم صبا. (ظاهرا اشتباه کردم) قبلا با شبانه تورنت دانلود می کردم. قبل 2 وصل می شدم و این حرفا...خلاصه هی بدی نبود تا صبح بین 1 تا 2 گیگ دانلود می کرد. ولی الان تا نرم افزار تورنت را باز می کنم انگار کلا اینترنت تعطیل می شه ...نه تنها از تورنت چیزی دانلود نمی کنه (سرعت ماکسیمم 5-10 کیلو) بلکه هیچ صفحه ای هم نمیاره کلا داغونه. البته ابنا که می گم مال شبانه رایگانه. خواستم بدونم برا همه همین طوره وضعیت؟ وضع دانلود شبانتون چطوریه؟
دوستان لطف کنن یه پینگ با tehran.ir بگیرن و اینجا بذارن . ممنون . بعد ساعات رایگان سرعت ها واقعی میشه یا نه ؟ سرعت شبانه سرویس 128 چقدر ؟ :n12:
من 1مگ دارم سرعت دانلودم تو شبانه رایگان گاهی حدود 90 تا 120 و بعضی اوقاتم با روز یکی میشه یعنی دوروبر 220 کیلوبایت البته با idm منظورمهنقل قول:
سرعت ویگردی شبش خیلی بده و فقط با وی پی میشه یکم بهترش کرد. وی پی هم که الان چتد وقته ترکیده
من دیشب از تورنت دانلود کردم. خوشبختانه مشکل شما پیش نیومد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز ساعات رایگان سرعت با بقیه ساعات یکی هستش وکم نمیشه حداقل برای من اینطوریه چند وقتی هست البته چشم نزنیم سرعت ثابته
از تهران کسی با صبا این 2-3 روزه مشکل پیدا نکرده؟
مشکل من به حدی رسیده که یه ساعاتی صفحه عادی هم باز نمیکنه :n13:
واقعا مسخرس
دوشواری؟ <forum.p30world.com>
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
از کدام لینک ریز مصرف ام را چک کنم؟ (هر 2 لینک از کار افتاده است!)
دیشب به فنا رفت حجم !!!!! :41:ساعت رایگان مگه با تغییر ساعت جدید تغییر نمیکنه !!!!!
اومد نیومدی است. همیشه در این جور مواقع ریزمصرف رو چک کنید تا ببینید ساعت سرور صبانت تغییر کرده است یا نه. بعد هم مگه شما چقدر حجم از دست دادی؟نقل قول:
ریز مصرف از کجا باید چک کرد؟
حجم من تموم شد چک نکردم!نقل قول:
پنل خرابه.
آخه وقتی پنل خرابه چطور میشه چک کرد! زیاد نبود نزدیک 600 مگ! ولی چون من فقط از دانلود شبانه استفاده میکنم ماهی 1.5 گیگ برام بسه الان مجبور شدم شارژ کردم !!!نقل قول:
سلامنقل قول:
این جور مواقع باید طبق تجربه عمل کرد من طبق تجربه سال های قبل همیشه روز اول رو همون 2-7 قدیم میذارم برای دانلود !
روز اول همیشه همینطوری هست
و البته بی نظم ترین سرویس دهنده هستند این بی ناموس ها که پتل ریز مصرف هنوز خراب هست و مثلا چنین شبی شما ببین چندین یوزر ضرر میکنند !
من با یکی از دوست هام که نمایندگی داره صحبت کردم پنل اون ها درست است ولی پنل ما کاربران خراب هست
اینم یک دزدی دیگه
به همین راحتی، کاربر نمی دونه چقدر مصرف کرده چقدر مصرفش مونده اصلا باید چیکار کنه !!
فعلا هم که عید هست و پشتیبانی تعطیل
با سلام
فکر نمیکنم ریزمصرف خراب شده باشه از دسترس خارج اش کردن تا یوزر نتونه مصرفش رو چک کنه !
به مناسبت هر اتفاقی اینا باید به کاربران یک هدیه بدن دیگه حالا یا سرعتا رو محدود میکنن یا ریز مصرف رو خراب میکنند !
دوستان چرا به ساز این شرکت دزد می رقصید دوستان تهرانی الان مخابرات اینترنت 1 مگ نامحدود را ماهی 38000 می دهد .سرعت دانلود هم روی 130 هست .
خیلی جالبه هنوز ساعت صبانت یه ساعت نرفته جلو . . . :n15:
این لینک اون بالا ساعت رو زده
ضمنا" از لینک زیر هم میتونید ریز مصرف رو چک کنید :n26:
:n09:
ممنون لینکای بالا کار میکنن...نقل قول:
ولی فکر کنم ساعتو کشیدن جلو چون من ساعت کامپیوتر رو جلوی آپدیت شدنشو گرفته بودم و دیشب یادم رفت بکشم جلو.
توی ریزمصرف نوشته در اتصالی که بین 2:04 تا 7:15 داشتم، 520 مگابایت حساب شده.
این درحالیه که من به طور اتوماتیک، دانلودم همیشه 2:03 شروع و 6:57 متوقف شده و کامپیوتر در 7:05 خاموش میشه.
از امنیت شبکه و مودمم اطمینان دارم که فقط خودم از اینترنت استفاده میبرم.
تنها توضیح این میتونه باشه که سرور کنترل مصرف جداس و اون ساعتش دیشب ساعت 24 آپدیت شده و من درواقع از 3:03 تا 7:57 دانلود کردم...
الان هم یه ورودی در ریزمصرف من هست که نوشته از ساعت 14:02 تا 15:59 دوم فروردین 1392 که در حال حاضر ساعت جدید 16:19 دقیقه ـس و اگر ساعت جلو کشیده نشده باشه، چطور میتونه در ساعت 15:19 قدیم، یک ورودی برای 15:59 وجود داشته باشه؟
حواسم نبود دیشب آپدیت اینترنتی ساعت سیستم عامل رو دوباره فعال کنم و برام 520 مگ آب خورد... dammit
:/
تو پنل زده ساعت رایگان از 2 تا 7 دیشب من ساعت رو یه ساعت کشیدم جلو بعد که سیستم ساعت 1 و 50 روشن شده و شروع کرده به دانلود! الان که چک کردم دیدم زده از ساعت 1 و 50 تا 2 و 10 دقیقه 500 مگ دانلود شده و همین رو حساب کرده ! در حالی که من همیشه از 1 و 50 میذارم ولی چیزی کم نمیکرد . . .نقل قول:
منطقی تر اینه که مثلا 2:01 بزاری برای دانلود تا 1:50نقل قول:
من دیشب رو حساب ساعت رسمی کشور تنظیم کردم ، چیزی از اکانتم کم نشده
جالبه واقعا !
ولی من اصلا دست به ساعت سیستمم نزدم و طبق روال قدیم 2 تا 7 دانلود کرده و این حجمم هست
138 1392/01/01 14:46:21 1392/01/02 12:37:44 20:51:18 57 1809 1867 68
یعنی فقط مصرف خودم رو کم کرده !
بله منم دیشب طبق ساعت رسمی دانلود کردم و چیزی کم نشدهنقل قول:
واقعا باید تاسف خورد که این شرکت انقدر توی اطلاع رسانی ضعیفه!!!
الان چطور؟ ساعتش بالاخره با ساعت رسمی هماهنگ شده یا نه؟ درست شد؟
منم با ساعت رسمی و همون 2 تا 7 دانلود کردم و حجمی کم نشده
از چه لینکی چک کردی؟نقل قول:
شما از کجا چک میکنین که چیزی کم نشده یا نه؟
اون پیج رو اصلا نمیاره برا من.عجیبه چند روزه اینجوریه
نقل قول:
از این لینک چک کنید
بابا این نمایندگی های صبانت چرا اینطوری میکنن؟
من از نمایندگی ارومیه سرویس گرفتم! حالا متوجه شدم اینا هنوز ساعتشون رو تنظیم نکردن و به همین دلیل بیشتر از 1 گیگ از ترافیکم پرید...
این چه مسخره بازی هست اخه؟
من از نمایندگی فروش و پشتیبانی ارومیه به اسم "اروم صبا گستر ندا" سرویس گرفتم!
درضمن نمیدونم موضوع چیه که سایت صبا نت ساعات رایگان رو 2 تا 7 نوشته، ولی اینا اسرار دارند که ساعات رایگان 1 تا 6 هست.؟؟؟؟؟
من که الان زدم دانلود طبق ساعت جدید دیدم از حجم کم میکنه باید به ساعت جدید فعلا 3 بزنید برای دانلود تا ساعت را صبانت همه فن حریف و مشتری مدار تنظیم کنه
باید اشتراک این تاپیک رو خیلی وقت قبل از لیست اشتراکهام برمیداشتم
ولی بعد از مدتها گذرم افتاد باز که میبینم شماها دارین پشت سر شرکت معظم صفانت! بدگویی میکنید! :n02:
من از قدیم یک شماره ای توی لیست تلفنهام داشتم که مربوط به آقای حسین زاده مدیر عامل صبانت مشهد هست:
6085550
:n19:
تماس بگیرید و مشکلتون:n28: رو بگید حل کنه وگرنه حضوری به محضرش شرفیاب شید :n24: ولی فکر کنم به روال همیشگی ایشون هم تا آخر تعطیلات ایران رفته باشند گل بچینند:n15:
خوش باشید:n16:
زنگ زدم ، میگم آقا این چه وضعش هست در ساعات رایگان از ترافیکم کم شده!
یارو برگشته میشه نه اینطور نیست، از ساعت فلان تا حالا هیچ ترافیکی کم نشده! بابا چطوری بگم، وقتی ترافیکم تموم شده و کانکت نمیشه، طبیعی هست که ترافیکی کم نشه!
مگه کمتر از صفر هم ممکنه بشه؟؟؟
بابا عجب شرکت شیر تو شیری هست!