صبح تا 12 شب کمه ؟ مصب اون کامپیوتر بدبخت رو در نیارنقل قول:
یه روز لنگت می کنه :n02:
Printable View
صبح تا 12 شب کمه ؟ مصب اون کامپیوتر بدبخت رو در نیارنقل قول:
یه روز لنگت می کنه :n02:
512 امحدود بهتره یا 1024 نامحدود؟
512 محدود یا 1024 نامحدود؟نقل قول:
از کدوم isp ؟
ولی در کل 1024 نامحدود ;)
از مخابرات دیگهنقل قول:
چون مخابرات هیچیش معلوم نیست و گرنه معلومه 1024 بهتره
هر کاری میکنی فقط از مخابرات محدود نخر!نقل قول:
512 محدود که هیچی ، 2مگ محدود مخابرات هم خیلی افتضاحه!
نقل قول:
نه فعلا که گیر آسیاتکم!
تا خرداد سال بعد....
احتمالا برم های وب (اگه تا اون موقع خوب باشه!)
نقل قول:نقل قول:
قبلا یه مگ محدود داشتم چند شب آخر دورم خوب شده بود ( زمان افت شدید دی و بهمن پارسال) سرعتش 256 کیلوبایت بود!الان دیگه نیست؟
مرکز ولیعصر
سلام
این دو روز وضعیت اینترنت بهتر شده
راستی خبر دارید اینترنت افغانستان از ایران بهتره در رده بندی
در ضمن کسی اینترنت مخابرات اشتراک 1به5 داره؟
کیفیتش نسبت به 1به8 چه طوره؟
منم اون موقع 1مگ محدود داشتم!نقل قول:
ولی نهایت سرعتم 130 بود!:n27:
بعضیا سرعتشون ولی بالای 200 بود مثل شما یا آقا میثم (فکر کنم البته):n13:
یادش بخیر 10گیگ اضافه داشتم(باگ داشت سیستمشون:دی) ولی از بس سرعت بالا بود نشد استفاده کنم 6گیگش موند:دی:دی
الانم چند صفحه قبل رو دیدم اونایی که محدود داشتن ناراضی بودن!:n24:
راستی این های وب همون نوین نت نیست مگه؟ داده گستر عصر نوین:دینقل قول:
نه فعلا که گیر آسیاتکم!
تا خرداد سال بعد....
احتمالا برم های وب (اگه تا اون موقع خوب باشه!)
ویرایش: الان تعرفه هاشو دیدم.....خـــــیـــلی گرونه!
نامحدود ها که خیلی گرونه...256نامحدود رو میده 42.....512 هم 85 !!!!!!
محدود هاش هم مفت گرونه....اکثرا ساعت رایگان نداره...اگه هم داشته باشه 3 ساعته...!
سیستم خونه حدود 2 ماهی هست که خاموش نشده !!!!!!نقل قول:
نقل قول:
فعلا که قصد دارم از دست آسیاتر راحت شم!
اینم کار مخابرات کرمانشاه رو کرد!
مثلا 256 سرعت 16 میده! جالبه که 512 25 میده! البته فرومشو چک کنی همه دارن جمع میکنن! اما من که فعلا گیرم!!!!
اینم بگم هزینه ای که برای هر ماه دادم کمتر از 128 نامحدود بوده اما 128 خیلی کمه!
من هستم کرمانشاه الان اسیا تک 512 برنزی دارم سرعتش 10 کیلوبایته
رفتم مخابرات 512 1 به 5 نامحدود گفت 41 تومن سرعت دانلودش چنده؟بخوام ثبت نام کنم باید دوباره حق اشتراک بدم.:n27:
دوستان به طور متوسط ساعت رایگان و ساعت غیررایگان، سرعت یه اشتراک ۲ مگی چنده؟
مخابرات؟
حسابگر؟
شاتل و آسیاتک و ...
من فعلا از مبیننت استفاده میکنم، سرعت تقریبا همون سرعت اسمی هست ولی میخوام اگر بتونم یه ADSL اضافه کنم یا کلا سوئیچ کنم میخوام بدونم اوضاع سرعت چطوره؟ قبلا یه ۵۱۲ نامحدود مخابرات ۶۰ کیلوبایت رو ساعات غیر رایگان داشت.
1 به 8 بگیر با 75-80 دانلود میکنه ،بعید میدونم ! فقط قیمت سرویس رو باید بدینقل قول:
قیمتش هم 25 تومنه
سرویسهای محدود مخابرات دیگه چندان چنگی به دل نمیزنهنقل قول:
ولی برای دانلود سرویسهای نامحدود 1 به 8 مخابرات خیلی خوب و ارزونه ....
همون 512 مخابرات رو به صورت نامحدود با 25 تومن در ماه بگیرید میانگین سرعت 70 رو میتونی داشته باشی برای دانلود و در ماه خیلی راحت بیشتر از 100 گیگ در صورت نیاز میتونی دانلود کنی...
در مورد آسیاتکش، ساعت غیر رایگان حدود 500 میچرخهنقل قول:
ساعت رایگان 150-250
اینم بگم اگه ساعت نیم بها باشه +400!
امروز سرعت آسیاتک قاطی کرد!
حدود 2 ساعت سرعت دانلود 550 بود حدودا! (256 نامحدود برنزی)
این چندمین باره که این اتفاق داه میافته! یه بار یه ویندوز 8 دانلود کردم دیدم همون 7 بهتره پاکش کردم! :دی فقط الکی 6-7 گیگ دان کردم
دوستانی که سرویس مخابرات دارن
سرعت وبگردیتون چطوره؟؟؟مال من افتضاحه 2مگ دارم
چند وقتیه دیگه حالم داره از مخابرات به هم میخوره.بازی آنلاین نمیخوام فقط دانلود و وب گردی
دانلودش بد نیست.240 متوسطشه ئلی وب گردی مزخرفه:n21:
یعنی شما با 256 آسیاتک،با سرعت 550 دان میکنید!راستی این آسیاتک چطوره؟برای دانلود شبانه میخوام.نقل قول:
2مـــــــــــــــــاه؟؟؟ کُره شیتمان نـــــکـــــــو:n23:نقل قول:
اینو موافقم البته حدود 5 روز پیش نمیدونم جریان چی بود یهو سرعت دانلود من که 256 نا محدود بود به 45کیلو بایت هم میرسید. فکر کنم از دستشون در رفته بود خخخخخنقل قول:
آخه یه بارم پسووردمو عوض کردن و به پسوورد پیش فرض برگردوندنش (همون شماره ی خونه)!
برا چه روله گیاننقل قول:
خو داره دانلود موکنه چه بشش بکنم
بچه ها کسی وایمکس مبین نت داشته؟میدونین کیفیتش به چه صورته؟
سلام
من آسیاتر دارم اما میخوام جمعش کنم گفتم بیام مخابرات
کسی قیمت تعرفه های مخابرات رو داره؟
نقل قول:
نه!
تو مرداد و شهریور ، حدود 5-6 دفعه هر دفعه به مدت 2 تا 6 ساعت سرعت ها قاطی کردن!
سرعت دانلود 128 نامحدود 250 بود اما 256 به بالا سرعتش تا جایی که پورت بسته شده! پورت من 5 مگه، سرعت دانلودم 550-560 میچرخید!
در کل حدود 12 تا 15 گیگ هم دانلود داشتم تو این قاطی کردنا!
یک مگ محدود شبانه رو 768 بسته شده
قیمتاش یکی دو تومن از آسیاتک ارزون تره! اما مخابراتم چنگی به دل نمیزنه! هر ماه حداقل 15 روز افت سرعت داره... (قبلا که اینطوری بود!)نقل قول:
من دارم اطلاعات بیشتر رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر. ولی چون از هردو سرویس داشتم بخوام موردی مقایسه کنم با وضعیت ADSL کرمانشاه:نقل قول:
۱. کیفیت کمی بهتر، سرعت در حد سرعت اسمی (یعنی اگر ۲ مگ میگیرید همون ۲مگابیت سرعتتون هست)، افت سرعت شبانه هم جدیدا بد شده ولی قبلا افت محسوسی با ساعت رایگان نداشت. الان با سرویس ۲ مگ بین ۲.۵ تا ۵ گیگ دانلود شبانه دارم.
۲. پینگ از اکثر سرویسدهندهها بهتر و حدود ۱۰۰ میلیثانیه
۳. قیمت خیلی خیلی بالاتر توی بعضی پلانها عملا ۲ یا ۳ برابر گرونتر
۴. سرویس نامحدود عملا میشه گفت نداره
۵. قابلیت جابهجائی داره و شهرهای مهم رو پوشش میده
۶. مودم جیبیش هم بیشتر به دردها جاهای با سیگنال خوب میخوره که اونم گرونه
۷. در طی یکسال اخیر از همه لحاظ کیفیت مبیننت افت کرده...
۸. پشتیبانی، ۲۴ ساعته و مودب و خوب اما در بحثهای فنی هیچ کمکی نمیکنن واسهی کارهای روتین خوبن فقط. پشتیبانی تخصصیتر هم تقریبا مشکله و تو این زمینه ADSL سریعتر رسیدگی میکنن
۹. خرید کردن و شارژ کردن خیلی خیلی ساده و خوبه. اینترفیس و سایتش هم خیلی خوبه (آدم کاربلد درستش کرده: جادی میرمیرانی jadi.net) ولی خوب باعث میشه مثل کره پول بسلفی.
۱۰. اگر یک طرح رو زودتر از موعد اتمام زمانی مصرف کنین حق انتخاب مجدد اون طرح رو ندارید و باید طرح جدید بخرید:n04:
۱۱. هر گیگ اضافه ۱۲ هزار تومن که اصلا صرف نمیکنه
من خودم اگر وقت کنم مشکل نویز رو حل کنم اگر مبیننت رو کنار نذارم حداقلش اینه که تامین اصلیم از ADSL باشه چون به صرفه نیست.
اینجا هم از تستهای اخیر که با دو IP اصلی ۵ و ۹۱ گرفتم با یه سرویس ۲ مگ میذارم که با وضعیت فعلی مقایسه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ مبین نت با تهران همیشه بالای 100 هست؟!!نقل قول:
سلام دوستانمن آخر بلوار اس هستم و میخوام یکدونه مودم جیبی بگیرم.حالا موندم؟؟؟ایرانسل /مبین نت//...نظرتون چیه؟؟
من فکر نمیکنم زیاد زیر ۱۰۰ دیده باشم اگر اشتباه نکنم یکبار ۷۹ دیدم. نمیدونم مثلا الان پینگ خود مبیننت رو گرفتم داد ۱۲۲ میلیثانیه!! خب ایرانه دیگه کشور ۲۴۳ام در دنیا در این زمینه. متنفرم ازین وضعیت...شما پینگ بهتری از مبیننت سراغ دارید؟نقل قول:
واسه وایمکس مبیننت دزد خیلی بهتر از ایرانسل آشغال هست...راجع به مودم جیبی هم خیلی خوشبین نباشین اطلاعات بیشتر رو از تاپیکی که توی پست قبل گذاشتم بگیرید. اینجا جاش نیست.نقل قول:
سلام دوستانمن آخر بلوار اس هستم و میخوام یکدونه مودم جیبی بگیرم.حالا موندم؟؟؟ایرانسل /مبین نت//...نظرتون چیه؟؟
پ.ن: اگر هر صفحهی تاپیک ۱۰ پست تنظیم شده، ۸۳۱امین پیج تاپیک جدید رو تبریک میگم:n02:
ممنون
دوست عزیز مودم جیبی ایرانسل توی کرمانشاه انتن دهی داره اصلا؟
نقل قول:ازین[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات بگیرین (دفعهی سومه دوست عزیز) اینجا تاپیک ADSLئه. در ضمن مودم جیبی کارش برای کاربر در حال حرکت هست برای بردن سر کار و ... برای خونه از مودم رو میزی استفاده میکنن. مودم جیبی هم خیلی ضعیفتر از مودم رومیزی هست و باید سیگنال قوی باشه. اطلاعات دقیق میخواین برید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید:
دوست عزیز کیفیت مودمهای وایمکس خیلی با هم تفاوتی نداره. فقط مودم های خارجی بخاطر اینکه در معرض مستقیم فرستنده ها هستن قوی ترننقل قول:
این استان هایی که تحت پوشش ایرانسل هست
اینم نواحی تحت پوشش مبین نت
پینگ داخلی بالای 100 به نظر من که خوب نیستنقل قول:
شما این تاپیک رو نگاه کن
شاید بین وایمکس این بهتر باشه
راستش من تخصص زیادی در وایمکس نداشتم چون تا حالا وایمکس نداشتم!
ولی پینگ رو با تاپیک مقایسه کنید
اشتباه گیگابیتی وزیر ارتباطات!:n08:به گزارش آی تی آنالیز؛ او در گفتگوی دیگری که امروزداشت، اعلام کرد که در هفته دولت پهنای باند اینترنت کشور از ۷۲ گیگاهرتز برثانیه به ۹۷ گیگاهرتز بر ثانیه خواهد رسید. این در حالی است که در ارتباطات، «هرتز» به تفاوت بین بالاترین و پایین ترین محدوده فرکانس در سیگنال ها و امواج اشاره می کند و پهنای باند در ارتباطات شبکه ای و انتقال اطلاعات، با واحد بیت بر ثانیه اندازه گیری می شود. در واقع نه تنها به کار بردن واحد هرتز برای انتقال اطلاعات اشتباه است، بلکه واحدی به نام گیگاهرتز «بر ثانیه» وجود ندارد.
به گزارش پارسینه محمود واعظی دارای مدرک تحصیلی دکترای روابط بینالملل و فوقلیسانس مهندسی الکترونیک است و پیش از این، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران (از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۵)، مشاور وزیر امور خارجه، معاون اقتصادی وزارت امور خارجه و معاون پژوهشهای سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک بوده است
گیگا هرتز:n08::n02:نقل قول:
46 , 45 هم پر ؟ من هرچی ریست میدم گیرشون نمیاره ...
باز پینگ داغون شد ...
قرار نبود اینجا بحث مبیننت کنیم فقط در مقام مقایسه با ADSL ولی چون اشاره کردید مجبورم کمی توضیح بدم تا اونجائی که اخیرا خبر گرفتم مبیننت دیگه مودم خارجی نمیفروشه چون با مودم داخلی تفاوت محسوسی نداره. مودمهای جیبی به خاطر آنتن کوچیکتر و مسئلهی توان الکتریکی از مودمهای دسکتاپ خیلی کوچیکتر هستن.نقل قول:
در مورد مودم خارجی میشه به مودمهای داخلی آنتن خارجی وصل کرد و سیگنال رو تقویت کرد. پورت کواکسیکال مخصوص دارن.
خب توی تاپیک هم اونائي که پینگ زیر ۱۰۰ داشتند همه سرعتهای خیلی بالا مثلا ۴ مگ و ۱۲ مگ و ... داشتند که مشخص هست از کجا آب میخوره (سه چهار صفحهی آخر رو بررسی کردم). باقی کاربران که عموما از سرویسهای ADSL استفاده میکنن پینگشون بالای صد هست توی همین تاپیک دوستانی که از مخابرات پینگ میذارن بالای ۲۰۰ هست حتی. وایمکس هم مثل باقی شرکتهای خصوصی هست مثل شاتل و آسیاتک و صبانت و ... اصولا اینها همه از یه جا با یه قیمت و با امکانات محدودی پهنای باند میخرن خیلی با هم فرقی ندارن.نقل قول:
آره ایشون کلا توی باغ نیست سالها توی وزارت خارجه کار کرده گول مدرک الکترونیکش هم نخورین الان حدود ۲۷ ساله که ازش استفاده نکرده:n02: برنامههائی هم که داده همش شعاری هست و ساختاری نیست. ولی یه امید هست، اینکه از بدنهی وزارت به گل نشسته و ویران مخابرات نیست. از بدنهی وزارت خارجه اومده عیب نداره فرق بین گیگاهرتز و گیگابیت رو هم ندونه ولی گرهی مشکل رو بتونه باز کنه، دل روبرو شدن با بعضیها رو داشته باشه اینا پیشکش.نقل قول:
خدائیش اینم اشتباه لپی نیست که بگی حالا همینجوری گفته، کسی که این اشتباه رو بکنه معلومه چقدر بلده:n26:
حتی اگر IP مورد نظر رو هم دست بیارین باز خیلی نمیتونین روی پایداریش حساب کنید. اینترنت توی ایران انحصاریه و روترهای شبکههای اصلی که حلقهی اتصال با شبکه ی وب هستن ترافیک رو طوری مسیردهی میکنند که بار ترافیکی متعادل بشه. بله ممکنه یه IP فعلا خوب باشه ولی فعلا در کل بازدهی که ازین مسئله بدست میاد خیلی نیست. دقیقا راهش رو نمیدونم ولی از طریق تنظیمات DHCP (حداقل توی لینوکس) میشد یه IP خاص رو حذف کرد تا روتر مجبور بشه از IPهای جایگزین استفاده کنه.نقل قول:
دوستان یک سوال دارم، من مشکل نویز دارم قبلا هم توی تاپیک مطرح کردم ولی وقت و فرصت پیگیری رو نداشتم چندبار اون موقع از مخابرات اومدن که مشکل رو حل کنن و مشخص شد با احتمال قریب به یقین که مشکل از داخل ساختمان نیست حالا یه بار رفتم نمایندگی شرکت مخابرات (همون دفتر صبانت) گفتن خودمون درست میکنیم اما هیچ کاری نکردن و خبری ازشون نشد من هم پیگیر نشدم اما اگر وقت بذارم و پیگیری کنم که به من یه خط با کیفیت قابل قبول ارائه بدن به نظرتون به کجا مراجعه کنم؟ اگر بسپارم مثلا صبانت واسم اشتراک بزنه خودشون پیگیری میکنن که مشکل من حل شه؟
نگران اون نباشیدنقل قول:
تیم مدیریتی مهمه نه خودش
مشاورین مهما
یقینا وضع اینترنت بد تر نمیشه و حتما بهتر میشه
شک نکنید