دقیقا همین وضعیت رو منم دارم و از ساعت 12:30 تا 6 صبح کمتر از 6 تا 7 دانلود دارم... خیلی کمتر...نقل قول:
Printable View
دقیقا همین وضعیت رو منم دارم و از ساعت 12:30 تا 6 صبح کمتر از 6 تا 7 دانلود دارم... خیلی کمتر...نقل قول:
دیگه این پارس خیلی شبانه اش به درد نخور شدهنقل قول:
من با 128 600 مگ دانلود داشتم رفتم سرویس 1 مگ گرفتم که مثلا سرعت شبانه اش زیاد بشه
دیشب فقط 1.5 گیگ دانلود کرد
با 512 آسیاتک با قیمتی خیلی پایین تر از پارس و حجمی بیشتر از اینی که الان میده شبانه 1.5 گیگ دانلود میکرد
این دوره شارژ من تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم و ISP رو عوض میکنم
خوب لينك بده خودم برات دان ميكنم :31:
خوب ما چيكار كنيم اينجا اكثرا شركته و شبا دانلود نميكنن بجاشون ما دانلود ميكنيم كه حروم حدر نشه:27::31:
100% همينه.نقل قول:
مخلص شمام هستيم.:11:نقل قول:
رفيق من امار همه جارو دارم فعلا وضعيت پارس بهتره .
دعا ميكنيم پهناي باند بدن مراكز شمام شبانه رديف بشه.
همین دیگه صرف نمیکنه از 12:30 بزاری چون سرعت اوایل شب خیلی کمه فقط 6 تا 7 صبح هست که برای من در عرض یک ساعت میشه 600 مگابایتی دانلود کرد و سرعت قابل قبولهنقل قول:
باز هم به نظرم بین شرکت ها از همه بهتر باشه چون همون 1 ساعت دانلود 6 تا 7 صرف میکنه و نیاز های موجود رو برطرفنقل قول:
آدم که همیشه دانلود نداره مگه اینکه از اینکه دانلود شبانه رایگانه و بی نصیب نمونه الکی بزنه یه فیلمی یه برنامه ای که اصلا کاربرد نداره براش دانلود بشه و الا نیازهای اساسی و بجا هر روز وجود نداره که بخوایم سیستم رو شب و روز روشن بزاریم برای دانلود
گور بابای پارس .... از 6 تا 7 هم 600 مگ نمیگگیره باسه ما! نزدیک 580 مگ میشه..... وای بصرف تره!!!!!
ببین به مرگ دارن میگیرنمون که به تب راضی بشیم..... خدا از سرشون نگزره.
داداش شما از ساعت 6 تا 6:58 میزاری دانلود کنه از ترافیکت کم نمیشه؟نقل قول:
نخیر کم نمیشهنقل قول:
دقیق باید تا 6:85 باشه:11:
جزئیات نداره؟(مثلا از Pause استفاده نکنم و ....)
باید حتماً دیسکانکت بشینقل قول:
ADSL DSL-N11 asus
من یه گوشی ایفون دارم اگه این مدم رو بخرم میتونم با ایفون از طریق به اینترنت وصل شم؟
سلام بچه ها!
من الان پارس م وصل شد !
کف بر شدم! با 220 دان میکنم!
ببینیم شب چی میشه!
بادش بخیرنقل قول:
پارسال همین حدودا بود برای من هم که وصل شد با سرویس 256 سرعت دانلودم 230 بود اما الان ... :41:
از من 1 گیگ کم شده بود امروز 3 گیگ اضافه کردن:21:
512 تهران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت در بهترین حالت اش 35-40 و شبها بین 15 تا 20 کیلوبایت ...
هیچ کس هم جواب گو نیست ...
فقط بلدن بپیچونن ...
نقل قول:
شبانه من که اومده روی 10 و دیگه دانلود شبانه رو من کنسل کردم و فقط 6 تا 7 صبح میزارم برای دانلود که سرعت خوبه
آقا الان وضعیتتون چطوره؟
واسه من که از صبح تا حالا ساعت به ساعت داره بدتر میشه...:18:
سرعت dialup الان بیشتر از سرعت 1 مگ adsl ماست که...:18:
شده زمان تعطیلات عید که به زور به 5 kb میرسید...:2:
حرومت باشه پارس لعنتی .... این همه پول با هزار زحمت ریختم تو گردت که اینجوری جوابمو پس بدی؟ بیشرفی بمولا.....
من شنیدم سرعت 512 وایمکس از 512 ای دی اس ال بیشتره.
شما چی میگین؟
گند زدن واقعا
منم اوایل شبانه که میزاشتم خیلی خوب بود نمی دونم چرا اینجوری کردن بیشتر از 30 نمیزنه
صبح 6 به بعد درست میشه
ایرانسل که دقیق در بهترین شرایط رو 512 میبنده.... یعنی سرعتت 52 بشه هنر کرده!!!!!!نقل قول:
تف تو همه سرویس دهنده ها خون ملت رو بجوش اوردن.
نقل قول:شکمشون سیر شدهنقل قول:
امروز زنگ زدم به یه ISP تازه تاسیس انقدر به آدم احترام میگذاشتن آدم خر کیف میشد ....:31:
تازه قیمت هاش هم خیلی خوب و مناسب بود و برای اینکه یورز زیادی نداره به احتمال 99.9% سرعتش از پارس بیشتره
من که دیگه از ISP های ایران قطع امید کردم منتظر اینترنت چمدونیم :31: خداییش اونا شرف دارن به هرچی دزده
کدوم منطقه ای رفیق ؟ مفتح ؟ سرویست چیه ؟ :31:نقل قول:
دوستان جدا اینقدر وضعیت سرویستون خرابه ؟؟؟؟؟؟؟
من که مشکلی ندارم باش شبانه هم بین 2-3 گیگ میشه گرفت !!!
فکر کنم چون اسم مرکز مخابراتی ما امام خمینی ـه بیشتر هوای این مرکز رو دارن :31:
این مفتح هم که میگید شهیده دیگه ؟؟ واسه همینه وضعیت این مرکز هم خوبه :31:
فک کنم هر مرکز مخابراتی که اسمش شهید یا امام باشه وضعیتش خوب باشه !! :27:
نقل قول:
باز واسه شما خوبه برای من آخرش 30 میشه و بیشتر روی 12 و10 و اینا میچرخه
ولی 6 تا 7 سرعت خوبی میده و همون 1 ساعت فقط ارزش دانلود داره
این مغتح ولایته ایضا مگه ما منطقه مخابراتی داریم که اسمش غیر شهید و یا امام باشه که شما جدا کردی؟نقل قول:
ایرانسل یه دزد بی رقیبه !نقل قول:
یه مدت از gprs ایرانسل استفاده می کردم. 10 هزار تومن برای یه ماهه شارژ کردم ، اما فعالش نکرد.
دو ماه تمام ، هر هفته بهشون زنگ زدم ، نزدیک 6-7 تا برگه پیگیری پر کردم ، اما نتیجه ای نداد.
آخرش بی خیالش شدم.
بحث ها چقدر بی ربط شده .............................
هر شب سرعتم کمتر میشه. امشب دیگه رسیده به 30 کیلوبایت. حالا بگید منی که 512 دارم باید برم کیو ببینم!!!!
سرعت دانلود هم اکنون 7 کیلوبایت در ثانیه
سرویس 256 :31:
دایال آپ واقعی همینه البته دایال آپ 1 کیلو بایت بیشتره : دی
من كرمانمنقل قول:
همكنون سرعت دانلود شبم 100 هست
انشااله كه همينتور بمونه!
وگرنه ميكشمشون!
يكي از دوستان شيرازه اونم راضيه!
البته ما اينجوريم ديگه تا يه اينترنت كمي پر سرعت! با اين هزينه گزاف ميخريم ذوق مرگ ميشم!
خداييش همينو از اين كشور همسايه(سوريه) ميخريدي با فيبر نوري ميكشيدي ارزون تر ميشد!!
:31:
من که زنگیدم واسه ترافیک دزدی گفت نمیتونم چک کنم خیلیی وصل شدی برو نمایندگی شهرتون پرینت ریز کارکردتو بگیر چون احتمالش هست الکی کم کرده باشند
گفتم نه 600 مگ ارزش نداره گفت اگه نری احتمال داره یه بار دیگه ازت 1 گیگ کم کنند (انگار لج داشت با نمایندگی اصفهان)
سرعت دانلود دیشبم 45-50 بود
صبح هم از ساعت 6 تا 7 گزاشتم دانلود کردم سرعت دانلود 190-195 بود
مال من هم بسیار داغون شده سرعت زیر 10 کیلوبایت ساعت 12:30 و 6تا 7 صفر کیلو بایت :2: بصرفه نیست اخر برجشونه سر حجم موندند باید از مخابرات سر برج حجم بگیرند:2:
امروز روز آخر ترافیک من با پارس هستش و دیگه تمدید نمیکنم.
12:35 تا 6:45
256 تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا یه سؤال
پارس آنلاین که همه ی سرویسای محدودشو رو 2 مگ میبنده پس چه فرقی بین 256kbps و 1024kbps وجود داره ؟!
برای من که سرویس 256 هست گویا با این شرایط فعلی روی 64 بسته شدهنقل قول:
برو خدارو شکر کن...نقل قول:
من 1 مگ دارم و شبها سرعتم از 10 kb بالاتر نمیره...:41:
الان هم 2 هفته ای هست که سرعت روز هم مفتضحه...:41:
دروغ چرا بگم میخواستم دوره قبل قراردادم رو فسخ کنم ولی شانس ما انگار فهمیدن و یه 20 روزی سرعت خیلی خوب بود-هم شب هم روز- ولی توی این دو هفته از دماغمون در اوردن...
دو هفته تا پایان این دوره مونده... درست شد تمدید میکنم و اگه درست نشد گور بابا پارس آفلاین...
دیگه کسی تو این تاپیک نیست که سرعت شما رو ندونهنقل قول:
اینقدر ذوق زده نباش. :31:
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
من هم تو این فکر هستن. 20 روز دیگه مونده از قراردادم. ببینم چی میشه.نقل قول:
اما بدبختی اینجاست که سرویس دهنده های دیگه هم از این بدتر هستن. هر چی لیست قیمتا رو نگاه میکنم می بینم هیچ کدوم شرایط مناسبی ندارن.
یکی دانلود شبانش مکافات داره. اون یکی آمار گرفتم سرعتش خوب نیست
شاتل هم که همه ناراضین. تو تاپیک شاتل رفتم همه شاکی بودن
همه ISP ها مزخرفن
نمی دونم والله. گناه من چیه که تو این مملکت دارم زندگی میکنم!!!؟؟