بچه ها
وضعیت شبانه چطوریاست ؟
رایگانه واقعا ؟
دانلود نکنیم بعد واسمون حساب شه ! :27:
سرعت 128 چقدر سرعت میده شبانه ؟
Printable View
بچه ها
وضعیت شبانه چطوریاست ؟
رایگانه واقعا ؟
دانلود نکنیم بعد واسمون حساب شه ! :27:
سرعت 128 چقدر سرعت میده شبانه ؟
lمن دو شب اول با سرعت 512 نزدیک 600 700 مگ دانلود کردم
ولی 3 شب بعد یه شبش که سر ساعت 2 قطع شد
2شب آخر هم سرعت خیلی بده ماکزیمم 32 اینا میشد و بیشتر از 320 30 مگ هم نتونستم توی دو شب آخر دانلود کنم
جالب اینجاسن که من لپتاپ رو ساعت 2 شب روشن میکنم و میزارم دانلود بشه و ساعت 5:50 خاموش بشه
ولی همیشه نگاه کردم دیدم یه 20 مگ 30 مگ ... قبل ساعت 2 ازم کم کرده در صورتی که خاموش بوده !
صبح ها هم که کلا نیستم مثلا ساعت 7 صبح زده 80 مگ ساعت مثلا 8 :42 زده 160 مگ دانلود ! نمیدونم شاید جن ها دارن دانلود میکنن !
چند وقته شدیدا حس میکنم ایرانسل خیلی بیشتر از چیزی که من حساب میکنم کم میکنه باهاشونم صحبت کردم میگن سیستم درست حساب میکنه !
وضعیت شما چجوریه ؟
تو بازار مودم وايمكس نيست اينها رو خود شركت سفارش ميده و از چين ميارننقل قول:
اگر هم پيدا كني به دردسرش نميارزه
بهتره از مودم هاي دست دوم كه بعضي از دوستان واسه فروش ميزارن استفاده كني
تخفيف بعدي با خداست چيزي نميشه گفتنقل قول:
حالا كه واسه مهر و ميلاد امام رضا تخفيف ندادن بعيد ميدونم حالا حالاها بدن
با پشتيباني تماس بگيريد و مشكلتون روبگيدنقل قول:
فكر نكنم اون نوع حساب خانگي تغيير كنه و ربطي هم بهش نداره مهم سرويسي هست كه واستون فعال شده و تو حساب تون نوشته
این رو هم جواب بدیننقل قول:
با يه مدل ديگه يا با همون مدل؟نقل قول:
اگه تو 1-2 روز اخير واست وصل كردن و مودم مشكل داره ميشه
سلام دوستان من امروز اومدن مودممو نصب کردن...بعد یارو گفت 24 ساعت دیگه واست پیام میاد ک وایمکست فعال میشه..بعد از چند ساعت پیام اومد ک ب دنیای وایمکس خوش اومدید و فعال شد اما الان ب نت وصل نمیشه...باید پول ب حسابشون بریزم تا وصل شه؟تو فرم ثبت نام 5گبگ ماهیانه رو زدم ک مبلغش22 هزار بود اما فعلا ک فقط هزینه نصب مودمو ومودمو دادم..حساب اعتباری128دارم
ازدوستان عزیز کسی مودم همراه ایرانسل که جدبد تبلیغ میکنند داره؟میشه یه توضیحی بدن؟از سرعت دانلود،انت دهی،و...کلا یه اطلاعات جامع
ممنونم
دوستان
اگه 512 بگیریم شبانه رایگان هم 512 هست ؟
من 128 دارم
کارت دانشجویی ببرم حله ، یا باید نامه از دانشگاه بگیرم ؟
راحت نامه رو میدن ؟
سلام برنامه ی networx دانلود کن :) هر حجمی استفاده کنی میزنهنقل قول:
بچه ها من بعضی وقتا یه فایم مثلا 700 مگی رو میزنم 2 تا 6 دانلود کنه هرچیشو که تونست صبح میبینم مثلا 350 مگشو دانلود کرده ولی توی جزئیات وایمکسم که میرم زده مثلا یه 240 یه 190 یه.... که مجموعا 800 850 میشه ولی من فقط 350 مگ دانلود کردم !!!
کسی مودمشو بروز رسانی کرده ببینیم چه جوریه؟ تاثیری روی سرعت و کیفیت داشته؟
شما کلاً عادت داری یه سوال رو 100 بار می پرسی ولی دنبال جوابش توی صفحات قبلی نمیگردی! یه بار قضیه مودم و ماشین فرسوده رو پرسیدی همونجا گفتم فقط میتونی یه مودم دیگه اضافه بر مودم فعلی ات بخری و از هر کدوم هر وقت دوست داشتی استفاده کنی ( همزمان دو تا مودم با هم نمیشه) اگه هم تازه سرویس گرفته باشی و مودمت مشکل داشته باشه و شرایط ضمانت رو هم داشته باشه یه مودم دیگه از همون نوع بهت میدن.نقل قول:
بله برای من مودم دیگه آنتن نمیگرفت با اپیدت کاملا مشکل حل شد.نقل قول:
کسی مودمشو بروز رسانی کرده ببینیم چه جوریه؟ تاثیری روی سرعت و کیفیت داشته؟
تاثیر خیلی خوبی روی کیفیت سیگنال داره.
========
دوستان برای شما هم شبا ( از ساعت 6 عصر) سرعت کم میشه ؟
من سرویس 512 نامحدود دارم، این مشکلش خیلی اذیت میکنه.
ممنون.
سلام خدمت همه دوستان عزيز
وايمكس شما هم با سا كس مشكل پيدا كرده؟
سلام برای من بعضی موقع ها مشکل پیدا میکنه ولی وقتی مودمو از برق میکشم وصل میکنم درست میشه :Dنقل قول:
مشکل سراریه یعنی دوباره لنگر یه کشتی افتاده رویه پورت ساکسنقل قول:
دوستان شماها الان سرعت اپلودتون توی پنل مودم چقدره؟ ظاهرا ایرانسل تغیر داده .من اپلودم به اندازه دانلودمه
منم مشکل دارم با ساکس از دیروز مشکل پیدا کردم 1 خط در میون ساکس وصل میشه و کار میکنه اعصابم رو خورد کردهنقل قول:
ایرانسل محدودیت های زیادی رو روی پورت های خاص که به صورت ساکس قابل استفاده هست اعمال کرده.
به نظرم وقتشه کم کم تحریم این شرکت و توزیع کننده رو شروع کنیم.
البته یکی از دلایل این کار اینه که جزو مهمترین توزیع کننده گان اینترنت پر سرعت هست و دارن از یه سری شرکت ها مثل ایرانسل و پارس آنلاین و شاتل و ... شروع میکنن.
یه مدت دیگه کلا ساکس هم از کار می افته... باید دنبال یه راهکار جدید بود.
دوستان من الان update مودم رو که اومد دانلود کردم و زمانی که میخوام ـآپدیت رو نصب کنم این ارور رو میده این ارور چی هست باید چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس https محدود شده از vpn استفاده کنین
منم این مشکل رو دارم...نقل قول:
منم این مشکل رو دارم !!!!!!!!!نقل قول:
مودمو از پشتش ریستم کردم نشد بازم
مشکل اصلی اینه که این فایل ایراد داره به نظرم. بعدم یه جا خوندم گفته بود نباید کانکت باشین. آنلاین باشین
حالا نمیودنم مودم بدون برق با کابل لن میشه رفت تو تنظیمات یا نه ...
منم فکر میکنم فایل آپگرید که دیشب اومده مشکل دارهنقل قول:
بدون برق هم کلا نت قطع میشه و نمیشه کاری کرد
بچه یه اکانت دیگه گرفته بودم با مودم جیبی امروز اومدن نصب کردن ولی جایی که مودم BM632 خودم آنتنش پر بود این یه دونه آنتن داشت !(البته روی خودش آنتن رو نزده ولی سیگنالش از Very low شد Low ! یعنی جایی که آنتن 632 خودم پر بود این رو زده بود Low)
همون موقع پسش دادم !
حالم گرفته شد همین مودم رو با اکانت خودم تست کرد سرعتش خوب بود ولی چون آنتن دهیش خوب نبود و خودشم میگفت بدرد نمیخوره پسش دادم پحالا نگاه کردم دیدم ازین مودم بزرگا که از 632 بزرگتره فقط داره و دیگه 632 نداره !
گفت 3روز مهلت تست داری ولی باید بین تست کنن اگه تایید شد که مشکل آنتن داری بعد پسش میگیرن و یکم دردسره تا الان من اینجام میتونی پس بدی که منم دادم
یکم پشیمونم الان که پسش دادم خیلی خوشگل بود
بدم مياد از اين شركتهاي خودشيرين... يعني چي؟نقل قول:
حالا يعني اين مشكل دائميه ديگه؟ يعني هيچ وقت رفع نميشه؟
سلام دوستانی که چیز پی ان و شاسکشون :D قطع شده از این برنامه استفاده کنن تا مثل مرد همه سایتارو باز کنه :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک جا خوندم که با firefox مشکل داره منم فایرفاکس دارم موقع اجرا پلاگینشو نصب کردم صفحه ابی اومد نمیدونم چرا !!!!!! ولی بعد ریست درست شد حواستون باشه
دوستان، كسي با ايرانسل تماس گرفته از خودشون بپرسه كه آيا پورتهاي https رو بستن؟
دوستان من الان سا کس رو با پورت 443 وصل کردم همه چی ok هست و راحت سایت ها رو باز میکنه
كاملا درسته. پورت 808 رو بستن. حالا موندم اگه 443 رو هم ببندن باز بايد چه فني بزنيم؟! :13:نقل قول:
راستي يك چيزي: براي من با اين پورت سايت يو تيوب باز نميشه اما بقيه سايتها باز ميشه!!! شما هم همين طور؟
برای من هم يو تيوب باز نمیشهنقل قول:
بلهنقل قول:
بستن !
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
نقل قول:
با عرض سلام ... شاید مودمش خراب بوده ... شما فقط یک جا تستش کردین؟ این مشکل انتن که میگنو بیشتر توضیح میدی؟ من با این حرف مشکل دارم مودم ثابت که نیست شاید اینجا انتن داشته باشه یه جای دیگه نداشته باشه مگه غیر اینه؟ نگفت از کجا میشه فهمید مودم سالمه ؟ این همه هزینه برای مودمی که از مودمای دیگه با قیمت پایین تر بدتر باشه امکانش نیست ایرانسل نمیاد خودشو ضایع کنه :)
فعلا که ضایع کرده خودشو !نقل قول:
خود طرف میگفت بدرد نمیخوره اینا
من گفتم بزرا بدمش به دوستم اونم میخواد
گفت مگه نمیبینی چجوریه بیخیالش شو !
ببین جایی که مودم من (632) آنتنش پر بود اینم گذاشتم بقلش بعد توی تنظیماتش توی PC آنتنش رو چک کردیم زده بود Low !!!
جایی که مودمم 3ت آنتنن داشت این زده بود Very Low !!
l
سلامنقل قول:
اقا باید برنامه پیروکسی فایر رو اگه داری ببندیش!!!! ویا برنامه های مشابه رو!! بعد دوباره تست کنید
کسی تو این جشنواره امام رضا ثبت نام کرده که هنوز مودم به دستش نرسیده باشه ؟
کسی نتونسته آپگرید رو انجام بده ببینه ورژن نرم افزار به چی تغییر میکنه؟
آقای نماینده فروش این ورژن آپگرید جدید چرا اسم فایل اینجوریه مشکل داره ؟نقل قول: