بهترین راه استفاده از و ی پ ی ا ن هستش که یه شبکه مجازی هستش بین شما و سرور که در کشور دیگه قرار داره
Printable View
بهترین راه استفاده از و ی پ ی ا ن هستش که یه شبکه مجازی هستش بین شما و سرور که در کشور دیگه قرار داره
زیر خاکیه .موفق باشینقل قول:
[cپ//ر/و/ک/س/ی
ا/و/ل/ت/ر/ا /س/ر/ف/
البته خیلی کم پیش میاد
گفتم قدیمیه!:31:نقل قول:
کارمو راه میندازه..
فقط قضیه عوض شدن ip برام سوال بود که بگفته دوستمون عوض نمیشه!
در مورد اینکه گفتی در صورتیکه زیر نظر باشیم میفهمن....اتفاقا یکی از بچه ها از مونیتورینگ قوی شاتل میگفت!!......راست و دروغش با خودش.
نقل قول:محتوای مخفی: متن
شاتل داره میترکه یعنی:41:دیدم 1ماهه هرجا میبینم آگهی استخدام برنامه نویس زده!:27:
مونیتور کسی اجازه قاضی میخواد چون جزو حریم خصوصی هستش(نمیتونه یه همچین کاری کنه)
توی ایران یا خارج از ایران؟ :دینقل قول:
مونیتور کسی اجازه قاضی میخواد چون جزو حریم خصوصی هستش(نمیتونه یه همچین کاری کنه)
دوستان شما الان از چه نرم افزاری واسه قیلتر شکن استفاده میکنید که سرعت رو هم پایین نیاره؟لطفا لینک دانلودش رو
پیغام خصوصی بکنید برام.
تشکر از همه ی شاتلی ها.
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
اگه بخوام از یه شرکت خصوصی نامه بگیرم میشه؟! متنش چجوری باید باشه؟!
شاتل مودم USRobotics رو قبول می کنه؟!
اگه با نرم افزار ip رو تغییر بدیم واقعا سرویس رو قطع می کنن؟!(مسخره بازی راه انداختن ها)
نقل قول:
آقا من نزدیک 3 - 4 ساله که عضو شاتلم و کلا هم IP عوض کردم،هیچ اتفاقی هم نیفتاده...
زیاد حرفها رو جدی نگیر رفیق...
نقل قول:
آخرین ورژن Freegate ...
بابا خودشون اطلاع دارند اون روز زنگ زدم گفت از پ ر و ک س ی استفاده میکنی تیکش رو بردار....
بچه ها من یه چند دقیقه ای هست که اصلا نمیتونم صفحه هارو لود کنم؟! الانم با دایل آپ اومدم...مشکل از منه یا شاتل؟! هرچی هم زنگ میزنم اشغاله!!
برای منم همینجوری بود....
فقط بعضی سایتهای محلی با پسوند ir رو باز میکرد.
اینجا که مشکلی نیست. ولی حتما بعضی جاها مشکل پیش اومده که میگی همش اشغاله. ملت دارن زنگ میزنن.نقل قول:
منم اول كه مودما ميروشنم تا 5 - 10 دقيقه بعدش لود نميشه هيچ صفحه اي
هيچ Actي نيست!!!
نقل قول:اینجا هم مشکلی نیست و نبوده:8:نقل قول:
سلام
وقتی مخابرات میخاد خطو رانژه کنه آیا خط تلفن قطع میشه یا نه ؟؟؟
منم مشکل داشتم ظاهرا حل شده....
سرعت من خوبه! اما پینگ افتضاح بود دیروز!شروع به لود کردن صفحه 2 3 ثانیه میکشید!فکر کنم بالای 1000 میلی ثانیه بود! این تست الانه:(اکو-128)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم کم شده ولی باز خوبه...ECO128
خیرنقل قول:
----------
مشکل من که حل شد....
چه پینگ خوبی داری:40::40:نقل قول:
اینم از تست من ، نمیدونم چرا اینقدر پینگم بالاست؟
هیشکی راهی سراغ نداره بشه از شاتل ECO512 برای خونه گرفت و قضییه شرکت و اینا رو بپیچونیم...؟؟؟
اگه نتونم شاتل 512 بگیرم مجبورم با همین صبانت (مثلا) 1024 (بخونید 128 بی کیفیت) بسوزم و بسازم.........
ای خدا ما رو از شر این قوانین مسخره و باعث و بانیشون راحت بگردان... عامین! :19:
120 نفر توی این نظرسنجی گفتن ECO512 گرفتن... یکی نیست به ما راه و چاه نشون بده؟؟؟
برای من تو کنترل پنلم به جای اینکه 12 گیگ بنویسه نوشته:حداکثر میزان استفاده 18 گیگ.(سرویس من art 1 هست) یعنی شاتل میزان ترافیکم رو افزایش داده؟؟؟؟!!!!1
صداشم در نیار استفاده کن بره!نقل قول:
سلام به همه من امروز سرویس art home شاتل را گرفتم ولی سرعتم افتضاحه ببینید:::
آیا همه arthome ها سرعتشون این مقدار هست؟
اگه ترفندی برای بالا بردن سرعت دارید ممنون می شم بگید
در مورد سرعت در ساعات مختلف شبانه روز هم بگید ممنون:10:
نقل قول:نقل قول:
پیغام شاتل:
مشتركان گرامی،
تا اطلاع ثانوی اطلاعات مربوط به میزان مصرف و اتصالات PPPOE نا دقیق می باشد.
کد:http://online.shatel.ir/
تو دیگه چرا؟! پس چزا منو vroom مشکل نداریم؟! حالا حل شد؟!نقل قول:
از من روزی که داشتن رانژه میکردن قطع شد، 2 روزی هم قطع بود، بعد که وصل شد دیدم چراغ dsl ثابت شده. چه روز خوبی بود، یادش بخیر:20::20::20:نقل قول:
برای برخی مشترکا اینطوری شده، یکی از دوستان همین تاپیک پرسیده بود مثل اینکه بهش گفتن همون 12 هست، مواظب باشید بیشتر نشه، مخصوصا اینکه آرت هستید و هر گونه اضافه حجمی توی دوره بعد هزینه اش محاسبه میشه!نقل قول:
اسپید تست رو بیخیال، یه فایل با لینک مستقیم بذار تو IDM با 16 کانکشن. اگه سرعت دانلود حدود 8-10 بود خوبه. البته پینگتم بالاست، یه تماسی با پشتیبانی بگیری بد نیست.نقل قول:
سيامك جان توي اين تاپيك هم همين مسئله را داشتندنقل قول:
پرسيده بود گفته بودند كه همون 12 تاست نه 18
نميدونم چطور شد؟ اما فعلا حل شدهنقل قول:
تو دیگه چرا؟! پس چزا منو vroom مشکل نداریم؟! حالا حل شد؟!
شايد چه چالهي شاتلي بوده!!!؟؟؟
سلام بر همگي، من هم به شاتلي ها پيوستم،
Art 5
چرا کسی جواب منا نمی ده؟
بچه ها اوضاع شاتل هم بیریخت شده ها!:13: بعد از ظهر تا الان چراغ status مودم میره و میاد!هر نیم ساعت اینجوری شده.زنگ زدم پشتیبانی n نفر تو صف بودن! با آنلاین هم به زور چت کردم گفت فقط تلفنی!! دپ زدیم!(الان 2بار status رفت و اومد و این بین من پستم رو فرستادم!!):41:
اي لعنت بشه اين شاتل
يك ماه ما رو گذاشته سركار
خطم رانژه نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eeeeeeeنقل قول:
برای شما هم اینجوریه ؟؟؟
مال منم هم چند دقیقه یکبار چراغ استتوسم خاموش میشه و چند دقیقه طول میکشه تا به حالت عادی برگرده.
من فکر کردم مشکل ار سیم کشی تلفنه و هی دارم با سوکتها ور میرم .....
گرفتن 64 اشتباه محض هست. پيشنهاد ميكنم اگه بهتون اكو ميدن 512 اكو بگيرين با همون قيمت 64 هم سرعتتون تقريباً 8 برابر ميشه هم با دانلود شبانه بيشتر ميتونين دانلود كنين.نقل قول:
اگر هم كه بهتون اكو نميدن يا آرت 1 بگيرين يا از يه شركت ديگه چون 64 تفاوت زيادي با دايال آپ نداره. 64 بايد سرعتش 8 باشه حالا شاتل رو 9-10 ثابت كرده لطف داره!
:40::10:
می خواستم بگم اگر می شه 1 نفر خارج از مشهد به شاتل زنگ بزنه بپرسه که نصب cate lan از طریقه setup system 5 تومان هزینه غیر از 15 تومان داره
آره احتمالش زیاده که چاله فضایی باشه!:31:نقل قول:
نقل قول:
به به! مبارک باشه! حالا چرا art5؟ چرا اکو 512 نگرفتی؟!
جواب چیو؟! سئوالتون چیه دوست عزیز؟!نقل قول:
دوست عزیز، مطمئن باش شاتل بیشتر از شما برای رانژه شدن خطتون عجله و اشتیاق داره.، چون در غیر اینصورت شما سرویس شارژ نمیکنید و در نتیجه شاتل هم چیزی عایدش نمیشه! رانژه شدن به پورت خالی و مخابرات بستگی داره.نقل قول:
سوالم صفحه قبل هست
راهی هست سرعت را بالا ببریم>؟
بعد 4ماه الان با دایال آپ اومدم! هنوز مشکل داره شاتل!زنگ زدم پشتیبانی جواب درستی نداد!تست خط و اسپلیتر و این جور کارا!فکر کنم مودم ایراد داره! چون اگه خط مورد داشته باشه اصلا نباید استاتوس بیاد!!شاید هم داریم از نعمت اینترنت پر سرعت محروم میشیم!:41:ممکنه از firmware مودم باشه؟به نظرتون با آپدیت درست میشه؟ (asus am602) ورژنش فکر کنم306060r00 هست.:19:نقل قول: