سلام
من می خواستم 256 نا محدود بگیرم
منطقم هم امامت(تهران نو) هست
بنظرتون شاتل یا مخابرات خوبن؟ یا سرویس دهنده دیگه هست که خوب باشه ؟
Printable View
سلام
من می خواستم 256 نا محدود بگیرم
منطقم هم امامت(تهران نو) هست
بنظرتون شاتل یا مخابرات خوبن؟ یا سرویس دهنده دیگه هست که خوب باشه ؟
داداش این سرعت که میگی چجوریه میشه سایتش رت بدی نگاه کنمنقل قول:
مثلا من الان از مکس نت دارم تو ارومیه با 1مگ 130 تا بعضی وقتا بیشترش با 170یا 180 هم دانلود میکنم
این صبانت هم چجوریه
سلام
تو کرج از چه شرکتی اکانت بخرم بهتره ...
یه نکته دیگه این مودمی که میدن جنس خوب و بدش چیه
با سلامنقل قول:
مشکل از خط شما هست.
حتما به شرکت بگید.
موفق باشید.
مخابرات 256 نمیدهنقل قول:
شاتل هم نامحدود نداره
به شركت گفتم ميگه خط تلفنت ضعيفه بايد چيكارش كنم كه قوي بشه ؟نقل قول:
سلام دوستان.کسی از اینترنت ماهان نت استفاده میکنه اینجا؟؟؟اگه اطلاعاتی در مورد کیفیت سرویس دهیش دارید راهنماییم کنید..مرسی.
باید مودم را ببری سر خط تست کنی اگه مشکلی نداشت پس مشکل از سیم کشی داخلی یا اسپلیتر و .. هستنقل قول:
اگه سر خط مشکل داشت یا مشکل از خط تلفن هست یا اسپلیتر توی مرکز مخابرات یا مودم هست
به خاطر تعداد مشترکین و پهنای باند هر شرکت توی هر مرکز نمیشه به صورت نسبی گفت کدوم شرکت خوبه یا بدهنقل قول:
شما مرکز مخابرات یا پیش شماره تلفنت را بگو تا دوستانی که توی اون مرکز هستن و در مورد سرعت و کیفیت اون isp توی مرکزتون اطلاعات دارن راهنمایی کنن.
عزیز شاتل سرویس های نامحدودش نامحدود واقعی نیست محدودیت دارهنقل قول:
در مورد شرکت که بالا توضیح دادمنقل قول:
در مورد مودم هم هر شرکتی یک سری مودم از نظر خودشون مورد تایید هست اگه از اون مارک بگیری بهتره
معمولا شرکتها مودم را با قیمت بالاتری از بازار میفروشن اگه از بیرون بتونی بگیری با صرفه تر هست معمولا
من شیراز هستم ! تلفنمون زیر مخابرات سلمان هست ! میخوام از مخابرات ADSL بگیرم ! کسی قیمت هاشو نداره ؟ کسی از اینجا نداره به من کمک کنه ؟
نقل قول:کد:http://eramnet.ir/
این که شرکت مستقله منم ازش داشتم قبلا
خوب مخابرات اسیا تک را خریده شما هم زنگ بزنی مرکزتون بگی میخوام از مخابرات بگیرم این شرکت و آوامهر اون یکی نماینده دیگه مخابرات را معرفی میکنهنقل قول:
خاک بر سر شیراز ! ننگم میشه توی ایران زندگی کنم ! طرف تو خارج 20 تومن میده 4 مگ ناحدود میگیره ما اینجا داریم خفت میکشیم !
شاتل دیگه گند تر ! برو سایت مخابرات تهرات تعرفه هارو ببین ! 512 نامحدود 20 تومن ! اینجا 5 گیگش 20 تومنه ! رسیدگی هم نمیکنن ! مملکته داریم ؟
بچه ها خداییش کسی بلده چه طوری میشه مصرف حجم ترافیک adsl را کاهش داد
قبلا یه ترفندی بود . الان کسی جدیدشو بلده ؟
اصلا راهی داره ؟!!
سلام من یه مشکل دارم
1. واسه من auto-connect چطوری می تونم خلاص شم ازش مدل d-link 2520U
2.پینگ و سرعت دانلود 128 باید چند باشه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام
مخابرات 128 نامحدود رو22 تومن میده
خب بنظرتون سرعت دانلود چقدره ؟(تو تهران - امامت- 7742)
تو شهرستان من با 40 دانلود می کردم
سرعت دانلود 12کیلوبایت با idm
پینگ من هم 350 تا 700
باسلام
دوستان منadsl 128 نامحدود اندیشه سبزه خزردارم اما وقتی دانلود می کنم.سرعتم از38تابالاتر نمیره مال شماهم اینجوریه؟
باتشکر
نقل قول:نقل قول:
سرعت دانلود واسه آسیاتک تو این مناطق چجوریه ؟
صبانت چطور؟
البته من 128 نامحدود صبانت رو ندیدموتو سایتشون ننوشته بود
128 حداکثر دیگه 18 بده شمال مطمئن هستی سرویست 128 هستشنقل قول:
یکی جواب سوال مارو هم بدهنقل قول:
در کمال ناباوری من شاتل دارم و سرعت دانلودم در روز همیشه بین 40 تا 70 است . به خدا جدی میگم . هیشکی باور نمیکنه 128 این قد بگیره .نقل قول:
شبا کم میشه ولی تا 50 هم می گیرم اکثر اوقات شبا
در ضمن باید بگم شاتل فوق العادست. هر کی میگه نه با این حرفم سکوت مطلق کنه.
سلام خوشکلنقل قول:
رشتی هستی اینجا چیکار میکنی اخه
بیا پیش خودمون بروبچ همه هستن
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6296496#post6296496[/HTML]
خوب جواب سوالت:
اولا نامحدود 128 اندیشه سرعتش دائما 30 کیلوبایت هستش.38 رو idm الکی مینویسه گاهی!قیمتشم که فوق العادست 16000 تومن.با این قیمت نامحدود سرعت بالاتر میخوای؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
میتونی 256 نامحدود بگیری 37000 تومن سرعتش دائما 50 هستش!
ولی محدود 128 بگیری سرعتش روزا دائما 116 کیلوبایت هستش(100 تاش تشویقیه!!!) و شبا که رایگانه میشه 30 تا 50 و آخر شب همون 116 میشه!
عزیز برادر کیفیت و سرعت یه شرکت در مراکز مخابراتی مختلف فرق داره.نقل قول:
دوستم تو رشت روزا با 260 دانلود میکنه(با همون 24000 تومن ماهی 3 گیگ) و شبا با بالای 120 کیلو!!!!!!!!
و یکی دیگه تو رشت تو یه مرکز دیگه با زیر 100 !!!!
سلام.
چه طوری مودم رو تنظیم کنم که وقتی خودم با وایرلس به اینترنت وصلم.دیگه کسی نتونه وصل بشه؟
یا وقتی با pc تو اینترنتم دیگه با یه کامپیوتر دیگه یا وایرلس نشه وصل بشی؟
مودم هم tp-link 8901g هیت.
تشکر.
یعنی هیچکی بلد نیست . خوب یکی حداقل بگه آره یا نه!!نقل قول:
این که چیزی نیست من از مخابرات 128 دارم سرعت دانلودم تو روز 250 هستنقل قول:
شاتل هر سال بدتر میشه همین طور به مشتری هاش اضافه میکنه و از اون طرف هم پهنای باند اضاف نمیکنه و محدود میکنه من خودم 4 سال ازش داشتم.
من میخوام شنبه از مخابرات محلمون که تو بابل بعد 7 سال پیگیری کردن ای دی اس ال بگیرم قیمتو امروز صبح رفتم سوال کردم که فقط پهنای باند 128 داره و 103168 ریال هر ماهی میشه + هزینه نصب 52000 ریال و هزینه نصب خط 104000 ریال.
فقط یادم رفت بپرسم که حجمشون چند گیگه؟
به نظرتون میصرفه بگیرم؟
مودم خودم دارم .سرعت دانلود چنده؟
محدودیت اپلود مثل ایرانسل نداره؟
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
راستی فعلا هیچ شرکت دیگه ای هم پشتیبانی نمیکنه فقط مخابراته و فعلا با مودم ادج از ایرانسل اشستفاد میکنم که تو دانلودش راضیم ولی پورت اپلود کلا بسته اس.
سلام. فقط پارس انلاین.از هر لحاظ که بگین فقط پارس انلاین:8:
من از مخابرات میگیرم که 128 نامحدوده ماهی 10 تومنه و بار اول 3 و خورده ای هزینه اتصال داشتم و الان هر ماه فقط 10 تومن میدمنقل قول:
من میخوام شنبه از مخابرات محلمون که تو بابل بعد 7 سال پیگیری کردن ای دی اس ال بگیرم قیمتو امروز صبح رفتم سوال کردم که فقط پهنای باند 128 داره و 103168 ریال هر ماهی میشه + هزینه نصب 52000 ریال و هزینه نصب خط 104000 ریال.
فقط یادم رفت بپرسم که حجمشون چند گیگه؟
به نظرتون میصرفه بگیرم؟
مودم خودم دارم .سرعت دانلود چنده؟
محدودیت اپلود مثل ایرانسل نداره؟
سرعت دانلودم هم بین 100 تا 250 ست و لی بعضی وقتا کمتر از 100 هم میشه (خیلی کم پیش میاد)
سلام
منم موافقم فقط پار آنلاین
سرعت عالی
کیفیت خوب ( غیر از مشکلات سراسری که پیش میاد ).
درمورد مخابرات لطفا بگین کجا و کدوم منطقه هستین چون این سرعتی که میگین ممکن نیست با 128 مخابرات باشه.
سلامنقل قول:
حجمشون باید نامحدود باشه.
آره حتما میصرفه 100 درصد 1000 درصد
سرعت دانلود از 20 به بالا یا روی 30 هستش یا 50 و یا به قول دوستمون که بعید میدونم اینطوری بدن بین 100 تا 250
که احتمالش خیلی ضعیفه(اونم چی نامحدود)
همین نامحدود با سرعت 100 تا 250 رو از شرکتا بگیری بالای 80000 تومن در ماه میشه
تو شهر ما رشت فک کنم از 150 هزار تومن به بالاست چنین سرعتی با حجم نامحدود.:18:
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
از هرلحاظ نه.بستگی به شهر و مرکز مخابراتیت دارهنقل قول:
تازه میخواد وی پی پی رو از بن قطع کنه به نقل از یه منبع تقریبا معتبر
سلام همشهرینقل قول:
آدرس 192.168.1.1 رو توی مرورگرت وارد و اینترکن.وقتی وارد صفحه تنظیمات مودم شدی روی گزینه interface setup کلیک کن.بعد گزینه wireless رو انتخاب کن.درپایین همین صفحه همون قسمتی که چندتا Mac Address نوشته،گزینه Activated رو انتخاب واز قسمت Action گزینه allow association رو انتخاب کن.حالا باید تو قسمت خالی جلوی Mac Address اولی،مک آدرس وایرلست رو وارد کنی.طریقه ی پیداکردن مک آدرس وایرلس هم به این صورت هست که روی کانکشن وایرلست راست کلیک و گزینه status رو انتخاب کن.از تب support روی details کلیک کن.توی صفحه باز شده جلوی physical address ،مک آدرس سخت افزار وایرلس رو میبینی که باید دقیق تو قسمت گفته شده وارد کنی.مثلا این مک آدرس c7-00-fe-ah-3f-b3 به صورت c7:00:fe:ah:3f:b3 باید وارد شود.در آخر تنظیمات اعمال شده رو save کن.اگه با لپ تاپ دیگه هم خواستی وصل بشی باید مک آدرس اون رو هم زیر مک آدرس قبلی وارد کنی.
با net limiter میتونی جلوی اتصال ناخواسته بعضی برنامه ها به اینترنت که باعث کاهش حجم ترافیک میشن رو بگیری.توی انجمن سرچ کنی فکرکنم آموزش این برنامه باشه.نقل قول:
من همینو از فن آوا می گرفتم 30 تومن سرعت دانلود هم خیلی بد بود (16-20 حتی کمترم میشد) ولی به قول دوستمون بستگی به ترافیک شهر و منطقه داره که واسه من فعلا خوبه و سرعت دانلود اینه که گفتمنقل قول:
که احتمالش خیلی ضعیفه(اونم چی نامحدود)
همین نامحدود با سرعت 100 تا 250 رو از شرکتا بگیری بالای 80000 تومن در ماه میشه
چطور ممکنه سرعت دانلود 128 اینقدر بالا باشه.قاعدتا نباید از
(128/8=)16 KB/s
بیشتر باشه
من که از shatel eco 512استفاده میکنم به هیچ وجه سرعت از 66 بیشتر نمبشه.
(512/8=)64 KB/s
حالا سرعت این دوستان از کجا میاد خدا میدونه!!!!
نقل قول:
این سرعتها بسته به هر شهر فرق میکنه
من 128 شاتل داشتم سرعتش 70 بود
128 صبانت داشتم سرعتش 230 بود
128 مکس نت داشتم سرعتش 120 بود
128 مخابرات دارم سرعت دانلودش 140 هست
ولی شهرهایی که پهنای باند یه شرکت کم باشه و مشترک هم زیاد داشته باشه سرعت ها رو واقعی میکنن
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
سرعت همه سرویسها م هم شبانه ثابت بود
تو بین سرویسهایی هم که داشتم مکس نت از همه عالی بود
پینگش با سرور های ایرانی کمتر از 20 بود
با سرور های خارجی هم مثل گوگل یا یاهو پینگ حدود 150 داشت
شبانه هم از 2 تا 8 بود جمعه ها از 2 تا 10
ترافیک هم 3 گیگ 10 تومن ، 5 گیگ 15 تومن ( برای اول دوره)
برای دوره 3 گیگ 12 تومن و 5 گیگ 18 تومن
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
ولی صبانت هم سرعتش از مکس نت زیاد بود و 230 تا بود
ولی شبانه و قیمت ترافیکش مزخرف بود
ولی تو سرعت و پینگ رو دست نداشت
سلام دوست عزيز fanoostalaei
اگه ميشه Downstream مودمتون رو در اينجا قرار بديد؟
وقتي شما بيان ميكنيد پهناي باند 128Kb/s داريد يعني سرعت دريافتتون به صورت كيلوبايت بايستي 16 باشه.
اينكه شما ميفرماييد با استفاده از پهناي باند 128 داراي چنين سرعتي هستيد پس وجود پهناي باندهاي 256 و 512 بيمعني است.
با اين حال فكر نكنم چنين چيزي درست باشد.
امكانش هست براي بعضي از فايلهاي خاص كه به صورت كش شده باشند با سرعت Downstream بتونيد دانلود كنيد اما در اينترنت بدون كش چنين چيزي امكانپذير نيست.
شاد باشيد:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
ببینید دوست عزیز اگه قرار باشه که بیان برای ADSL سرعت 16 کیلو بایت بدند
این موقع فرق دایل اپ با ADSL چیه
یعنی بیایم این همه پول بدیم برای 16
اینجوری که خیلی احمقانه است
این سرویسها فقط اسمشون اینه
ولی هر شرکتی سرعتش فرق میکنه
اینی که الان میبینی دان استریم من 4 مگه واسه اینه که از مخابرات اشتراک دارم
ولی دان استریم من تو صبا به تنهایی 2048 بود
و اپلود هم 550 کیلو بیت بود
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]