[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقایون ببینین سرعتو من نمیگم سرعتش روزها بده ،شبها 30،40 میزنه تازه وب پیج هم حیلی دیر باز میکنه شبها ،شاید مرکز مخابرات ما که رجاییه ایراد از اونجاست،دوستم بالای 200 دان میکنه ولی من...............:41::41::41:
مکس نت من روزا +70 میگیرم شبا 40!
دوستان شرمنده اگه اینجا جاش نیست .
من هیچی از وایرلس نمیدونم . فقط همین قدرو میدونم که تو ویندوز 7 روی آیکن وایرلس که کلیک میکنی شبکه های موجود رو نشون میده و وقتی کانکت رو میزنی وصل نمیشه :31:
میخواستم بدون -- کردن وایرلس یه آی اس پی معمولی یا دانشگاه امکان پذیر هست ؟ چطوریه ؟
نقل قول:
ناصر يكي از بچه هاي تاپيك اورميه چند ماه پيش راجع به چيز كردن شبكه هاي وايرلس تو دانشگاه پست زده بود و گفته بود هر كي ميخواد پ خ بده تا راهنماييش كنم، يوزرش ياد نيست چي بود ولي خودش ميگفت كه با چيز كردن وايرلس دانشگاهش در تبريز تونسته با سرعت خيلي بالا دانلود كنه و ميگفت تو خونه هيچي دانلود نميكنه و همه دانلودهاش رو دانشگاه انجام ميده
شما برو تاپيك اورميه بگرد به اون پسره پ خ بده تا راهنماييت كنه، البته بايد حدود 10 صفحه برگردي عقب
به خدا این مکس نت شورشو درآورده. با هزار امید و آرزو رفتیم یه سرعت بالاتر گرفتیم تاش اید بشه شبا یکم دانلود کرد . خداشاهده 4 ماه هست نتونستم تو یه شب بالای 1 گیگ دانلود کنم . بیشرفا عمدا شبا سرعتو کم میکنن
اقا یعنی چی من دیشب هیچی دانلود نکردم بعد حالا این اومده زده در ضمن بعد از ساعت 2 که همه چی نامحدوده و من قبلاز اون 3.8 گیگ ترافیک داتم بعد از دیسب که دانلود رایگان بوده ترافیک من شده 3 گیگ
سلام به همگی
من همین الان عضو شدم و کلا اطلاعاتم در باره adslخیلی کمه و 8 صفحه از تا÷یکو خوندم ولی چیزی زیادی متوجه نشدم میشه یکی برام توضیح بده منی که میخوام برا اولین بار adslبگیرم چیکار باید کنم و به چیا توجه کنم و در باره اون مواردم بهم یه کوچولو توضیح بده
خیلی ممنون میشم
و علیکمنقل قول:
1- باید ببینی تو کدوم منطقه مخابراتی هستی
2- کدوم شرکت ها منطقه شما رو ساپورت میکنن
3- واسه خریدت بودجه تعیین کنی و انتظاراتت از این هزینه که میکنی
4- از بین این شرکت ها بنابر انتظاراتت یکی رو انتخاب کنی
5- نوع سرویس که میخوای
6- مراجعه کنی به اون شرکت و با پرداخت هزینه و خرید مودم منتظر بمونی تا خطت رانژه بشه سرویست وصل بشه
به همین سادگی:5::11:
میگم خیلی هم به همین سادگی نیستانقل قول:
در ضمن تکلیف اون 800 مگا بایت من معلوم نشد
زنگ زدم به پشتیباین گفتم من حدود 600 مگ فقط دانلود کردم در حالیکه تو سایت برای من حدو 2 گیگ دانلود زده
و در ضمن میگفت که با سرعت 130 دانلود کرده حتما داشتی از دانلود سرور دانلود میکردی وگرنه سرعت دانلود شبانه کلاسیک 60 تا بالاتر نمیره من هم برای اینکه بهم گیر ندن گفتم اره داشتم از دانلود سرور دانلود میکردم:31:
دست اخر هم یه سری مطالب چرت تحویلم داد که اصلا ربطی نداشت
اين روزا هي اينترنت من قطع و وصل ميشه بصورت كاملا اعصاب خورد كن شما هم اين مشكل رو داريد؟سرويس توربو همارا
نقل قول:
بله عزیز دل
این مشکل تو همه جای ایران هست
امرزو هم اینترنت قطع بوده والان هم پینگها حدود 60 تا زیاد شده
دوستان اینم از دانلود شبانه ما با مکس کلاسیک . نامرد باشم اگه یه دوره دیگه پول بدیم به این کثافتا :13:
دقیقا من هم این روزها احساس میکنم ترافیک خیلی بیشتری ازم استفاده شده. جمعه 1 گیگ حجم گرفتم + 70 مگ که داشتم دیشب زده بود 830 مگ.نقل قول:
من تو این 5 سالی که از ADSL استفاده میکنم یه شرکت درست و حسابی ندیدم بعد از صبا، ماکس، پارس آنلاین، الان هم اومدم سراغ همارا ولی متاسفانه مرکز مخابراتی که هستم کلا داغونه، دیگه حالم از مرکز رجایی به هم میخوره، فکر کنم مسخره ترین مرکز تبریزه.
اون دوستمون هم که صبانت دارن تو مرکز شما هستن و سرعت شبانشون خیلی کم میشهنقل قول:
ولی من فکر کنم رجایی از بهترین ها باشهنقل قول:
چون از قدیمی ترین هاست خیلی از خطها هنوز مسی هست و مثل مرکز های مخابراتی جدید دردسر های فیبر نوری نداره
نویز ای دی اس ال من و خیلی از دوستها تو این مرکز خیلی کمه
سرعت هم که تاحالا مثل بقیه بوده
یعنی نشده که سرعتم با سرویس مشابه از بقیه کمتر باشه
شما هم مرکزتون رجایی هست؟نقل قول:
ولی من خیلی شده، کلا هم زمانی که پارس آنلاین بودم سرعتم کمتر از کسایی بود که تو زعفرانیه، باغمیشه، نصف راه و خیابان بهادری بودن هم الان که همارا هستم از دوستانم که تو مناطق دیگه هست کمتره. یکی از دوستان من که یه شرکت دارن و نمایندگی چند تا از شرکتها هستن همین موضوع رو تایید کرد. (مرکز رجایی رو)نقل قول:
بلهنقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
ولی من خیلی شده، کلا هم زمانی که پارس آنلاین بودم سرعتم کمتر از کسایی بود که تو زعفرانیه، باغمیشه، نصف راه و خیابان بهادری بودن هم الان که همارا هستم از دوستانم که تو مناطق دیگه هست کمتره. یکی از دوستان من که یه شرکت دارن و نمایندگی چند تا از شرکتها هستن همین موضوع رو تایید کرد. (مرکز رجایی رو)
واسه من که تا حالا چه با همارا چه با مکس نت موردی نبوده که از بقیه سرعتم کم باشه
سلام
من رفتم از بارس انلاین امار گرفتم
گفتن طرح تابستانه دارن با شرایط 6 گیگ+126 سرعت مودم 55 هزار تومان +55 هزار تومان 3 ماهه
لطفا کمک کنید وراهنمای بفرمایید خوبه بده؟
اولین بارمه دارم adslمیگیرم در جریان نیستم
مرسی
به جون خودم جونم داره به لبم میرسه بابا شورشو در اوردن
اینترنت من همش قطع میشه بعد نیم ساعت وصل میشه در ضمن بازهم 3 روزه که پینگها رفته بالا پایینم نمیاد هیچ حتی بعضی وقتها هم بالاتر میره
کلا داره میره رو اعصاب ادم
اگه اینجوری بشه و همینجور بمونه احتمالا ماهواره ای بگیرم
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
مبارکتونه که به جمع اعصابی های تبریز اضافه شدیدنقل قول:
والا من که تا حالا پارس نداشتم ولی تو تستهایی که از پارس دیدم تقریبا پینگش بده ولی سرعت بدک نیس
حالا باید دید که در مورد شما چجور از اب در میاد
در ضمن اون 128 با 6 گیگ بود
ولی میدونید چه مودمی قراره بهتون بدن؟
به نظر من بهتر بود که مودم رو خودتون از بیرون بگیرید چون این شرکتها همیشه مودم رو گرونتر از خود بازار میدن
شما همون صبارو باید بگیری......نقل قول:
به تظر من اصلا به اینترنت ماهواره ای فک نکن قیمت هاش هم واقعا بالاس
دو طرفه که نمیتونین بگیرین.باید یک طرفه بگیرین که اونم وقتی ADSL قطع شد به درد نمیخوره.نقل قول:
منم چند روزه تو حسرت باز کردن گوگل موندم.همه سرچ هام رو با یاهو انجام میدم.
خیلی از سایت ها هم باز نمیشن و تو connecting میمونه.
نقل قول:
پس مال شما هم اينجوريه؟؟؟
---------- Post added at 02:01 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
در ضمن همين الان که ديدم پينگ زياده به پشتيباني گفتم که اين چه وضعشه اعصاب ادم خورد ميشه تا بياد با اينترنت کار کنه
پينگ هم که هميشه بالاس و نمياد پايين و چند تا حرف اينجوري ،،،نوشت که صبر کنيد
بعد من يه بار ديس شدم و وقتي وصل شدم همه چي به روال عادي برگشت
نامرداي عوضي
همشون نامرد از خدا بيخبرن
این گوگل فکر کنم با آی پی ایران مشکل پیدا کرده و ایرانو تحریم کرده. مترحمشم باز نمیشه . ولی وقتی با آی پی غیر از ایران وصل میشم مشکلی نیس و عین سابقه .
كلا مخابرات وضعش حدود 2 هفته س كه ناجوره، البته مخابرات اورميه روزها واقعا عاليه ولي شبها وضعيت خيلي وحشتناك ميشه
ظاهرا مخابرات تبريز حتي روزها هم دچار اشكال و قطعيه
نقل قول:
احتمال زياد وقتي ترافيکم تموم بشه يا رسانت بگيرم يا همون صبانت
من به اين اشغالا پول نميدم براي اين اينترنت مزخرفي که دارن ميدن
به جون خودم همش ديس ميشه و چند دقيقه ميکشه تا دوباره وصل بشه:2::2::2:
اینجاست که میگن خوشی زده زیر دل طرف ;) !نقل قول:
صبانت پهنای باند بالا بهت داده بود فکر کردی جای دیگه خبراییه! همون انتخاب اولت از همه بهتر بود؛ برگرد و شبانه 4-5 گیگتو دانلود کن پسر خوب :biggrin:
نقل قول:
منم ماکس هستم و این مشکلاتو دارم.رسانت هم که همون ماکسه.پس بهتره دوباره پول رانژه ندی.
نقل قول:
ببينيد خوشي زير دلم نزده
چون قبل از صبا از مکس و شاتل سرويس داشتم
پس سرعت کم هم ديدم
ولي حرف من سر پينگه
من دنبال شرکتي ميردم که اول پينگش از همه خوب باشه
بعد سرعتش مناسب باشه ، که صبا هر دو اين مورد ها رو داشت ولي متاسفانه شبانه اش دير وقته
ولي با اين حال تو چند باري که از اسماعيل در باره پينگش پرسيدم همه چي عالي بود
اگه اونجوري بمونه
رسا ميگيرم
اگر هم نشه برميگردم همون صبا رو ميگيرم
سلام دوستان کس دیگه نمیخواد نظر بده کسای که بارس انلاین دارن خواهش میکنم راهنمایی کنید
خواهش میکنم با شرایط 3 ماهه مودم 3 بورت+وایرلس دار+مودم55 تومان 6 گیگ سرعت 128+55 تومان اشتراک 3 اولیه
دوستان خواهش میکنم
ببينيد من اصلا متوجه نشدم که منظور شما از اين پستي که داديد چي بودنقل قول:
ببينم شما ميخوايد يه مودم 55 تومن و يه 128 سه ماهه 6 گيگ بگيريد 55 تومن؟؟که جمع اينا باهم ميشه 110 تومن
در ضمن شما اينترنت رو براي چه استفاده اي ميخوايد
گيم انلاين ، وب گردي،دانلود شبانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم خوب کاربریتو بگو راهنمایی کنیم دیگه . اصلا چرا مودم وایرلس میخری 55 تومن واسه مودم میدی ؟ 24 تومن این مودم معمولی هاست . می خوای اینترنتو بین لب تابو و موبایل شیر کنی ؟ اگه نه برو از مغازه ها یه دونه 24 تومن بگیر . در مورد سرویس هم اول بگو برای چی میخوای اینترنتو بعد راهنمایی کنیم .:11:نقل قول:
معذرت میخوام که کامل توضیح ندادم :11:
من برای دانلود مجله و نرم افزار و اینا میخوام کاربریم برای فیلم نیس در ضمن تا حالا از adslاستفاده نکردم برا همین خیلی تو باغ نیستم
درباره مودم اینکه یه pcدارم یه لب تاب به اقای فروشنده بار س انلاین گفتم گفت باید یه همچین مودمو بگیرم
حالا خیلی ممنون میشم بازم راهنمای بفرمایید
اگه لپتاپ و پی سی یه جا نیستن بهتره وایرلس بگیرین و قیمتش حدود 40 تومنه.(TP-Link)نقل قول:
به نظر من شرکت های دیگه خیلی از پارس آفلاین بهترن(حداقل از نظر پینگ).مثل ماکس نت و همارا.
من خودم ماکس نت دارم و راضیم.فقط این چند روزه قاطی کرده که اونم ظاهرا مشکل سراسریه.
به نظر من سرویس 128/128 سه ماهه با محدودیت 9 گیگ ماکس مناسبه.البته عملا سرعتش بالای 800 هست و دانلوداتون رو میتونین تو ساعات رایگان(2 تا 8 صبح و جمعه ها تا 10) انجام بدین.
43 تومن میشه هزینه اشتراک سرویس+10 تومن هزینه رانژه خط تلفن(که فقط برای بار اول میدین)+حدودا 40-45 تومن مودم.
سرویس ماکس کلاس هم برای 3 ماه 6 گیگ 29.5 تومن هست.ولی سرعتش از بالایی کمتره.
به نظر من اگه ایشون سرویس 128-512 رسانت رو بگیرن با 6 گیگ ترافیک وسرعت دانلود 130 وپینگ خیلی کم
براشون خیلی بهتره تا برن پارس انلاین و اون پینگ مذخرفشون رو تحمل کنن
واااااااااااااااااااااااا ي که اين ديس شدن ها پدر منو در اورد
البته خوشبختانه يا بدبختانه مشکل پينگ رو برطرف کردم
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:36 AM ----------
واقعا مکس نت ما در وضع وخیمی بسر میبره . سرعت دنلود که میبایست مثل شرقی 120 باشه 70 هست ! و همین 70 هم اخیرا شده 20 ! پیینگ هم که زیر 500 نمیاد . واقعا مشکل این مکس چیه ؟:2: