خداروشکر خریدیدشنقل قول:
بسلامتی انشالله ک میخونید و عالی پاسش میکنید.:n16:
Printable View
خداروشکر خریدیدشنقل قول:
بسلامتی انشالله ک میخونید و عالی پاسش میکنید.:n16:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
میتونید درخواست بند ج بدین و همین تابستون در امتحان شرکت کنید ....
بند ج در تابستونا انجام میشه و شما همین تابستون میتونید شرکت کنید .....
از دوستان تقاضا دارم درصورتی که مطمئن نیستن به سوالات ج ندن ... ممنون
فرشید جان این تیکه رو که الان دارم مینویسم رو پاک کن ... :n02: این سوالو یه بنده خدایی اشتباه پاسخ داد من اصلاحش کردم اما دیر تایید شده افتاده صفحه های قبل ... لطفا دوباره این رو تایید کن که طرف بنده خدا بیاد بخونه تا فردا بیشتر مهلت نداره ...
منظورم به طراحی سوال ها نبودنقل قول:
منظورم به میان ترم دادن و صحیح کردن اساتید بود....میان ترم که خداییش اصلا انتظارشو نداشتم...خیلی خوب نمره دادن....
دوستان اوضاع میان ترم های شما چطور بوده؟
تربیت بدنی نمره ی عملی رو 3 بهم داده . چطور محاسبه میشه ؟ از الان ردم دیگه آره ؟!
اندیشه2 رو هم دادیم.سوالات نسبتا خوب بود.برای منی که 1بار فقط کتاب رو خونده بودم خوب بود.من 6دوره نمونه سوال حل کرده بودم .تو امتحان امروز به جرات میتونم بگم از 30تاسوال 20تاشون از سال های قبل بود.اگه حمید دیابلوی عزیز به نصیحتی که بهش کردم گوش کرده باشه و نمونه سوالات سال های پیش رو خونده باشه به حتم امتحان رو خوب داده
کسی هست جواب منو بده ؟!نقل قول:
آره دقیقا اکثر سوالا عین ترمای پیش بود. خیلی خوب بود.:n09: امیدوارم فردا واسه نظریه هم همینطوری باشه:n03: !!!!نقل قول:
از چهل تا سوال چندتا شو درست زده باشی قبولی؟(خودخوان):n02:
20 ، نهایتش 19نقل قول:
نمره پايان ترم هر درس نظري و عملي بر اساس تعداد واحد نظري و عملي تعيين مي شود يعني :نقل قول:حاصل تقسيم بر مجموع واحدهاي عملي و نظري درستعداد واحد عملي درس × نمره بر مبناي 20 + تعداد واحد نظري × نمره بر مبناي 20
دوستان شبکه و کامپایلر تستیه؟
نمیدونم:n02:نقل قول:
راستی محاسباتی ک برای نمره پايان ترم هر درس نظري و عملي بر اساس تعداد واحد نظري و عملي تعيين مي شه خیلی برام جالب بود ممنون از پاسختون.:n01:
نمره ی تربیت بدنی چطور محاسبه میشه ؟
خدا کنه درس نظریه زبان ها و اتوماتای فردا هم اینجوری باشهنقل قول:
این چ درسیه آخه ... شیرینه ها ولی یکم باید روش وقت بزاریم تا خوب متوجه بشیم ... انشاءاله میرسید بهش
19 تا بزنی میشی دقیقا 9.5 ... میگن 9.5 رو سیستم 10 نمیکنه باید 9.55 مثلا بشی ... اگر 20 تا بزنی دقیقا میشی 7 توی برگه ( هر سوال 0.35 که در 20 میشه 7 ) ... ضرب در ده - هفتم میشه 10نقل قول:
هر 2 تاش تستیه..منم فردا شبکه دارم...نقل قول:
اندیشه هم فکگر کنم 22 میشم..خیلی آسون بود...فرک نمیکردم طراحان سئوالات پیام نور انقدر خوب شده باشند:n02:
در خصوص نمرات دروس تربیت بدنی که شامل نمره نظری هم هستند ، نمره عملی از ۲۰ در رابطه زیر لحاظ می شود و برای اولویت دادن به نمره عملی ، شرط اخذ ۵۰ درصد نمره واحد عملی جهت لحاظ نمره واحد نظری ، توسط سیستم جامع کنترل خواهد شد. ( برای بهتر دیده شدن عکس روی آن کلیک کنید )نقل قول:
من این چیزا حالیم نمیشه الان به نمره ی 3 داده عملی رو ، ردّم ؟!
نقل قول:نه رد نیستی .... شما 50% نمره عملی رو اخذ کردین ....نقل قول:
برای اولویت دادن به نمره عملی ، شرط اخذ ۵۰ درصد نمره واحد عملی جهت لحاظ نمره واحد نظری ، توسط سیستم جامع کنترل خواهد شد.
50% ضربدر 6 = 3
با این احتساب رد نیستی و باید در آزمون نظری تربیت بدنی قبول شی .....
خب منم که همونو گذاشتم:n28:
تربیت بدنی کلا 2 واحده دیگه..1 واحد عملی 1 واحد نظری
عملی رو شدید 3
نظری رو اگر بشید 20
میشه 20+3=23
23/2=11.5 پس اگر بالاترین نمره رو از نظری بگیرید میشید 11.5 که قبولید.
نظری رو 17 هم بشید باز قبولید 17+3=20
20/2=10
پس شما باید امتحان نظری رو بین 17 تا 20 بشید تا نیوفتید
آقا اشتباه می کنی متاسفانه!
تربیت بدنی هم 1 و هم 2 ، در مجموع 1 واحد هست!
نحوه ی محاسبه هم این طوریه که اگر میان ترم وارد کرده باشه، 7 نمره امتحان تستی، 7 نمره امتحان عملی، و 6 نمره میان ترم داره.
اگر هم وارد نکرده باشه میشه 10 نمره تستی و 10 نمره عملی.(البته در واقع هر دو از 20 نمره حساب میشن اما وقتی تقسیم بشن بر تعداد نتیجه همین میشه)
الان زنگ زدم بهش میگه فعلا نمرات تستی رو وارد کرده شدم 3 ، نمرات عملی مونده ... hmmmm
داره منو میپیچونه ؟!
ضمنن یه سایتی بود 2 تومن میریختیم براش نمونه سوالاتو با کلیدش برا دانلود میداد بمون ، آدرسش چی بود ؟
سپاس
درمورد نمره عملی و کل نمره تربیت بدنی صفحه ی قبل توضیح دادم و کاملا درست....نقل قول:
ضمنا تربیت بدنی ۱واحد عملی و ۲واحد نیست
سایت : pnueb.com
من کلا نفهمیدم شما چی رو میگین؟نقل قول:
تربیت بدنی نمره ی عملی رو 3 بهم داده . چطور محاسبه میشه ؟ از الان ردم دیگه آره ؟!
مگه استاد ازتون کلاسی امتحان تستی گرفته ؟نقل قول:
الان زنگ زدم بهش میگه فعلا نمرات تستی رو وارد کرده شدم 3 ، نمرات عملی مونده ... hmmmm
داره منو میپیچونه ؟!
اگه درست توضیح بدی همه ی ما میفهمیم قضیه چیه و بهتر میشه کمک کرد :n02:
فکر کنم بین دانشگاه ها فقط پیام نور اینقدر زود امتحانات رو شروع و تموم میکنه درسته ؟ طوری شده که دو تا از امتحانات من افتاده جمعه ! :n30: دو تاشون پشت سر هم . کلا در عرض 10 روز 5 تا امتحان قراره بدم :n03:
نه این شرایط فقط برای پیام نور نیست.مثلا خود من ک پیام نوری نیستم. اولین امتحانم 28 اردیبهشت بود و 6 خرداد دو تا امتحان توی یه روز دارم(7واحد یعنی یه 4واحدی یه 3 واحدی و بسیار سخت انقدر که میترسم برم بخونم:n28:).تازه شرایط من خوبه بعضی از دوستام ک 29و 30 اردیبهشت پشت سر هم داشتن و تازه 29اردیبهشت دو تا امتحان اونم توی یه ساعت دادن .نقل قول:
فقط خدا بخیر بگذرونه این ترم رو.انشالله هر دانشگاهی هستیم به خوبی خوشی بتونیم همه واحدامونو پاس کنیم:n30:
دوست من بهت توصیه می کنم اولا زیاد خودتو درگیر نکن :n02: یک واحد ارزش این همه فکر و خیال نداره.نقل قول:
دوما از کی تا حالا نمره ی تستی رو استاد وارد می کنه؟! شما یه عکس از گلستانت بذار ببینیم چیکار کرده استاد گرامی...
سلامنقل قول:
اگر رشتتون كامپيوتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالات رو به همراه كليد به صورت رايگان داره.
سلام.:n01: ميخواستم باهاتون مشورت کنم و نظرتونو بدونم..
من ۲سال پيش ليسانس زبان گرفتم ولي حماقت کردم به خاطر علاقه ام به روانشناسي و سخت بودن کنکور ارشد دولتي بي خيال فوق شدم و واسه کارشناسي فراگير روانشناسي کنکور دادم و الانم ترم دو هستم. ولي يه جورايي پشيمون شدم:n27: چون ميبينم اين انرژي و وقتي که واسه پيام نور گذاشتم واسه فوق ميخوندم قبول شده بودم!!:n13:،....
به نظر شما الان انصراف بدم يا دو ترم ديگه بخونم که حداقل معادل فوق ديپلم رو بگيرم?
ميخام از تابستون واسه فوق بخونم و اگه وقت کم اوردم ترم پائيزو مرخصي بگيرم....
من بااينکه دانشگاه دولتي درس خوندم و درس خونم توي اين پيام نور موندم:44:.. خيلي سنگينه.حتما بايد بخوني ...
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سپاس . نه یه سایت دیگه بود ... چی شدش یعنی !نقل قول:
:biggrin:نقل قول:
من نه رشته ام زبانه نه روانشناسی ..نمیتونم بهت بگم که چکار بکن چکار نکننقل قول:
ولی یه تجربه بذار برات بگم...دوست من رشته اش کامپیوتر بود....خیلی خسته شده بود 3سال بود میخوند ولی هنوز فوق دیپلم رو هم نگرفته بود...دیگه تصمیم داشت نهایتا فوق دیپلم رو بگیره و بیخیال بشه
رفت پیش مسئول رشته که باهاش یه مشورتی بکنه...مسئول رشته ی ما هم استاد برخی از درسامون هست...بهش گفت ببین مثلا از این 20 تا درسی که مونده 10 تاش از این به بعد صحیح کردنش با منه...منم بهت نمره میدم...خیالت راحت....بقیه اش رو هم بالاخره یه جوری پاس کن لیسانست رو بگیر تموم شه بره...اتفاقا دوستم هم گوش کرد.لیسانس رو گرفت
منظورت این سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره خودشه ، خیلی خوبهنقل قول:
نظریه زبانها و اتوماتا رو چیکار کردین ؟!!!!!! سخت بود بنظرم :n15:
نسبت به چند سال گذشته سخت تر داده بودن :n28: ... امتحان من که زیاد جالب نبودنقل قول:
آره منم خوب ندادم، امیدوارم دهن طراحش مورد عنایت قرار بگیره !!!!:n06:نقل قول:
نظريه امروز سخت نبود! بي نظير بود از نظر سختي! فوق العاده سخت بود! يعني من تو اين 21 سال عمرم امتحان به اين سختي نديده بودم كه حتي آسون ترين مفهوم هاي كتاب رو هم طوري پيچونده بود كه خودشم توش مونده بود! سوال 14 كه اشتباه بود اصلاحيه داده بود (تازه q ها هم اصلا معلوم نبود). سوال 16 هم از چهار تا سه تاش G1 بود! اين دو تا سوالو گفتن بريد اعتراض بدين به احتمال زياد حذف ميشن.
كلا نه تنها به خاطر انتخابات و كم شدن زمان آسونتر نداده بودن بلكه سخت ترين سوال سالهاي اخير رو هم دادن! من دور اول كه رسيدم به سوال آخر ديدم فقط 4 تا رو با اطمينان زدم :n09: بقيه هم شانسي و به اميد خدا زديم كه الحمد الله همشون الان ميبينم غلط از آب در اومدن. كلا ميان ترم هم 4 داده (بالاترين نمره كلاس!) و به سلامتي افتاديم :n28:
خوب رفیق دیدی الکی نگرانی!نقل قول:
استاد گرام بهت میان ترم خنثی داده! یعنی3 که دادن یا ندادنش هیچ فرقی نداره.
نمره ی عملی رو هنوز برات وارد نکرده و امتحان تستی هم که هنوز ندادی.
تبریک میگم خب ... خوشبختانه من میان ترمم 6 هست ... 8 تا بزنیم قبولیم ... واقعا سخت بود ... من پارسال رو میدیدم خیلی حداقل 10 تا رو با اطمینان درست زدم ... 3-4 تا رو که مطمئنم درسته بقیه الف - جنقل قول:
اره، من امتحان ترم اول 91 رو بعد از خوندن 6 فصل اول زدم 12 تاش درست بود و با همين 6 فصل نمرم ميشد 9.52 و قبول ميشدم! ولي تو امتحان امروز بعد از دو بار خوندن هر 11 فصل و چهار روز تلاش اميدي به قبولي ندارم!نقل قول: