دوست من شما بهترين كار را كرديد چون كسپر از اون دسته نرم افزارهست كه اگر به اشتباه ويا گير كردن بيفتد به اين مفتي ها درست بشو نيست.چاكر داداش.با كمودو خوشحال و راحت باشيد از نظر امنيتنقل قول:
Printable View
دوست من شما بهترين كار را كرديد چون كسپر از اون دسته نرم افزارهست كه اگر به اشتباه ويا گير كردن بيفتد به اين مفتي ها درست بشو نيست.چاكر داداش.با كمودو خوشحال و راحت باشيد از نظر امنيتنقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست من مرسی از زحمات شما.مخلصیم:10:
داداش من مخلص وکوچیک شماییم.شادو شکیبا باشید.دوست خوبمنقل قول:
نحوه ي فعالسازي License KIS 2011 رو ميخواستم.
+ KIV2011
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما روی برنامه رو اجرا کن
پایین سمت راست نوشته license کلیک کن روش
تو صفحه ی باز شده روی activare the appication with a new key کلیک کنید
تو صفحه ی بعد کد زیر رو وارد کنید
کد:11111-11111-11111-1111X
بعد next رو بزن
یه ارور میده اوکی کن و میره صفحه ی بعد
با استفاده از browse یه کی انتخاب و next روبزن
سلام
بعضی وقتها کاسپر این پیغام رو بهم میده که از این IP میخواد مثلا ویروس بیاد داخل کامپیوترت حالا چطوری بفهمم چیه و مال چه سایتیه چون IP رو هم که وارد میکنم چیزی نمیاد.
+ این پست :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5528198&postcount=3197
سلامنقل قول:
مشکلی نیست
شما روی اون فلش کوچیک سمت بالا و راست کلیک کن و
گزینه ی disable this notification رو انتخاب کنید
سلام
وقتی رم گوشیم رو اسکن کردم این پیغام اومد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نمیشه پاکش کرد؟
درودنقل قول:
قسمت اول این پست رو انجام بدید دقت کنید چه فایل هایی رو میگم پاک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قبلش رم رو از سیستم جدا کنید.
اگر مشکل رفع نشد حتما بگید.( یعنی سیستم آلوده شده)
موفق باشید.
شما فکر کنم توی اون پست توضیح دادین که چطوری از شر اون پیغامش خلاص شیم، درسته؟نقل قول:
من با این مشکلی ندارم، فقط میخوام بدونم که میشه این ویروس رو یه طوری پاک کرد یا نمیشه؟
کسپرسکی می خواد اون فایل رو گندزدایی کنه اما نمیتونه .نقل قول:
پس شما دستی اون فایل exe رو پاک کنید.
برای دیدن اون فایل هم باید فولدر آپشن رو باز کنید تیک شو هیدن بزنید وتیک هاید پروتکت سیستم رو بردارید.
بعد دوباره رم رو به سیستم بزنید ببینید اون پیغام میاد یا نه.
موفق باشید.
سلام
این نسخه جدید KASPERSKY چرا فقط ژاپنی داره ؟؟ قرار نیست انگلیسیش بیاد ؟؟ ارزش داره ژاپنی را دانلود کنم یا صبر کنم تا انگلیسیش هم بیاد ؟؟
داداش نکنه شما ژاپنی بلدی.نه شما صبر کن تا نسخه انگلیسی بیاد چاکر شمانقل قول:
یه سوال :::8:
من کسپر اینترنت سکوریتی 2011 دارم ،اکتیوش نکردم .نمی دونم چرا آپدیتش البته افلاین غیر فعال شده و آپدیت نمیشه ..
آیا به خاطر اکتیو نکردنه؟؟؟؟؟
اگر قسمت اپدیت غیرفعال شده شما باید اکتیوش کنید:40:نقل قول:
جناب کرکس چرا اینطوری با دوستان رفتار میکنی؟ اینجا جای دست انداختن و اینجور مسائل نیست عزیزنقل قول:
دوست خوب ورژنی که چند وقت پیش منتشر شده بود دارای یه سری ایراد از قبیل آپدیت بود که سریعا جمع آوری شد
شما بهتره از نسخه 11.1.400 استفاده کنی
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
بهتره اول از بخش کرک کاسپر سریال یا کی رو دانلود کنی و باهاش کاسپر رو فعال کنی بعد آپدیت کنینقل قول:
موفق باشی دوست خوب
سلامنقل قول:
خواهش می کنم دوست عزیز شما لطف کردید جواب من را دادید.
موفق باشید:11:
سلام
دوستان ، تاپیک آنتی ویروس یکی از بهترین هاست هم از لحاظ فنی و هم از نظر برخورد دوستان با هم ، با یه کم خویشتن داری درست
میشه ،
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است .................. با دوستان مروت ، با دشمنان مدارا
سلام به همه دوستان
در مورد آنتي ويروس زير اطلاعات ميخواستم:
Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0.4.1424 MP4 CF1
شاد باشيد :40:
سلام دوستان من میخواهم kaspersky pure نصب کنم اما وسط نصب میگه اول باید ashampoo firewall unistall کنی اما من تو عمرم همچین نرم افزاری نصب نکردم از add or remove program هم که میرم همچین نرم افزاری نیست ،چی کار کنم؟
توی گوگل سرچ کنید ashampoo firewall uninstall اجرا کنید.نقل قول:
موفق باشید
جناب drhaniball من کلید اصلی kis 2010 رو دارم که باهاش kis2011 رو هم فعال کردم . راهی نیست بتونم با این کلید kaspersky pure رو فعال کنم ؟
سلام داداشی نه عزیز راهی ندارد.یک راه یا تریال ریستر یا خریدن لایسنس اصل پیور انتخاب باشماست:31: سوتی ما را نگاه این که شد دوراه به جای یک راه.داداشی خوش باشید
سلام
من این internet security رو نصبیدم ولی همش هارد داره کار میکنه در حال فعالیته بعد تو نرم افزار هم میری کنارش تعداد فایل های اسکن شده رو نشون میده که هر لحظه بیشتر میشه نمیشه کارش کرد که هی اسکن نکنه؟
الان این با آنتی ویروس فرق داره؟ یا اینکه هم انتی ویروسه هم اینترنت سکوریتی؟ورژن ۱۱ بیده
سلامنقل قول:
کسپرسکی سیستم را زیاد درگیر می کند چون همیشه در حال اسکن است . فکر نکنم بشه کاریش کرد.
INTERNET SECURITY فرقش با آنتی ویروس اینه که کامل تره چند تا آیتم بیشتر داره که بهتره Internet Security رو نصب کنید .
موفق باشید
:41::41:اینجوری باشه که باید پاکش کنم چون میره رو اعصاب ادمنقل قول:
راستی تو تسک منجر ۱۴ تا svchost وجود داره ویروس نیست؟
کسپراسکای ویروس svchost رو تشخیص میده؟
سلامنقل قول:
اگه ویندوز سون دارید 14 تا svchost.exe عادی هست
در مورد اسکن کسپر هم طوریه که متوجه اسکن کردنش نمیشید و زیاد سرعت پایین نمیاد(من که اصلا احساس نمیکنم)در صورتی که کل کامپیوترم که 200 گیگ نرم افزار از این جور چیز ها هست اسکن کرده
نه بحث حجم فایل نیست :31:نقل قول:
مثلا من میزنم فول اسکن کامل اسکن میشه ولی دوباره خودش هم همیشه یسره داره انگار یچی اسکن میکنه و تعداد فایلهای اسکن شده همینجور بالاتر میره:41:
اخه هارد یسره کار میکرد هی صداش در میاد اعصابم خورد میشه
سلامنقل قول:
کسپرسکی فایل svchost شما رو زیاد درگیر میکنه و باعث میشه که سرعت کامپیوتر را یکم بیاره پایین و کاریش هم نمیشه کرد که اسکن نکنه .
داداش شما طبق این عکس این گزینه ها را بردار ببین درست میشه یا نه.اگر نشد دوباره تیک ها را بزنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداشی.کسپرت درست شد یا مشکل پا برجا است.موفق باشید:10:نقل قول:
سلام دوستان.خسته نباشید.من میخوام انتی ویروس کسپر رو با فایروال کومودو نصب کنم.ایا این دو تا محصول با هم سازگار هستند؟ راستی فایروال کمودو sendbox داره؟
مشکلی پیش نمیاد اما این شکل شما 2 نرم افزار دارید و رم سیستم باید 2 نرم افزار رو اجرا کنه. اگه سیستم خوبی دارید اتفاق خاصی نمی افته.نقل قول:
بله داره.
موفق باشید
سلام
چه جوری میشه kaspersky 2010 به صورت دستی آپدیت کرد؟
كسي در مورد پست زير اطلاعاتي داره يا نه:
توضيح مختصر در مورد Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0.4.1424 MP4 CF1 ميخواستم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5601529&postcount=8300
شاد باشيد :40:
من pure زو دانلود کنم یا Internet security رو؟ میگن پیور کامل تره ولی میخوام بدونم کارایی اینترنت سکیوریتی رو داره؟ کم نمیاره؟ همونه؟
سلامنقل قول:
Pure محصول جدید Kaspersky هست البته منظور از جدید یعنی جدید تر از Internet Security . شما اگر میتونید این نرم افزار را به خوبی کرک کنید و آپدیت کنید حتماً همین رو دانلود و نصب کنید . از Internet Security کامل تر و قویتر هست .
موفق باشید:11:
دوست خوبم اقا پویا درست میگن.برای استفاده یا تریال ریستر یا لایسنس اصل باید داشته باشید چون کی واسه این نسخه نیست ازنظر من پیور با اینترنت سکیوریتی 2011از نظرقدرت یکی است ولی چون پیور چندتا اپشن بیشتر دارد میگن پیورخوبه.مانند بک اپ گیری وپسورد برروی فایل های برای پیور اضافه شده وگرنه کنترل والدین هم 2011اینترنت سکیوریتی دارد.اگر میخوای لایسنس اصل بخری که فکرکنم حدود70هزارتومن است ولی اگر میخواهی تریال ریستر اجراکنی فقط با بالا امدن ویندوز یک اخطار ازکسپرمیادکه میگه این نسخه تریال است ونسخه را خریداری کنید.میل خودتون است اما اینترنت 2011 هم خوب است.موفق باشید.نقل قول: