2 مگ شاتل خط 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب بهتر شده بود اما هنوز مثه 3 شب پیش نشده!
Printable View
2 مگ شاتل خط 5
دیشب بهتر شده بود اما هنوز مثه 3 شب پیش نشده!
نقل قول:
شاتل نا محدود 128 چجوریاست سرعتش؟ نمیدونی الآن که سرعتاش رفته بالا نا محدوداشم بیشتر شده سرعتش یا نه؟
کسی از دوستان وی=پی=ان صلواتی سراغ نداره؟
یکی خودم دارم(تست) که هر 3 دقیقه دی سی میشه! کاری نمیشه باهاش کرد!
مرسی
پینگمو نگاه کنید ::18:فقط حسودی نکنیدا :27::
نقل قول:
:16::16::16::16::16::16:این دیگه چییییییییههههههههههههههه؟ ؟؟ کیییییییییییییییییییییههه ههههههههههه؟
این Test.net شاهکار شده این چند روزا :22:
مثه اینکه داشتن یه کارایی میکردن که اونطوری شده بود - الان بعد از حدود 2 ماه بالاخره پینگم پایین اومد:20:
واقعا وضعیت خیلی خوبیه :21:. هم سرعت خوبه و هم پینگ و ... :40:درود بر شاتل .:10:
من اندیشه هستمنقل قول:
شاتل نا محدود 128 چجوریاست سرعتش؟ نمیدونی الآن که سرعتاش رفته بالا نا محدوداشم بیشتر شده سرعتش یا نه؟
تنها دلیلی هم که اینجا هستم اینه که حجم اضافه تو اندیشه ارزونه و گرنه جمع میکردم
من 16 روز دیگه دارم
اگه شاتل تو این 16 روز حجم رو ارزون کنه ، من میام :دی
نقل قول:
درود
شب تا صبح چقدره سرعتتون؟
نقل قول:
آخه بابا باغت آباد منو درکم کن! :41:
ماهی نهایت 3 تومن هست دیگه بگیر از یکی ازین سایتهای فروش.خودت رو راحت کن.نقل قول:
---------- Post added at 04:24 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------
من تهران شاتل دارم.اینجا پارس آنلاین.این هفته که من رشتم اوضاع پارس ترکیده.نمیدونم کلا تهران وضع اینترنتش بهتره یا رشت داره خراب میشه.
5 6 سال پیش سرعت 128 پارس آنلاین از 512 الانش بهتر بود.
خیلی از سایت های موزیک میدن
مثلا اینجا
رایگان دارهکد:www.2seda20.com
برو حال کن :دی
متوسط 180 اما این 2 شب اخیر خیلی کاهش پیدا کرده بود سرعت. شب اول 25! شب دوم 90. اما دیشب دوباره از بعد 3 مثه قبل شد. احتمالا داشتن تغییراتی میدادن چون پینگ دوباره امد زیر 250نقل قول:
لعنت به شاتل !!! چرا اینطوری میشه اخه !!! تو تاپیک شاتل هم همه از این ناراحتن . چون نامردا یه شب سرعتو خوب میکنن و یه شب اصلا دیگه نمیشه صفحه باز کرد . دانلود هم که میزاری بعد از 1 دقیقه دانلود . میاد رو 1 کیلوبایت بر ثانیه . افتضاه به تمام عیاره - دیشب یه کاره ضروری تو نت داشتم از وضعیت اسف بار سرعت دیگه مجبور شدم پناه ببرم به دیال اپ !!
آره من که دیگه نتونستم تحمل کنم زنگ زدم پشتیبانی گفت بعد تعطیلات درست میشه در حاله تغییراته!!!:41: اما دیشب حدودا از 3 دیگه خوب شده بودنقل قول:
این اندیشه دیشب قاطی کرده بود ؟! .... 1 تا 6 حجم دانلود شده رو برام حساب کرد !!!! ... جالبش اینجاست که حجم من چیزی نمونده بود .... و باید صفر میشد ... ( 400 مگ مونده بود ) ... امروز صبح که چک کردم شده بود 1400 تقریبا ! ... :31:
شاتل هم سرعتش میاد پایین مگه همین اندیشه نبود که سرعت بالای 215 میداد به ما اوایل ؟
اینم سرعتش میاد پایین یه چند وقتی که بگزره بعدش خط هتاتونهی قط میشه بعد میگن پهنای باند ما نمیکشه بعدش سرعت رو میارن پایین ( میگن که کم کردیم تا به همه حا سرعت به یک اندازه برسه ) :20:
دقیقا همینطوره
اندیشه حدود 4 ماه ، سرعت 280 تا 340 بهم داد
اما الان 120 تا بیشتر نیست
راستی
شاتلی ها ، از تو مودمتون ببینین که داون استریمتون رو چند بسته شده؟
نقل قول:
اینجوری که میگین نیست. از اول تعطیلی شبش خراب شد!! :37:از 180 امد رو 25 ! پشتیبانیش که مگفت بعد تعطیلات درس میشه! حالا تا ببینیم چی میشه. ولی روزش که عالیه سرویسه من که 2 مگه بالای 320 سرعتش. به نظرم شاتل کلا کارش و نوع پشتیبانیش عالیه و تنها مشکلی که الآن داره قیمت بالای ترافیکشه. خدا کنه کمش کنن :42:
حالا از ما گفتن بود:46:
برا ما که زورش همینه.
128 - منطقه 4 - 5گیگ
120 تا؟نقل قول:
شب یا روز؟
توی روز گاهی این سرعت رو دارم(فقط گاهی) اما تا حالا از نزدیک ندیدم که شب به این سرعت ها برسه!:2:
در بهترین شرایط با سرعت 50 تا تو شب دانلود میکنم! معمولا حدود 20 میچرخه شبا!:2:
128 اندیشه محدود - خط 7
سرویس شما هم همینه دیگه!؟
دیشب خوب شد دوباره :26:بعده 2 متوسط 160:15:
ظاهرا پشتیبانیش راست میگفت و داشتن تغییراتی میدادن و هنوزم ادامه داره کارشون چون پینگش خیلی عجیب شده :18:. در هر صورت دوباره از دیشب زندگی زیبا شد :31:
:D
دوباره تکرار شد اون موضوع ! .... حجم 1300 من شد 3300 !!! .... :31:
همونطور که انتظار میرفت سرعت شبانه رو برا من (128) 32 کردن !!! و روزانه هم 100 کیلو اونوراست - اما دانل استریمم همچنان 2560 هستش ... چون خط تلفنی که روش سرویس میگیرم 2 مگ رو نمیکشه . میخوام به پشتیبانی بگم سرعتمو مثل قبل کنن !! به نظرتون اشتباه که نمیکنم ؟! اخه قطعو وصلی اینجوری رو اعصابه :2:
اندیشه - 128 نامحدود
چند روزی هست که پینگم تو بازی, بالای 2000 هست و عملآ نمیتونم بازی کنم (دوستان دیگم پینگاشون زیر 500 (البته مال رشت نیستند)) کل درایوها رو فرمت کردم و ویندوزم هم دوباره نصب کردم ولی :41: بچه های اندیشه اوضاع پینگشون چطوره؟
نقل قول:
:38::38::38:دوست عزیز فرمت هارد و تعویض ویندوز چه ربطی به پینگ داشت ؟!:18::39::16::16:داری شوخی میکنی ؟:39:
دوست عزیز, منظورم وجود ویروس, تروجان و... بود (که تو کارکرد سیستم اختلال ایجاد میکنند)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز فرمت هارد و تعویض ویندوز چه ربطی به پینگ داشت ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داری شوخی میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18:این که بخاطر ویروس و اینجور چیزا پینگ بالا بره احتمالش خیلی خیلی کمه!!:18:و حداقلش اینکه شما میتونستید با یه انتی ویروس و انتی تروجان قوی (در صورت وجود) از میبردینشون . نه اینکه زدی هارد فرمت کردیو ویندوز عوض کردی :18::18::18::31:نقل قول:
این یک عمل چند منظوره بود. عادت دارم در یک بازه زمانی مشخص (حداقل سالی یکبار) این کار رو انجام بدم که این مشکل, بهانه ای شد تا کمی زودتر انجامش بدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این که بخاطر ویروس و اینجور چیزا پینگ بالا بره احتمالش خیلی خیلی کمه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حداقلش اینکه شما میتونستید با یه انتی ویروس و انتی تروجان قوی (در صورت وجود) از میبردینشون . نه اینکه زدی هارد فرمت کردیو ویندوز عوض کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی علت زیاد بودن پینگ رو نمیدونه؟
:31:بیخیال:31:نقل قول:
.
بالا بودن پینگ ربطی به سیستم شما نداره و بر میگرده به isp و یه سری نرم افزار هم که برا پایین اوردن پینگ هست سر کاریه و کاره خاصی نمیتونن انجام بدن - مشکل از نت اشغال ایرانه :2:
مسئله اینجاست که وقتی داشتم با پینگ بالای 2000 بازی میکردم, دوستم پینگش 300 بود. یکی دیگه از دوستام هم میگفت بطور متوسط 500 داره. پس مشکل از اندیشه هست؟ دوستان اندیشه پینگشون چطوره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیخیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
بالا بودن پینگ ربطی به سیستم شما نداره و بر میگرده به isp و یه سری نرم افزار هم که برا پایین اوردن پینگ هست سر کاریه و کاره خاصی نمیتونن انجام بدن - مشکل از نت اشغال ایرانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره مشکل از isp هست - اگه شما چندین روزه که پینگتون بالای 600 اونورا هست . حتما به پشتیبانی زنگ بزن و مشکلو اطلاع بده !!!:20:نقل قول:
پینگ من الان یه هفتس که زیر 200 و اکثرا 160! اما نمیدونم چرا این P30world اینقدر داغونه و همش تایم اوت میده؟
نقل قول:
نوشته بود در حال بازسازی فروم و اینان . حتما برا همون بوده. منم این مشکل و داشتم
منم پینگم خیلی بالاست ولی دوستام پینگ کمی دارن
اندیشه محدود 128
امروز داشتم دنبال مفهوم Jitter میگشتم که به مطلب زیر برخوردم و بد ندیدم که برای دوستان دیگه هم قرار بدم
از کیفیت ارتباط خود با اینترنت آگاه شوید
ابتدا خیلی ساده با چند مفهوم آشنا خواهید شد سپس با سایتی کار خواهید کرد که کیفیت خط ارتباطی تان را نشان خواهد داد…
پینگ (Ping) چیست؟
معیاری ست تا از طریق آن متوجه شویم که چه مقدار زمان طول می کشد تا یک “بسته” از داده از سمت کامپیوتر شما به سمت سرور رفته و دوباره آن مسیر را برگردد. واضح است که هر چقدر این عدد کوچکتر باشد کیفیت خط ارتباطی بالاتر است. معمولا از هر ارتباط خوب عددی پایین تر از ۱۰۰ میلی ثانیه انتظار می رود.
اتلاف بسته (Packet Loss) چیست؟
همانطور که از نامش مشخص است، اتلاف بسته زمانی اتفاق می افتد که بسته یا بسته هایی از داده که قرار است از طریق خطوط ارتباطی به کامپیوتر مقصدشان برسند، نمی رسند. اتلاف بسته در انتقال فایل و کار با ایمیل فاکتور بسیار تعیین کننده ایی است.
جیتر (Jitter) چیست؟
اگر نخواهم سر در گمتان کنم، جیتر به صورت ساده میزان اختلاف در زمان رسیدن بسته ها به مقصد است. این را هم بدانید که کیفیت کار با صدا و تصویر به شدت به جیتر وابسته است.
آپلود و دانلود هم از نام های خیلی آشنا برای شما هستند که دیگر نیازی نیست زیر ذره بین بگذاریمشان! البته “تاخیر” هم فاکتور دیگری می تواند باشد که با آن کاری نداریم.
حالا می خواهیم ببینیم که اوضاع کیفیت خط ارتباطی شما با اینترنت در چه حالی است. به سایت زیر بروید.
یکی از سرورهایی را که در نقشه می بینید برگزینید یا اینکه انتخاب آن را با زدن دکمه ی Begin Test خودکار کنید.کد:http://www.pingtest.net/
در ضمن ِ انجام تست می توانید بسته های ارسالی و دریافتی خودتان را ببینید. پس از لحظاتی، اعداد مربوط به اتلاف بسته، پینگ و جیتر به نمایش در خواهد آمد.
من تست را با ۳ سرور پیشنهادی انجام دادم. نتیجه را ببینید:
بهترین پینگ هیچ وقت از ۴۸۶ میلی ثانیه بهتر نشد! این تقریبا ۵ برابر بدتر از یک ارتباط خوب است. در بهترین حالت هم هیچ گاه کیفیت خط از نمره ی D بالاتر نرفت. میزان جیتر هم در بهترین حالت ۱۳ و در بدترین حالت ۲۳۲ میلی ثانیه بوده است که احتمالا این رقم می تواند به عنوان رکوردی در گینس ثبت شود! دقت کنید که در تست پیشنهاد شده ی دوم نیز ۱% اتلاف بسته داریم.
البته در یکی از تست ها ۵۲% اتلاف بسته داشتم! که آن را به دلیل اینکه احتمال می دهم برخی از خوانندگان از عارضه ی قلبی رنج می برند، اینجا قرار ندادم!
از سایت زیر هم می توانید سرعت دانلود و آپلود خود را ببینید.
پ.ن:کد:http://www.speedtest.net/
بابک از سوئد زحمت کشیدند و تست کیفیت خط ارتباطی شون به اینترنت را برای ما فرستادند. ببینید:
مهدی از کانادا هم لطف کردند و تستی از ارتباط اینترنتی شون ارسال کردند. ببینید:
منبع:کد:http://www.1reza.net/1389/02/internet-quality-test/
از اول تعطیلات سرعت شب خراب شد. هم سرعت هم پینگ (روز-شب)!
البته دیشب سرعت نسبتا خوب شده بود. اما پینگ همچنان...
شاتل 2 مگابایت - خط 552
پس ظاهرآ همه گیره. البته 1 ساعت پیش که رفتم تو بازی, پینگم زیر 500 بود اما به مرور زمان زیاد شد تا اینکه بعد از 15 دقیقه دوباره رفت بالای 1000 :19:نقل قول:
از اول تعطیلات سرعت شب خراب شد. هم سرعت هم پینگ (روز-شب)!
البته دیشب سرعت نسبتا خوب شده بود. اما پینگ همچنان...
شاتل 2 مگابایت - خط 552
پینگ (واسه پارس آنلاین)خوبه ولی سرعت نوسان داره.
128 - منطقه 4 - 5گیگ
سلام به همه دوستان يه مدت نبودم خيلي گرفتار بودم
اينم پينگ من
بدك نيست فكر كنم
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
دوستان اگه مي خواين مقايسه پينگ در ديگر كشورها داشته باشين بايد بدونين كه اونا رو بستر فيبر دارن اين امكانات رو مي گيرن و ما رو بستر زوج سيم با انواع نويز و اتصالي و ......
نبايد اينطوري مقايسه كرد اونا back bon هاي پيشرفته تري نسبت به ما دارن و بستر مخابراتيشون قابل مقايسه با ما نيست