نیمه دوم با گل شروع شد
ایشالا تکرار بشه بازم : )
نیمه دوم با گل شروع شد
ایشالا تکرار بشه بازم : )
هونتلار 1 گل زد بازی 3 به 2 شد به نفع رئال
هونتلار 1 گل زد بازی 4 به 2 شد به نفع رئالی
یک پنالتی برای رئال و گل پنجم رو رئال میزنه هیگوایین گل زد
بازی رو 5 به 2 بریم زننده گلها
روبن/هاینزه/هونتلار/ هونتلار/هیگواین
تبرییییییییییک
به به !!! تيم رزمي كار بودن اينا بابا !!!
يارو با مشت زد تو صورت متذلدر !!!
اون يكي با آرنج هاينزه رو زد !!!
عشق كردم !!! روحيه در حد لاليگا !!!
انگار نه انگار 4تا از ل ي و ر پ و ل خوردن !!!
هانتلار عالي بود !!!فائوبرت كه اصلا هيچي !!!
باز پاريخو يه كارت زرد گرفت !!!
كلا جاي جكي جان و بروس علي خالي بود ...
راستي هاينزه رو يادم رفت !!!:27:
سوژه خنده ي اين روزهاي هوادارن رئال !!!:21:
بيچاره يه جورايي ناراحت شد ازين كه گل زده !!!
با خودش گفت منو گل زدن !!! هاينزه به خودت بيا !!!
تو فقط بايد گند بزني تو تيم !!! بدك كه به مراد دلش رسيد !!!
ولي يه وقتايي خوب كار ميكنه !!! يوهو ميپره جلو شوت حريف ...
هاینزه جون ای لاویو..!!
یه دونس واسه نمونس...!!
اه حیف شد دیشب وسط بازی خوابم برد....
تبریک تبریک
5 تا زدیم
این تیم حریف چقد بی اعصاب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه پالانکا چی شد؟
بازیکن خوبی نشون میداد که!
تبریک بچه ها!
راستش ما اسباب کشی داریم، اصلا درگیرم! دیشب از خستگی افتادم مردم: دی
5 تا گل زدیم!!! دمش گرم!
اما این وسط کی به این هاینزه گفت گل هم میتونه به تیم حریف بزنه؟ همیشه به خودمون میزد: دی
بیچاره گلش تو این 5 تا گل اصلا دیده نمیشه!: دی
اما مهمترین اینه که هانتلر داره نشون میده یه ماشین گل زنی تمام عیار هست!!!
این و الان خوندم:27: این بشر عادم بشو نیست!نقل قول:
کریم باقری رو باید جایگزینش کنیم!!!:31:
سلام بچها
خوبین سلامتین؟
ایول تبریک میگم واقعا روحیه دارن بچها بیست .
هاینزه بدبخت میدونید خییییییلی تلاش میکنه اما حیف با عقل بازی نمیکنه .
دقیقه نود مث دقیقه اول داشت میدویید من کف کردم .
کلا به قول دوستان آدم بشو نیستش.
تیم حریفم وحشی شدید.
هوادارشونم مشنگ تیمشون 5 تا خورده دارن تشویق میکنن . ولی خوشم اومد دی
در کل بازی قشنگی بودش ایول.
وقتی فابرت اومد تو زمین یه لحظه به خودم گفتم ای روزگار یه زمانی اونقدر ستاره داشتیم رو نیمکت که نمیدونستیم کیو بیاریم تو زمین حالا مجبوریم از همچین عتیقه های استفاده کنیم.
وای وای! کی میره این همه راهو؟! پرز ببینین چه لیستی رو اعلام کرده!!!
خبر داغ داغه!
Cristiano Ronaldo
Kaka
Steven Gerrard
Xabi Alonso
Fernando Torres
David Villa
David Silva
این همه پول رو میخواد از کجا بیاره؟!! من که میگم همش تبلیغات هست! شاید همش دوتاش بیاد!!!
همش خوبن اما من موندم این ِژابی الونسو چی داره که میخوان بیارنش؟!!نقل قول:
ولی یه چیز بگم وقتی که پرز بگه میارم شک نکنید میاره.
البت اگه خودش گفته باشه
چون خیلی از اینگونه خبرها همه شایعه ای بیش نیستش.
آقا عجب بازیه باحالی بود !
اولش خودمو گول زدم گفتم فقط نیمه اولو می بینم ! بعد دیدم مساوی شد ! گفتم یه ربع نیمه دوم رو هم میبینم بعد اینقدر بازی قشنگ شد که تا آخرش دیدم !! :دي
این هاینزه هم یه بار خیر سرش اومد ما رو خوشحال کنه بعدش 2 دیقه نشد زد تو پرمون ! :دي خیلی خره ! حرکاتش واقعا مضحکه ! با دست میزنه طرفو به ... میده ! :دي
دم هونتلار هم گرم که واقعا نشون داد میتونه جای فن گل رو برامون پر کنه
وای راستی یادم رفت این پارخو اوشگول کی بود دیگه ؟! :دي رئال شده جای چه اوشگول هایی واقعا !
فائوبرت هم به قیافش می خوره از این خلافکارای آمریکایی که موتور هالی دیویسون سوار میشن باشه ! :27: :دي
راموس: رئال شايسته پيروزي بود
عملكرد خوب مادريدي ها در ديدار مقابل اتلتيك بيلبائو قابل تحسين بود و مربي اسپانيايي رئال نيز معتقد است كه تك تك گلهاي كهكشاني ها باارزش بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل: خوان ده راموس، مربي اسپانيايي رئال مادريد از عملكرد تك تك شاگردانش در ديدار شنبه شب ورزشگاه سن ممس كاملا رضايت دارد و معتقد است كه تيمش پيش از اين، از روزهاي آرماني فاصله داشته. مادريدي ها در ديدار شنبه شب موفق شدند تا با نتيجه 5 بر 2 مقابل حريف به پيروزي برسند و خوان ده راموس در پايان اين ديدار، در حالي كه بسيار تحت تاثير اين پيروزي قرار داشت، گفت:« نتیجه كاملا از برتري ما در اين ديدار خبر مي دهد.» تنها نكته اي كه در اين ميان موجبات ناراحتي اين مربي باتجربه را فراهم ساخت، دريافت دو گل از تيم ميزبان بود كه به عقيده راموس، نتيجه اشتباهات و بدشانسي تيمش بود. راموس در پايان صحبتهايش در مورد واكنش تيمش پس از شكست دردناك مقابل ليورپول و حذف از گردونه رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا گفت:« پس از نااميدي مطلق قابل ليورپول ، شنبه شب به آرامش زيادي رسيديم.» پس از پيروزي مادريدي ها مقابل بيلبائو و قبل از آغاز ديدار يكشنبه شب كاتالونيايي ها مقابل آلمريا، اكنون فاصله اين دو تيم در صدر جدول لاليگا به سه امتياز رسيده است.
آره میدونم ولی الان خیلی کاملتر شده .. آره خبرا هم یکم دیر به دیر آپدیت میشه ولی بهتر از اون فارس خر هست !نقل قول:
از قبل بود که، منم گفته بودم. اما الان بطور رسمی اعلام شد.
اما هنوز خوب نیست، خبراش دیر به دیر آپدیت میشه
بازم مبارکه ولی کافی نیست.. اینا تیم نیستن که رئال ببره اینقد شادی کنیم! کافی نیست!
حالا فقط همون ژابی الونسو میاد، بقیه نمیان!!!نقل قول:
بیخودی داریم این پرز رو برا خودمون بزرگ میکنیم!
چون به نظر من حقیقته.نقل قول:
پرز واقعا کارش درسته شک نکن عزیز.
هنوز اوردن اوون و بکام و زیدان و رونالدو و فیگو و ... یادم نرفته
چیز چالب اینه که تا حالا نشده که یکیو بگه میارم و نتونه نیاره.
امیدوارم اینبار یه مربی خوب گیرش بیاد.
تو کار پرز شک نکن...!نقل قول:
مثه کالدرون از رو معده حرف نمیزنه..!
رفقا کسی ادرس صحنه اخراج یسته رو نداره
میگن خیلی صحنه ضایع بوده .
این هواداری نفهم بیلبائو هم که هی هر وقت توپ میرسید به کاسیاس سوت میزدن.
با این لیست داوید ویا باید دفاع اخر بازی کنه....نقل قول:
کاکا هم دفاع چپ...!
تیم دفاع نمیخواد..؟
آقا تبریک خیلی حال داد.
عجب جنگی بود !!!! وحشی بودن !!
تویه این لیستی که پرز اعلام کرده همه در دسترس هستن.
رونالدو و کاکا و ویا و سیلوا و الونسو که راحت میان. فقط تورس و جرارد یه کم سخته که حاج پرز حرف بزنه حرفش حرفه! دقت کنید اکثرا هم اسپانیایی هستن. دمش گرم.
این هاینزه بنده خدا هم خیلی سوژه شده دیگه.
یه کم کوتاه بیاید. خدایی خیلی دوندگی داره. زحمت زیاد میکشه فقط ....
ایکر هم مثه همیشه عالییییییییییی
كاسياس: اهل تمارض نيستم
سنگربان رئال مادريد فرانسيسكو يسته را شايسته دريافت كارت قرمز در ديدار برابر بيلبائو دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايكر كاسياس پس از پيروزي پنج بر دو رئال مادريد برابر اتلتيك بيلبائو كه با اخراج دو بازيكن و مربي تيم حريف همراه بود، كارت قرمز فرانسيسكو يسته را شايسته اين بازيكن توصيف كرد.
يسته به دنبال هل دادن كاسياس و زمين زدن او در ثانيههايي پس از به ثمر رسيدن گل نخست بيلبائو با كارت قرمز داور روبرو شد.
كاسياس در اين باره گفت: «يسته به طور ناگهاني و با شدت مرا هل داد. او صورت مرا نزد اما، شايسته كارت قرمز بود. من زماني كه يكي از بازيكنان حريف زمين افتاد توپ را به بيرون زدم اما، آنها براي وزلي اسنايدر اين كار را نكردند.»
كاسياس همچنين پيرامون اتهام تمارض كه خوآكين كاپاروس مربي حريف به وي زده بود، گفت: «خوآكين مربي فوقالعادهاي است و خوب ميداند كه من اهل تمارض كردن نيستم.
پس از پيروزي در خانه بيلبائو
كاسياس: هواداران باسكي به ما توهين كردند
خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم فوتبال رئال مادريد از اهانت هواداران اتلتيك بيلبائو و شرايط سخت بازي در باسك انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ايكر كاسياس گفت: همان طور كه از قبل پيش بيني مي شد متاسفانه مردم باسك با ما رفتار زشتي داشتند و مثل هميشه به ما توهين كردند.
وي افزود: اينكه رئال مادريد سمبل چيست و اتلتيك بيلبائو چه وظيفه فرا ورزشي دارد به كنار، اما نبايد فراموش كنيم كه ما انسان هستيم و در زمين فوتبال بايد بازيگر نقش انسانيت خود باشيم.
رئال مادريد شب گذشته با نتيجه 5 بر 2 برابر اتلتيك بيلبائو به پيروزي رسيد.
راموس: براي ما جهنم ساخته بودندخبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد به شدت از ناداوري، اهانت هواداران و نحوه بازي حريف باسكي انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوانده راموس گفت: براي ما يك جهنم ساخته بودند. براي من بازي در آنفيلد خيلي ساده تر از بازي در سان مامس بود.
وي افزود: متاسفانه نوع تاكتيك حريف باعث شد من در بين دو نيمه فقط از بازيكنانم بخواهم مراقب خودشان باشند و به ناداوري ها كاري نداشته باشند. اهانت هواداران در گزارش ناظر بازي مي آيد اما آيا داور اين شجاعت را دارد كه در گزارش خود از ناداوري ها و تحت تاثير مردم بودن خود بنويسد.
رئال مادريد شب گذشته با نتيجه 5 بر 2 برابر اتلتيك بيلبائو به پيروزي رسيد.
دیوید ویا رو که فک کنم من سیتی بخره چون فقط من سیتی خره میاد 100 میلیون پول این بازیکنو میده !!
نقل قول:
راستی منبع این لیست کجا بود ؟؟
ممنون
کاکا رو که میلان عمرا نمیده ! جرارد و تورس هم فک نکنم بیان ولی واقعا دوست دارم که تورس بیاد !
رونالدو رو هم که به احتمال 99 میاره
فک نکنم ممد جاننقل قول:
سایت گل هم این مطلب رو ذکر کرده.
ولی منم فکر میکنم احتمال شایعه بودنش خیلی زیاده.
و در صورتی دیگر
چرا باید روزنامه کاتالانیایی بیاد و همچین مطلبی رو بگه در حالی که این به نفع ماست.
ولی منم به نظرم شایعس
تا خود پرز رسما نگفته نباید باورید.
بابا پس این باسکی های اولاغ عجب وحشی هایی هستند!! :دی
به نظر من باید به فکر یک دروازه بان هم باشن! با اینکه کاسیساس جانشین نداره به خاطر این خیلی حرفه ای هست ولی بالاخره باید یه دروازه بان خوب هم بیارن!
کد:http://www.goal.com/iran/teams/spain/124/real-madrid
نمیدونم چرا تازگی ها با مارسلو دارم حال میکنم! :دی
قبلا خوشم نمیومد ازش!
ایولا ممد جان.. مرسی :دی
مشخص بود که این طرفدارای بیلبائو مخ تو کلشون نیست . چون اگه بود بعد از 5 تا خوردن تیمشونو تشویق نمیکردن!!! :27::27:نقل قول:
ايكر كاسياس گفت: همان طور كه از قبل پيش بيني مي شد متاسفانه مردم باسك با ما رفتار زشتي داشتند و مثل هميشه به ما توهين كردند.
ولی بازم میگم خاک تو سر این روبینیو بکنن! اگه بازی امروز روبینیو جلوی چلسی رو دیده باشین فهمیدین که چی میخوام بگم! اصلا از یه بازیکن معمولی هم اونطرفتر بود و آخرش هم تعویض شد!!! من سیتی هم که احتمال داره بره دسته دو:2:
آوردن اونا همچین سخت نبود که!نقل قول:
رونالدو که همش مصدوم مشید، خرج رو دست اینتر میذاشت
بکام که با فرگی کلا مشکل داشت، ضمن اینکه بهترین بازیش رو با رئال، همون زمان کاپلو کرد و رفت
فیگو هم که اصلا اون فیگو زمان بارسا نبود!!!
فقط اون خرید نسبتا خوبی بود، اونم از یه تیم دسته دوم خرید! نه از مثلا منچستر یونایتد! تازه اگه توجه کرده باشی اون و رونالدو، جفتشون از اون بازیکنایی بودن که مدام مصدوم میشدن!!!
فقط زیدان خرید بزرگی بود، اونم خوب تا الان کسی رکورد پولی که برا اون دادیم رو فکر نکنم شکسته باشه!!!