حرفی از مقایسه زده نشد بهتره از اول بخونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
حرفی از مقایسه زده نشد بهتره از اول بخونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:شما اول میگین کیفیت 5700 خوبه ولی 2 ساله که تولید شده یعنی سال 2007نقل قول:
گفتین از سال 2007 تا حالا گوشی های زیادی تولید شدن که حتما توشون گوشی پیدا میشه که از 5700 بهتر باشه
درست؟
بعد میاین یک گوشی از سال 2005 مثال میزنین
حالا بی خیال داداش
مهم نیست
ما هم بیکاریم
خلاصه تا حالا من هیچ گوشی ندیدم که کیفیت صداش از 5700 بهتر باشه
همین
راستی شما با 5730 کار کردین؟
اون چه جوریاست؟
مثال زدم گفتم اونم خوبه نگفتم که به پای 5700 میرسه داداشنقل قول:
من بعد 5700 رفتم سراغ htc و کلا تو فاز Windows Mobile و اگه بخوام سری بعد گوشی بخرم HTC Tuch HD2 رو میخرم چون از هر نظر گزینه مناسبیه
متاسفانه 5730 رو هم کار نکردم باهاش
بی خیال داداشنقل قول:
مهم نیست
مهم این بود که فهمیذیم کیفیت صدای 5700 تکه
همین
نقل قول:
البته گوشی های ساخت جدید رو اگه تست کنی کیفیت صداشون واقعا عالی هستند و شاید هم یکم بهتر
فعلا به گفته ی خود نوکیا 5800 بهترین اسپیکر ها رو داره ولی من صداشو با اسپیکر های 5700 کنار هم تست کردم...باز هم 5700 پیروز بود(از نظر کیفیت)...با جرات میگم که 5700 بهترین اسپیکر ها رو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره منم با 5800 مقایسه کردمنقل قول:
5700 سر بود
دوروبرم با هر گوشی مقایسه کردم 5700 از همه بهتر بود
دوستان من خودم بعد از اینکه گوشیم رو فروختم ، یه Z770 سونی اریکسون گرفتم /// توی اسپیکر که قابل مقایسه نیستن ، اما توی هدفونشون ، من واسه 5700 یه ایرفون کریتیو عالی گرفتم ، که خیلی هم راضی بودم ..
اما الان این گوشیم یه هندزفری بلوتوث فابریک روش بود که کیفیتش واقعا خیلی سرتره از 5700 ، واقعا قابل مقایسه نیست ..
دوستانی که مشکل باطری دارن تو علاالدین طبقه های بالا مراکز توزیع باطری هست به راحتی باطری اصلی رو 12-10 تومن می تونین تهیه کنین.
از نظر صدای خروجی هدفون گوشی های جدید بهتر هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی متاسفانه من معتاد اسپیکر های 5700 شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
من تا حالا هیچ گوشی ندیدم که صداش بهتر از 5700 باشه
گوشی های زیر رو هم بعضی هاشون رو دارم و بعضی هاشون رو یه مدتی داشتم اما 5700 یه چیز دیگس
n95 8gb - N95 Classic -N81 8GB- N73 - N70 -W810 - 5800 و .....
تنها رقیبی که تقریبا میشه صداش رو مقایسه کردn95 8gb که
صداش بلندتره اما کیفیتش پایینتره
میبینم که تاپیک 5700 رو بالا نگه داشتیم
چه طور یک نظر سنجی کلی تو بخش موبایل بزاریم که بهترین گوشی از لحاظ کیفیت اسپیکر چیه؟
شاید یک گوشی دیگه بهترر از 5700 باشه که خبر نداریم
اگه باشه که من اولین خریدارشم چون من دیگه از هدفون استفاده نمیکنم چون گوشهام رو اذیت میکنهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
گوشی من دوربینش دیکه کار نمیکنه هر موقع میرم رو حالت دوربین پیغام میده دوربین در حال استفاده.ریست کردم فرمت کردم فایده نداشت.اساتید کمک کنید
بهترین راه , آپدیت فریمور گوشی هست ...
.
چون با اینکار کلاً فریمور قبلی با تمام مشکلاتش از بین میره و یه فریمور جدید و سرحال جایگزین میشه ...
نقل قول:
من از دوستی که 8510 سامسونگو داشت پرسیدم کیفیت اسپیکرش به 5700 میرسه؟
گفت:مامانم 5700 داره باهاش مقایسه کردم 8510 بهتر بوده
شما با 8510 کار کردین؟
با سلام خدمت دوستان
گوشی من دوربینش دیکه کار نمیکنه هر موقع میرم رو حالت دوربین پیغام میده دوربین در حال استفاده.ریست کردم فرمت کردم فایده نداشت.اساتید کمک کنید
من مشکل رو توی n73 داشتم ولی با master reset درست می شدنقل قول:
اگه درست نشد فلش بزن
من که فکر نکنم...چون توی بررسی 8510 توسط یک سایت خارجی خوندم که اسپیکر هاش توانایی تولید عناصر بم رو نداره در حالی که عناصر بم در 5700 کاملا به گوش میرسهنقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
نام کاربری اون دوستمونم یادم نیست چی بود
????????????????????????
نه فکر نمیکنم.شاید از نظر حجم صدا کم بیاره اما از نظر کیفیت هیچ گوشی به 5700 نمیرسه.صدای باس 5700 یه چیز دیگست. اگه میگفتی سونی اریکسون شاید شک میکردم اما سامسونگ رو چشم بسته میگم عمرا!
کاملا تایید میشه:10:نقل قول:
سلام
من یه 5700 دارم برای 2 سال پیش الان باطریش ضعیف شده میشه بجای باطری استاندارد خودش یکی که ظرفیت بالاتری داشته باشه نصب کرد؟
یه سوال دیگه کارت حافظه من الان 2 گیگ هست میشه ظرفیت بالاتر گذاشت؟ چون شنیده بودم بالاتر 2 گیگ ریست میکنه
من 4 گیگ دارم داره مثه ساعت کار میکنه
والا من تو گوشی های سونی کیفیت صدا ندیدمنقل قول:
سامسونگم که یک سال ترکونده بازاره گوشیو
اگه دوستی لطف کنه مقایسشون(5700 با 8510) بکنه بهتره
سلام بر دوستداران 5700
خوبین؟
دوستانی که میخواستن گوشیشونو عوض کنن و دنبال گوشی میگشتن که کیفیتش از 5700 بهتر باشه
فک کنم پیداش کردم
بازم مطمعن نیستم
به دوستی که w995 رو داشت پی ام زدم و جوابو سوالمو میزارم شما بخونین و نظرتونو بگیم :
سوال من:
سلام
من متوجه شدم شما w995 دارین
لطف میکنی کیفیت پخش موزیکشو با 5700 مقایسه کنی؟
جواب دوستمون :
سلامم
کیفیت پخشش موزیکش عالیه
بلندی صداش یه خورده از ۵۷۰۰ کم تره ولی کیفیتش ۱۰ برابر بیشتره و اسپیکرش هم باس میزنه
کیفیت هندزفریش هم فوق العاده هست و باس خیلی بالایی داره
دوستان نظر خاصی ندارن؟
اگه بتونه یک مقایسه ی تصویری بذاره خیلی خوب میشه...یعنی یک آهنگ بیس دار روی 5700 و w995 پخش کنه و با دوربین دیگه ای فیلم بگیره و اینجا قرار بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یک خبر بد و یک خبر خوب(البته جفتش مربوط به خودمه)
1.اول اینکه بالاخره قرار شد یک هعدد هدست بلوتوس بگیرم مدل nokia BH-503 مدل 501 رو یکی از دوستام داره و واقعا فوق العاده هستش.503 از اونم بهتره.بنابراین من اصلا دیگه صدای گوشی که میخام در آینده بگیرم برام مهم نیست.از اسپیکر گوشی که موقع زنگ خوردن استفاده میکنم.هدست سیمی گوشی هم که دیگه کاربردی وجود نداره برام با وجود همچین هدست بلوتوس خوفی که سفارش دادم.من پیشنهاد میکنم دوستانی که موزیک براشون مهمه برن دنبال خرید هدست بلوتوس نوکیا فقط
2.چهار هزارتا مسیج توی مای فولدر داشتم 1000تا توی اینباکس.دیروز گوشیم رو روشن کردم دیدم همش پریده.حتی حجم مسیجها که قبلا 3/5 مگ بود الان شده 14 کیلو بایت! بدون هیچ دلیلی پاک شدش! واقعا مسخرست.لعنت به این نوکیا.3سال اس ام اس هام به فنا رفت
به نظر من اصلا نباید واسه اهنگ گوش دادن ار هندز فری استفاده کرد . چون واقعا به گوش اسیب میزنه
کاههههملا درسته...استفاده از هندزفری باعث کاهش قدرت شنوایی میشه چون دسی بل بالایی رو وارد گوش میکنه....تابحال به طراحی حلال گوش توجه کردید...این حلال برای کنترل شدت صدا و تمرکز بر روی اصوات طراحی شده و حتما میدونید که هندزفری ها در سوراخ گوش قرار میگیره و این باعث میشه صدا مستقیما با فشار بر پرده ی گوش اصابت کنه!!!نقل قول:
منم واسه همین کیفیت اسپیکر واسم مهمه
که 5700 واقعا راضیم نگه داشته
هنوز به اون دوستت که w995 داره دسترسی داری؟
حسام جان آنلاین بمون کارت دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا رفتی؟...باشه هر جور راحتی
شرمندهنقل قول:
تازه ان شدم
واست پی ام گذاشتم
بازم سلام
کم پیدایین؟
یک سوال:
5700 رو میشه با nokia soft vare updater اپدیت کرد؟
(دیدم تاپیک رفته پایین گفتم یک سوال بپرسم بیاد بالا:31:)
فکر نکنم چون نوکیا خدمات 5700 رو قطع کرده!!!نقل قول:
نقل قول:
چون دیگه تولید نمیشه؟