کمک من بازی دویل مای کرای4 رانصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی شوم این ارور را میدهد error6:unsupported pixel shader version detected .2.0.
Printable View
کمک من بازی دویل مای کرای4 رانصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی شوم این ارور را میدهد error6:unsupported pixel shader version detected .2.0.
درورد بر اساتید
دوستان روش نصب این همسایه جهنمی 3 رو پیدا نکردید برا ما ؟
ممنون
مگه من با کسی دعوا کردم :5: نه دوست عزیز من الان 2 تا بازیه دیگه نصب دارم رو سیستم که مشکلی ندارن far cry 2 و 007 اینم مشکلی نداره همه صداهاش هست جز صدای حرف زدنشون که خیلی یواشه هیچ جوره ام زیاد نمیشه میخواستم ببینم شاید اصلا مدل بازی اینجوری باشه !:11:نقل قول:
cpu:amd 6000X2
VGA:4870 1G
Ram:4G buss 800
سلام عیدتون مبارک
من وقتی دی وی دی بازی مدال افتخار (ایر بورن) رو توی دی وی دی رام میزارم کامپیوتر ریستارت میشه
چیکار کنم
دوباره سلام....نقل قول:
ببخشيد....كسي تونست راه حلي پيدا كنه؟؟؟
ممنون...:11::11::11:
run رو باز كن توش بنويس dxdiag برو به تب sound اونجا تو قسمت directx features اون hardware sound acceleration level رو بيار عقب روي basic acceleration بذار فكر كنم مشكلت حل شهنقل قول:
سلامنقل قول:
اينجا نوشته تو بايد بري به Control Pane>Sound & Audio Devices بري به تب Audio در قسمت sound Playback مطمئن بشي توي كادر مقابل default device كارت صدات انتخاب شده اگه نشده از توي همون كادر كارت صداتو انتخاب كني و قرار بدي
فكر نمي كنم موضوع اين باشه ولي نكته ي جالبي بود
يه چيزايي هم درمورد total recording نوشته كه من نفهميدم كجاشه ولي نياز به ترجمه نداره
اين كارها رو هم بكن شايد درست شد:نقل قول:
-روي فايل اجرايي بازي كليك راست كن: properties>compatibility>run this program in compatibilty mode for رو تيك بزن windows 98 رو انتخاب كن ok كن بعد بازي رو اجرا كن ببين درست مي شه يا نه
-توي run بنويس services.msc دنبال windows audio بگرد ببين توي قسمت sturtup type گزينه disable انتخاب نشده باشه و اگه انتخاب شده بود به automatic تغييرش بده
اميدوارم يكيش جواب بده
سلام....
ممنون از پاسختون....
دقيقا همون كاري بود كه من وقتي از توي سايتش خوندم كردم....اما همون طور كه گفتيد مشكل از اونجا نبود و default device م كارت صدا بود....نقل قول:
سلام
اينجا نوشته تو بايد بري به Control Pane>Sound & Audio Devices بري به تب Audio در قسمت sound Playback مطمئن بشي توي كادر مقابل default device كارت صدات انتخاب شده اگه نشده از توي همون كادر كارت صداتو انتخاب كني و قرار بدي
فكر نمي كنم موضوع اين باشه ولي نكته ي جالبي بود
يه چيزايي هم درمورد total recording نوشته كه من نفهميدم كجاشه ولي نياز به ترجمه نداره
اوليش رو كه انجام دادم....متاسفانه درست نشد...نقل قول:
دوميش هم كه خودش رو automatic بود....
گفته دوستمون كه تو چند صفحه قبل به من پاسخ دادن turok-71 :
منم ديگه فكر كنم همين باشه...آخه اگه بعد از اجرا بازي رو minimize كنم و بعد دوباره برم توش audio setting ش فعال ميشه...وقتي روش كليك ميكنم هنگ ميكنه و visual studio مياد بالا و ميگه كه باگ داره و از من ميخواد رفع باگش كنم....منم كه بلد نيستم...:13::13::13:كاش ياد داشتم...نقل قول:
سلام.
من هم با این بازی اون موقع مشکل صدا داشتم هر کاری کردم حل نشد.
فک کنم مال شمام از همون نسخه هست که صدا ندارن و هیچ ربطی به سخت افزلرتون نداره.
ممنون از شما...:11::11::11:
من بازی comanche 4 رو از سایتی دانلود کردم . 7 فایل فشرده شده با RAR. فایلها سالم استخراج شده و مشکلی ندارند . ولی فایل اجرای EXE وجود ندارد .46 فایل با نام flt-com4.001 و یک فایل با نام flt-com4.sfv و پسوند sfv ....نمیدونم چه جوری اجراش کنم
سلام خدمت اساتید بزرگ.
چند تا سوال دارم از خدمتتون ، لطف کنین کمک کنین به این بنده حقیر!
1- موقع نصب پچ ها همون اول کار نصب نمیکنه و از یک INI ارور میگیره!
2- توی بازی قسمت گیم مود نمیره!
3- برای دریبل زدن با گیم پد مشکل دارم ( گیم پدم از این ضاقارتهاست Dilong)
4- یک کرک وخب برای فیفا میخوام
ممنون میشم اگه کمکم کنید و اگه جایی هست که جواب سوالهامو بگیرم ، لینکش رو بزارین چون اصولاً وقت گشتن رو ندارم اومدم اینجا شما کمکم کنین.
یا حق
سلام
من پس از مدت ها بازی Command and Conquer Generals رو نصب کردم و حالا که می خوام برم تو بازی صفحه اول که میاد تا بازی اجرا بشه همین جور می مونه و نمیره ؟
لطفا کمک کنید
فرمت sfv براي چك كردن سالم بودن بقيه فايلهاي بازيه نه اينكه اجراش كني و توي ويندوز يه فرمت غيرمعمولهنقل قول:
من فكر مي كنم چيزي كه تو دانلود كردي براي بازي روي پلي استيشن باشه. يه نگاه ديگه به لينك اصلي بنداز مطمئن شو
نقل قول:
مشخصات کامل سیستم...
مشكل كارت گرافيكته كه pixel shader رو ساپورت نمي كنه و راه حلي هم ندارهنقل قول:
نقل قول:
1.من رم 2گیگ , گرافیگ512 و سی.پی.یو 4.2 دارم ولی بازی call of duty world at war برام slowmotion هست!
چرا؟
نقل قول:
لطفا مشخصات دقیق گرافیکت روبده یعنی چه چیپستی روشه ؟
در ضمن سی پی یوت که حتما دوهسته ای هست؟
GeForce 8400 GS
Driver Version : 178.24
Stream Processors : 8
Core Clock : 400MHz
Memory Clock : 200MHz (400MHz data rate)
Memory Interface : 64-bit
Memory : 512 MB
Video BIOS version : 62.98.50.00.00
IRQ : 16
Bus : PCI Express x16
CPU
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz 2.20GHz
dooste aziz az javabetun mamnoon
بابا ترکوندی که یه سره نام و سال تولد صاحب کمپانی رو هم می گفتی:31:(شوخی کردم)نقل قول:
گرافیکت یه کم ضعیفه(البته نه برای حالت low این بازی اونم حداکثر 768*1024) ببین دوست من اگه توی حالت low مشکل داری یه جای کار میلنگه ولی اگه توی low راحت اجرا میشه بدون که کاملا عادیه وسیستمت بالاتر از اون رو نمی کشه!
برای این کار برو توی قسمت graphic وتمام گزینه ها رو off کن و رزولوشن هم بزار روی 768*1024 و ایندفعه امتحان کن...
(در ضمن این رو هم بگم این نسخه بر خلاف ظاهر گرافیکش روون هست ولی نه به اندازه نسخه چهارم!)
موفق باشی...
شما با یه برنامه شبیه ساز میتونی این مشکل رو حل کنی ... البته فشار زیادی روی سیستم میاره ..نقل قول:
اسم برنامه هست انویدیا شیدر -------- 3.2 که گفتم میل خودته امتحانش ..
CPU: AMD Athlon X2 5200نقل قول:
VGA: GeForce 8600 GTS 256 MB DDR3
RAM: 2*1 GB DDR2 PATRIOT
سلام رفقا.
من بازیه witcher رو گرفتم. اما وقت اجرا میگه که سی دیه اصلو بزارم.
کرک هم داره ولی کار نمیکنه.
مشکل چیه؟؟
كركت مشكل داره از يه كرك ديگه استفاده كن:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
سلام
من وقتی در حال بازی کردن Gta 5 هستم هر بار وسطاش قفل میکنه.!!
قطعات کامپیوترمم هیچ مشکلی ندارن!!!
رو یه سیستم دیگه هم همینطوره!
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟
من باید چیکار کنم تا وسط بازی کردن ، بازی قفل نکنه؟
برای من هم تو این بازی (5) کند می ره جلونقل قول:
سی پی یو دوهسته ای - رم 1 - گرافیک 7300 جی فورس
چکار کنم ؟
سلام.نقل قول:
اگه نسخه ی دوبله رو دارید باید صدای اهنگ(رادیو) رو قطع کنید.
منم همین مشکلو داشتم با این کار حل شذ.
شما هم تقریبا مشکلت مثل همین دوستمون هست منتها مال شما کل سیستم مخصوصا گرافیکت که واقعا ضعیفه به شما هم پیشنهاد می کنم بازی رو بزاری روی 600*800 اگه روون که سیستم درسته حتی به نظر من شما روی 768*1024 هم ننباید خیلی بد فریم بگیری...نقل قول:
ولی اگه ایندفعه در 600*800 هم بد فریم گرفتی از اینجا گرافیکت رو آپدیت کن ببین چقدر فرق میکنه:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
والا این سیستم برای اجرای این بازی خیلی هم قویه:46:نقل قول:
این حالت میشه دو حالت احتمال داد:
1-یا کرکت مشکل داره که می تونی از اینجا درخواست بدی:
2-یا اینکه بازیت یه جاییش ناقصه که همون اول توش می مونه:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
3-البته این حالت بیشتر برای اجرای بازیهای جدید و قدرتمند پیش می یاد اونم آپدیت نبودن گرافیکه که بعید می دونم برای اجرای یه همچین بازی دلیل کار یه همچین چیزی باشه ولی خوب اگه adsl داری امحانش ضرر نداره لینکشم بالا گذاشتم
سلام من سی پی یو سلرون 3 و گرافیک 8400 512 و رم دو گیگ دارم ... تو بازی gta iv با کمترین جزئیات 12 فریم میگیرم---فردا میخوام برم ولیعصر ولی نمیدونم سی پی یو دو هسته ای بخرم یا گرافیکو عوض کنم تا بتونم با حتی 800*600 بازی رو اجرا کنم میشه منو راهنمایی کنید----در ضمن فقط بودجه من فعلا در حد اینه که یکیشو عوض کنم خیلی خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه به این تاپیک مراجعه کنی در مورد این بازی بهتر راهنماییت می کنند:نقل قول:
ولی فقط همین رو بگم اگه گرافیکت ضعیفه سی پی یوت فوق ضعیفه اگه حداقل سی پی یوت رو دوهسته ای کنی تقریبا تموم بازیها رو توی حالت low و شاید بعضیها رو توی medium بتونی اجرا کنی:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
سلام به همه .
بعد از نصب Counter Strike : Source ، وقتی می خوام برم توی بازی این پیغام رو میده :
Available memory less than 128MB!!! - 1909836
ویندوز ویستا 64 بیتی (4گیگ رم) دارم . نمیدونم چه مرگشه !
قبلاً تو XP راحت نصب و اجرا میشد.
ویرایش :
حل شد !!!! :31: :31: :31: :31:
برای اونهایی که این مشکل رو دارن این کار رو بکنید :
روی ShortCut بازی که تو دسکتاپ هست کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید .
از تب Compatibility گزینه ی "Run this program incompatibility mode for" رو تیک بزنید و از لیست پایین Windows XP (Service Pack 2 or 3) رو انتخاب کنید.
شاد باشید.
سلام دوستان من یه مشکل دارم من میخوام بازی sims2 را نصب کنم ولی وسط نصب این ارور را میدهد
A problem occurred when trying to transfer the file H:/SIMS2-DVD/tsdata/res/sond/voice1.form the media
من قبلآ این بازی را یه مرتبه ریخته بودم بازی کردم بعد پاکش کردم الان دوباره میخوام بریزمش که ای ارور را میدهد
سلام.
من هوس کردم دوباره این بازی کیت آرچر :دی رو بازی کنم. اما هر دفه که ویندوز عوض میشه اینو اید دوباره نصب کنم! آیا کلید خاصی در رجستری داره و یا مشکله چیزه دیگه ای هستش؟
خب منظورت چيه مشخصه با نصب دوباره ي ويندوز مجبوري بازي رو دوباره نصب كني من منظورت رو نفهميدمنقل قول:
در بازی saint row وقتی میخوام بازی رو نصب کنم این ارور رو میده :
steam.exe(main exceptinn):unable to load library steamui.dll
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون
برنامه Steam رو از داخل CD/DVD بازي نصب بكن سپس بازي رو اجرا بكننقل قول:
اگه هم نبود از اينجا ميتوني دانلود بكني :
کد:http://steam.en.softonic.com
موفق باشيد
دانلودش هم کردم باز همین ارور رو میده
هرکاری به ذهنم می رسید انجام دادم فایل steam رو از بازی f.e.a.r2 هم کپی کردم ولی بازم همون مشکلو داره
یکی به دادم برسه
بعد از نصب steam وقتی اجراش می کنم این پیغام رو میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد فایل steam.dll رو می ریزم دوباره این پیام رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد فایل steamui.dll رو هم میریزم ولی دیگه تغییری نمیکنه ودوباره همین پیغام رو میده
خواهش میکنم کمک کنید
سلام ميشه كمكم كنيد من بازي رزيدنت اويل 4 رو دانلود و نصب كردم موقع اجرا پيغام ميده كه دي وي دي يا سي دي اصلي رو وارد كن!!
اصلا مشخصات کامل سیستمت روبده...نقل قول:
رم 2 گیگ
گرافیک 8800 gt
سی پی یو 3.6 دوال کور
یکی بگه در بازی saints row 2 چه جوری می شه آهنگ هایی که میخوایم تو رادیو گوش بدیم؟؟؟
frontlines:
اصلا به steam کاری نداشته باش فایل razor رو اجرا کن منتظر باش نصب کنه بعد کرکش کن بازی بالا میاد
به steam ربطی نداره:11:
سیستمت که برای این بازی زیادی هم قوی هست:46:نقل قول:
تا اینجا که من می دونم(ولی قول نمی دم) ممکنه مال درایور گرافیکت هم باشه از اینجا دانلود کن ببین چطور میشه:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
ببین. مثلاً سری بازی های pes با یه کلید رجستری دیگه نیاز نیست بعد از عوض شدن ویندوز بازی رو دوباره نصب کنی. حالا می خوام اینکار رو واسه کیت آرچر انجام بدم.نقل قول:
كرك رو دانلود كن و برروي فلدر بازي كپي كن:8:نقل قول:
نقل قول:
خوب با اين حساب اين مرحله بازي مشكل داره سيو اين مرحله رو گير بيار و بعد از اين مرحله رو ادامه بده
دوستان من وقتی بازیMirror's Edge رو اجرا میکنم با افت فریم بسیاری مواجه میشم ...
کرک جدیدش رو هم ریختم !
سیستم من :
گرافیک : 4870
سی پی یو : 2.6
رم : 2 گیگ
نیدونم واسه چی بید ! لطفا کمک کنید !