بي خود نيست به ما ايرانيها ميگن جهانه سوم. تا مياد خريده الكترونيكي تو اين مملكت جا بيفته چهارتا دزد پيدا ميشنا مردما نسبت به اين جهش اقتصادي بي اعتماد ميكنن.نقل قول:
بي خود نيست به ما ايرانيها ميگن جهانه سوم. تا مياد خريده الكترونيكي تو اين مملكت جا بيفته چهارتا دزد پيدا ميشنا مردما نسبت به اين جهش اقتصادي بي اعتماد ميكنن.نقل قول:
میگم چطوره که بحث ها خارج از موضوع تاپیک نباشه . اگه همکاری کنید ممنون میشم .
خب بریم سراغ سوال شما .نقل قول:
iXtreme نرم افزار هک شده ی درایو DVD کنسول شما هست که در آن سیستم خواندن فایلهای Certificate بازی های اورجینال که اصل بودن DVD بازی رو تائید میکنه تغییر کرده و به جای اون از سیستم Video Partion استفاده شده که میتونه بازی رو به صورت اورجینال شناسایی کرده تا سرور LIVE متوجه ی کپی بودن بازی نشه و شما رو Ban نکنه.
هر بازی یک Video Partion مخصوص به خودش داره که توسط نرم افزار های Xbox Backup Creator و XDVD Mulleter میتونیم اونها رو با فایل iso بازی ادقام کنیم و از DVD بازی یک Full Stealth Patch بوجود بیاوریم.
منظور از Stealth Patch همون سیستم ضد Ban هست که توضیح دادم.
چون سرور LIVE گزینه های متفاوتی رو چک میکنه و در هر زمان هم ممکنه به اون گزینه ها اضافه بشه (قبلا توضیح داده بودم) که باعث میشه در هر ورژن از iXtreme ما شاهد روشهای جدید تری برای برای جلوگیری از Ban شدن در LIVE هستیم.
مثلا به تازگی سرور LIVE گزینه ای به نام SSV2 رو در بازی های جدید مورد تست قرار میده و در صورت مشکل دستگاه رو Ban میکنه.
ودیگه اینکه بازی هایی که بعد از HAWX وارد بازار شدن همگی از سیستم Wave 3 استفاده میکنند که این سیستم فقط در iXtreme 1.51 و 1.6 قابلیت Readable رو داره.پس ما مجبوریم که همیشه آخرین ورژن از iXtreme رو داشته باشیم.
برای اینکه فایل iXtreme سالم و بدون ویروس باشه ما باید از سرور Xbin این فایل رو دریافت کنیم که این سرور توسط نرم افزار Easy Xbin
قابل دسترسی هست:
برای Download آخرین ورژن iXtrem که همون 1.6 هست باید اول نرم افزار Xbin رو نصب کرده سپس وارد شوید ,بعد از یکی 2 دقیقه که به سرور متصل شد باید آدرس زیر رو برید تا بتونید آخرین ورژن رو Download کنید:کد:http://360mods.net/index.php?name=Downloads&get=29&mirror=202
Xbox 360 >>> Firmware >>> ---- firmware
حالا شما در اینجا میتونید بسته به نوع درایو خود Firmware مخصوص رو Download کنید.
برای Download کردن هم باید برنامه ی مورد نظر رو با کلیک چپ موس گرفته و به سمت چپ که مربوط به Desktop کامپیوتر شما هست ببرید.
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.کسی میتونه درباره ی این درایو LITE-ON بهم توضیح بده-اگه میشه لطفا با عکس.ممنون
بچه ها نظرتون راجع به این چیه ؟!
من اولین باره که همچین چیزی میبینم !
کجا 8 تومان میگیرن؟من هرجا پرسیدم میگن 15 تومان.:31:نقل قول:
================================
نوید جان با توجه به تاریخ خبر که حدودا 6 ماه قبله و کسی که خبر رو گذاشته یعنینقل قول:
سرویس فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
محتوای مخفی: 1
و این که تو این 6 ماه خود من هم تو هیچ سایتی بین بچه ها چیزی راجع به این مساله نشنیدم و ندیدم احتمال زیاد یا شایعه یا خبر بی خود بوده , یا اینقدر جزیی که ms همون موفع جلوش رو گرفته
چون اگه ادامه دار بود مطمنا سر و صدا میکرد تو فروم های خارجی
چون هر چی باشه به LIVE مربوطه
اکثر جاها 8 یا 5 هم میگیرننقل قول:
نمونش فتحی که 8 میگیره و 15 دقیقه وا میسی انجام میده
نه , پویا درست میگه , اگه ببری Next Gen ازت 8 تومن میگیره یک ربع هم بیشتر کار نداره.نقل قول:
نوید پدرام درست میگه منم چیزی در این باره نه تو فروم های خارجی دیدم و نه تو فروم های ایرانی.یعنی اگه بخوایم هم حساب کنیم زیاد با عقل جور در نمیاد !!! آخه اولا سرور LIVE فقط توسط Xbox360 قابل دسترسی هست و بعدشم با یه Xbox 360 که نمیشه طرف مقابل رو حک کرد آخه :31:نقل قول:
ممنون بچه ها خواستم مطمئن شم چون هرچی فکر دیدم کاملا مسخره هستش این مطلب بعدم یه همچین چیزی تو هیچ سایت خارجی دیده نشده !
برای این کنسول بازی تو مایه های IGI هست؟ خودش چطور؟
اگه منظور شما FPS هستش :نقل قول:
Brother in Arms Hells Highway
RainBow six Vegas 1 & 2
FarCry 2
Quantom Of Solace
TimiShift
The Darkness
Unreal Turnoment 3
BattleField Bad Company
HALO 3
BIO Shock
LEFT 4 DEAD
Call Of Duty Modern Warfare
CALL OF DUTY WORLD AT WAR
Riddick
Call Of Jaurez Band in Blood
منظورم project igi که یک بازی نه چندان قدیمی pc است. تو در نقش یک کماندو برای انجام یه سری علیات به جاهای مختلف میری.نقل قول:
منم میدونم IGI چه بازیی هستش برا همین میگم اگه منظور شما بازی با سبک First Person Shooter هستش اون بازی ها عالی هستن .نقل قول:
:31: ببخشید من یکم تو این زمینه ها تازه کارم برا همین منظور شما رو از fps نفهمیده بودم. خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
کسی نبود به این سوال جواب بده؟اگه این سوال تکراری هست ببخشیدنقل قول:
اگه فن ایکس باکس دو دقیقه کار نکنه (از همون موقع روشن کردن)!!
مشکلی پیش نمیاد واسش؟؟
خب نه چون تو همون 2 دقیقه ی اول دستگاه شما در داشبورد هست و فشاری بهش نمیاد.نقل قول:
حالا علت کار نکردن چیه ؟؟؟
شما توضیح درباره ی چیه Lite On میخوای ؟؟؟؟نقل قول:
بگو بهت بگم
12 ولت خارجی کرده بودم آداپتور رو یادم رفت به برق بزنم!!!!:10:نقل قول:
Hi
سه چراغه شدن قابل تعمییره ؟
این چه نوع مدلیه مغازه ایه بهم گفت ؟
xbox 360 gold pro ?
بستگی به نوع 3 چراغ و میزان خرابی داره که قابل تعمیر باشه یا نه.نقل قول:
من میخوام کنسولم رو 12 ولت کنم
حالا 12 ولت با منبع خارجی کنم یا داخلی
مادربرد دستگاه هم یا فالکونه یا زایفر (دقیق نمیدونم :دی)
سلام
راستی دوستان این XBOX جدیدا که فتحی اورده که پاوراش کوچیکتره و از این حرفا از اون سری XBOX ها نیست که کپی خور شدنشون مشکله ؟؟؟
و اینکه فرقه اساسی که نکرده؟؟؟
و اصلا کلا چه فرقی کرده؟؟؟
و اگه عکس هم ازش دارید بذارید.
TANX
منم اینا رو تازه دیدم!نقل قول:
کپی خور کردن به درایوه!چون درایو اینا هم lite-on هست پس هیچ فرقی نحوه کپی خور شدنش نداره!
و فکر کنم که فقط پاورش کوچیک شده+512 مموری
با توجه به نوع مادربورد کنسول شما 12 ولت Internal به صرفه تر و بهتر هست. البته اگه حوصله ی اون کارایی رو که تو آموزش گذاشتم داشته باشید.نقل قول:
ولی درکل باز کردن تمام کنسول بیشتر از 20 دقیقه کار نمیبره.
با عرض سلام به تمامی گیم خورها و پروفشنال های xbox360 و مدیران تاپیک!
یک پیشنهاد دوستانه: مدیران تاپیک ،لطفا" نسبت به جمع بندی این تاپیک در چند پست بپردازید،چون این تاپیک نزدیک به 9000 پست دارد،که باعث می شود از این منبع غنی به صورت کامل بهره مند نشویم،اگر این تاپیک جمع بندی و دسته بندی و خلاصه شود،خیلی خیلی بهتر می شود،چون هم سریعا" هر کسی به آنچیز که می خواهد میرسد و تضاد میان پست ها نیز به مرز حداقل می رسد و آن مطالب دسته بندی شده و خلاصه شده می تواند به جامع ترین گنجینه آموزشی کنسول xbox360 تبدیل شود.
سوال اولم: چگونگی نحوه تشخیص ایکس باکس نو از کارکرده را شرح دهید،چون بسیاری از فروشگاه ها ایکس باکس های
برگشتی(ریفیربیش) و کارکرده را با ترفندهایی به جای نو می فروشند...
سوال دومم: آیا ایکس باکس های با بورد جاسپر نسخه الایت دارند؟چون با مراجعه به چند فروشگاه پیداش نکردم،لطفا آخرین قیمت جاسپر الایت و آرکید رو بذارید...
سوال سومم:لطفا" یک فروشگاه حرفه ای برای خرید معرفی کنید،چون می ترسم سرم کلاه بذارن...
با عرض پوزش ، شاید این سوالات تکراری باشند ، ولی به دلیل کمبود وقت نتوانستم تمامی این تاپیک را سرچ کنم.
سلام دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم !نقل قول:
با عرض سلام به تمامی گیم خورها و پروفشنال های xbox360 و مدیران تاپیک!
یک پیشنهاد دوستانه: مدیران تاپیک ،لطفا" نسبت به جمع بندی این تاپیک در چند پست بپردازید،چون این تاپیک نزدیک به 9000 پست دارد،که باعث می شود از این منبع غنی به صورت کامل بهره مند نشویم،اگر این تاپیک جمع بندی و دسته بندی و خلاصه شود،خیلی خیلی بهتر می شود،چون هم سریعا" هر کسی به آنچیز که می خواهد میرسد و تضاد میان پست ها نیز به مرز حداقل می رسد و آن مطالب دسته بندی شده و خلاصه شده می تواند به جامع ترین گنجینه آموزشی کنسول xbox360 تبدیل شود.
راستش مدیران و همکاران این بخش تو فکر مستقل کردن بخش کنسول هستن که این میتونه خیلی به نظم این انجمن پر بیننده کمک کنه ! یعنی هر یک از کنسول ها یک بخش کاملا جدا برای خودشون داشته باشن که بشه جزئی تر در موردشون بحث کرد . اینجوری هم کار برای ما راحت تر میشه هم کسی اگه سوالی داشته باشه زود تر به جوابش میرسه ! به هر حال این طرح در حال بررسی هستش و انشاالله به زودی هم اعمال خواهد شد ! ممنون از توجهتون و پیشنهادی که دادید .
نقل قول:
چون ایکس باکس برا کپی خور شدن باز می شه نمی شه تشخیص داد!ولی اگه از فروشگاه درست وحسابی بخرین با این مشکل مواجه نمی شین!
موجود هست ولی تو بازار فعلا خیلی سخت پیدا میشه!
ارکید جاسپر=350
الایت جاسپر=خبر ندارم!
nextgen-فتحی
شما توضیح درباره ی چیه Lite On میخوای ؟؟؟؟
بگو بهت بگم.
توضیح کلی از این درایو میخواستم.با تشکر از samgun
درایو Lite-on جدیده با قبلیا فرق میکنه، البته میگن اینم جدیداً هک شده ولی درستی خبر تا چه حده نمیدونم.نقل قول:
ارهنقل قول:
فرق میکرد و خیلی هم طول کشید تا حک بشه و حکش هم پر درد سر بود اما تونستن حکش کنن
از کچا battery adabter رو میشه خرید؟؟؟؟
سلام به همه دوستان عزيز
راستش من يه سوال برام پيش اومده
چرا xbox 360 arcad يك دفعه گرون شد؟
يكي از دوستان گفت كه 350 تومن
من خودم امزور رفتم رو سايت xbox تا قيمت اصلش رو در بيارم
و به يه چيز عجيب بر خوردم
ديدم كه قيمت رو زده 199.99$
اينم آدرس صفحه:
به نظر شما علت اين همه تفاوت قيمت چيه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
اينجا ايرانه...قيمت هاي خود سايت دستگاه هاي كپي خور نشدست...يعني فقط بازي ارجينال اجرا ميكنن...نقل قول:
نخير ربطي به كپي خور بودن يا نبودن نداره به دو دليل گرون شدهنقل قول:
1: كم شدن دستگاه در اسيا
2:گمرك(تيغ ميزنن)
راهنمای سریع خرید ایکس باکس360:
خوب گام اول طی کردن پروسه خرید یک کنسول ایکس باکس 360 است،کاری که در همه جای دنیا به غیر از ایران به راحتی آب خوردن است!،ولی در ایران به دلیل عدم نبود نمایندگی مایکروسافت،نبود قانون کپی رایت امری حساس است، به طور کلی برای خرید وسایل دیجیتالی در ایران باید بسیار وسواسی عمل کرد.
نکته اول: در ابتدا کنسول های ایکس باکس360 دارای مشکلات سخت افزاری زیادی بودند،و به دلیل عدم مهندسی درست سیستم تهویه و قطعات زود داغ می کردند ، به طوری که قطعاتش ذوب می شد و دستگاه خطای 3چراغ قرمز می داد که به منزله ی مرگ دستگاه است!،به تدریج مایکروسافت تغییراتی در پروسسور و بورد دستگاه داد تا دمای آن کمتر شود و در سال 2009 ایکس باکس360 با مادربورد جاسپر و پردازشگر با تکنولوژی 65نانومتری را عرضه کرد تا مشکل خطای 3چراغ رفع شود.البته نام جاسپر روی قوطی درج نمی شود،و برای فهمیدن آن به تاریخ ساخت باید نگاه کرد که سال2009 و به بعد باشد.
نکته دوم: کنسول های ایکس باکس360 در سه تیپ آرکید،پریمیوم،الایت عرضه می شوند،که تنها تفاوتشان در لوازم جانبی است.البته شدیدا" توصیه می کنم که نوع آرکید را خریداری کنید چون نسبت به تیپ پریمیوم و الایت بسیار ارزانتر است. حتی خرید تیپ آرکید+یک گیم پد اضافه+کابل hdmi از تیپ پریمیوم ارزانتر در می آید،در حالی که شما حتی یک گیم پد بیشتر نیز دراختیار دارید!(تمامی تیپ ها در باکسشان تنها یک گیم پد دارند)
نکته سوم: ایکس باکس360 طوری طراحی شده که تنها بازی های اوریجینال را اجرا می کند،و بازی های اوریجینال قیمتی فراتر از پنجاه هزار تومان دارند،اما هکرها درایور این کنسول ها را هک می کنند و سیستم کنترل اوریجینال بودن دیسک ها را از کار می اندازند و می توانید دیسک های کپی را در ان اجرا کنید. اما نکته ای که اینجا مهم است که خرید خود را از فروشگاه های معتبر و حرفه ای و خوشنام انجام دهید...
نکته چهام: در صورتی شما نهایت لذت را می برید که کنسول خود را به یک سیستم صوتی چند کاناله و مانیتور یا تلویزیون full hd وصل کنید(با کابل hdmi) ،پس قبل از خرید کنسول به فکر خرید این ها باشید.
میگن کمان بدون تیر هیچ فایده ای نداره،این ضرب المثل دوشرطی رو خیلی چیزا صدق می کنه و آغازگر یک مبحث فلسفی جذابه ،پس به این نتیجه ی بدیهی می رسیم که ما به خاطر بازی هاست که به کنسول xbox360 علاقه مندیم....
ده بازی برتر کنسول xbox360 از زمان عرضه این کنسول تا کنون:
اگه گام اول (خرید ایکس باکس 360آرکید(350)+گیم پد اضافه(35)+کابل hdmi(15)+مانیتور یا نمایشگر full hd(از270تا 3میلیون)+سیستم صوتی چند کاناله(از50تا500) )رو طی کردید.
نوبت به انتخاب بازی ها می رسه،معتبرترین سایت گیم در جهان game spot فهرستی از ده بازی برتر این کنسول را منتشر کرد،که هر یک در جای خود یک شاهکار به حساب می آیند و هر کدام از آن ها می توانند شما را تا مدت ها سرگرم خود سازند.البته بازی های کپی این کنسول در ایران حدود سه هزار تومان قیمت دارند،یعنی شما می توانید با سی هزار تومان تمامی بازهای زیر را خریداری کنید،در حالی که برای خریداری نسخه های اوریجینال آن ها باید حدود هفتصد هزار توان خرج کنید!
رتبه دهم: STREET FIGHTER IV
----------------------------------- بازی مبارزه ای سه بعدی
رتبه نهم:TOM CLANCY'S RAINBOW SIX VEGES
----------------------------------- شوتر تاکتیکی مدرن(من نسخه PC اونو خیلی دوست دارم)
رتبه هشتم:TOM CLANCY'S GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER
----------------------------------- شوتر تاکتیکی مدرن
رتبه هفتم:FORZA MOTORSPORT2
----------------------------------- اتومبیلرانی(یک بازی بسیار محبوب و عالی و بسیار اعتیاد آور)
رتبه ششم:HALO3
----------------------------------- اکشن اول شخص تخیلی
رتبه پنجم: THE ORANGE BOX
----------------------------------- اکشن اول شخص تخیلی
رتبه چهارم:BRAID
----------------------------------- پلاتفورمر دوبعدی(یک بازی استثنایی برای علاقمندان به بازی های کلاسیک دوبعدی)
رتبه سوم:THE ELDAR SCROLLS IV:OBLIVION
----------------------------------- نقش آفرینی
رتبه دوم:GEARS OF WAR
----------------------------------- شوتر تخیلی
رتبه اول: GTA: IV
----------------------------------- اکشن ماجرایی مدرن(بازی محبوب من،که تنها بازی این کنسول هست که از 10 نمره 10گرفته!)
البته جای یک بازی فوق محبوب ما ایرانی ها تو ریتینگ خیلی خالیه ،و اونو هم خودم به این لیست اضافه می کنم!
رتبه ویژه: FIFA09
-----------------------------------ورزشی فوتبال(جالبه بدونید رو ایکس باکس360 فیفا 2009 از PES 2009 بهتره)
خوب حالا همه چیز برای یک لذت از نوع دیجیتال آماده و محیاست،شروع کنید!
خب اول عضویتتون رو تبریک میگم .نقل قول:
ممنون از اینکه زحمت کشیدین و این مطالب رو گذاشتین ولی گل پسر قبل از هرچی شما اینو بدون که انجمن P30world حرف اول رو
تو اطلاع رسانی میزنه و تمام این مسائل قبلا مطرح شده و من موارد مورد نیاز رو در صفحه ی اول تاپیک قرار دادم
بعد ما در این تاپیک به مشکلات و مسائل Xbox 360 و آموزش های مربوط به آن میپردازیم !!! برای مشاوره ی خرید و قیمت باید به تاپیک
زیر مراجعه فرمایید.
هیچ نیازی هم به این کارا نیست , برای داشتن فعالیت شما میتونید با مراجعه ی مداوم به مسائل و مشکلات دوستان در هر ضمینه ای مخصوصا Xbox360 بپردازیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
موفق باشید.
SAMGUNعزیز ، به دلیل حجم بسیار بالای تاپیک ها تصمیم گرفتم یه پست خلاصه و چکیده بذارم،تا به نوعی یه جمع بندی مختصر و جمع و جور باشه....
خوب این طور که معلومه تا ساعاتی دیگر یک update برای dashboard این کنسول میاد که چیز های زیادی داخلش بروز شده و بهبود یافته
که اکثرا مربوط به امور داخل محیط live و کلا online میشه که خیلی جالبه
اما یکی از مهمترین مسایلی که خیلی عجیب و جالبه ( بعضی میگن شاید در حد شایعس ) قضیه کم شدن فضای نصب بازی ها تو هارد به شکل جادویی هست :
این مطلب رو بخونید :
حالا فردا میاد و نتایجش اعلام میشهنقل قول:
In terms of more positive surprises you'll find in the new update, perhaps the best news is that the optional installation of game discs to the hard drive has been optimised, sometimes with huge space-saving results. Just about all games see a reduction of around five to 10 per cent in their installations, but in the case of the smaller games out there, the result is even more dramatic.
The new King of Fighters XII game from SNK drops from 3.4GB to a sub-demo sized 703MB (!), while Raiden Fighters Aces drops from 3.4GB to 484MB (!!). Left 4 Dead is another example of a solid saving, with the original NXE install occupying 5GB while the new install drops 1.3GB to a mere 3.7GB. At the upper end of the scale, games that used to be in the 6.5GB range seem to have dropped a couple of hundred megabytes by and large, although some titles such as Fable II give no savings with the new installation technique.
ولی اگه صحت داشته باشه میشه گفت wooooooow !
پدرام در کل اگه اینقدری که اینجا اشاره کرده بخواد کم بشه واقعا همین هارد 20 برای ما کفایت میکنه برای چندتا بازی ! من خودم اولین بار که دیدم اصلا باورم نمیشد !
خلاصه فکر میکنم صبح که از خواب پاشیم Update آماده شده باشه ! باید تست کنیم ببینیم چی میشه !