سلام
من هر وقت با ويستا وارد فايرفاكس ميشم، نوشته هاي صفحات اينترنت به حالت لرزان نمايش داده ميشن. كسي مي دونه علت چيه؟
Printable View
سلام
من هر وقت با ويستا وارد فايرفاكس ميشم، نوشته هاي صفحات اينترنت به حالت لرزان نمايش داده ميشن. كسي مي دونه علت چيه؟
با ویستا وارد اپرا شو تا هم صفحات نلرزه و هم زودتر باز شوند و هم کراش ندهندددددددد.
با اوپرا حال نمي كنم. چون كليد Enter كاركرد خودش رو توي تمام فرم ها از دست ميده. كلليدهاي Home, End و Ctrl+Home و Ctrl+End هم توي تكست اديتورهاي فارسي مثل همين فروم، كاراييشون رو از دست ميدن.نقل قول:
حالا براي فايرفاكس راهي نيست؟
از آخرین ورژنش استفاده میکنی یا نه ولی عجیبه که این مشکل برات پیش اومده ویندوز هم عوض کردی باز فرقی نکرده.نقل قول:
از آخرين ورژني كه گيرم اومده استفاده مي كنم. تا حالا هم پيغامي مبني بر موجود بودن آپديت جديدتر نداشتم. ممكنه آپديت جديدتري باشه و من ندونم؟نقل قول:
ويندوز عوض نكردم. ولي چند تا پلاگين روي FF نصب كردم. به اونها مشكوكم. ميرم امتحان مي كنم خبر ميدم (چون الآن تو ويستا نيستم).
سلام دوستان همون طور که میدونید یکی از ویژگیهای ویندوز ویستا نشون دادن محتوای یک فایل بر روی ایکون اون فایل قبل از وارد شدن به فایله که نمیدونم چرا چند وقته این ویژگی رو ویندوز من از دست داده اگر میشه یکی من رو راهنمای کنه
ممنون میشم
با سلامنقل قول:
از این نرم افزارر استفاده کن
Acronis Disk Director Suite 10.x
کار باهاش بسیار راحته و بسیار هم عالی کارشو انجام می ده
سلام دوستان
من به تازگی ویندوز ویستا نصب کردم و یک مشکل اساسی باهاش دارم.
شبها توی اینترنت میزارم که دانلود کنه ولی وقتی بیدار میشم میبینم سیستم خاموش شده.در حقیقت Switch User شده.
حالا سوال من این هست که ویستا کلا" همین طور هست که وقتی مثلا" 1 ساعت باهاش کار نکنی خودش خاموش میشه؟
به نظر شما مشکل از کجاست؟
آقا بالاخره این ارور
رو چی کار کنیم ؟؟؟!!!؟؟؟
کسی نبود اینو جواب بدین :(
یه لپ تاپ اچ پی دارم
نمی دانم چرا یکدفعه همه تنظیمات بهم ریخته!!
مثلا هر وقت میخوام به اینترنت وصل بشم میگن Diagnose Problem!!! چندبار میزنم درست میشه
IE(اینترنت اکسپلور) اصلا کار نمی کنه بعد از وصل شدن به اینترنت!!!
راهنمایی بفرمائید
راستی
میخوام ویندوز ویستا از اول نصب بشه چه جوری
ضمنا با System Restore و Repair Windows هم کردم هیچی نشده!!
لطفا بگو چه جوری ویندوز از هارد خودش از اول نصب بشه!!
ممنون