دوستان اگر کسی راهنمایی برای شارژ کارتریج پرینترهای HP 6L داره ممنون میشم لطف کنه
مدل کارتریج هم C3906 هست
ممنون
Printable View
دوستان اگر کسی راهنمایی برای شارژ کارتریج پرینترهای HP 6L داره ممنون میشم لطف کنه
مدل کارتریج هم C3906 هست
ممنون
سلام. من یه پرینتر hp laser jet 1300 دارم که مدتیه هر چی پرینت میکنه کاغذ هاش مچاله میاد بیرون. یه گوشه اش مچاله میشه وقتی بیرون میاد.
مشکل از کجاست؟
ممنون
سلام
من یه پرینتر Epson C79 دارم حدود دو سال هست که از اون استفاده نکردم و جوهر مشکیش هم تموم شده. اگه الان براش جوهر بخرم کار میکنه؟ یا هد و نازلهاش کیپ شده؟ (دو سال پیش باهاش 10-15 برگ پرینت گرفتم و دیگه ازش استفاده نکردم تا به امروز)
سلام
من یه پرینتر Epson C79 دارم حدود دو سال هست که از اون استفاده نکردم و جوهر مشکیش هم تموم شده. اگه الان براش جوهر بخرم کار میکنه؟ یا هد و نازلهاش کیپ شده؟ (دو سال پیش باهاش 10-15 برگ پرینت گرفتم و دیگه ازش استفاده نکردم تا به امروز)
باید نازل چک رو بزنید.....اگه تمام خطوط کامل بود مشکلی نیست....اگرهم نبود..کافیه فقط 1بار هد کلین رو بزنید....معمولا بعد از 2سال استفاده...حتما هدش گرفته...اما نباید مشکلش جدی باشه...نقل قول:
سلام دوستان یک سوال داشتم.
یک چند وقتی هست میخوام یک پرینتر چهار کاره بگیرم .
اول همه گفتن بیا اچ پی بگیر چون شارژ میشه .
اپسون نگیر چون شارژ نمیشه.
ولی دیروز بازار ایران بودم و با گزینه تانک آشنا شدم و از اون جالب تر یک سری کارترج بود که مغازه دار میگفت "کارتریج قابل شارژ اپسون" هست.
و خیلی راحت میشه هر دفعه فقط با یک سرنگ پرش کنید.
قیمتش هم هر کارتریج 4 تومن بود.
حالا سوالم اینه که آیا واقعا این کارترج ها بی دردسرن و راحت به دفعات زیاد شارژ میشن؟
دیگه گیج شدم چون هر کی هر چی داره میگه این بهترینه!!!!
لطفا در مورد این کارتریج و عمر مفیدش و اینکه با هر بار شارژ چند بار میشه پرینت گرفت یک توضیح بدهید
و اگه این مطلب قبلا مطرح شده آدرس دهید .چون من پیدا نکردم.
با تشکر پیشاپیش.
کسی نمیخواد کمک کنه؟
چون خیلی عجله دارم.میخوام بدونم واقعا این کارتریج های قابل شارژ اپسون جواب میده و همون جور که مغازه دارها میگن راحت شارژ میشه و اصلا خرابی نداره و خیلی هم به صرفه هست (حتی از اچ پی میگن بهتر شده)
کمک لطفا
سلام.......من پیغامتون رو خونده بودم....چون مطمئن نبودم جواب ندادم...ولی چون pm...دادید..نظرمو میگم...نقل قول:
کسی نمیخواد کمک کنه؟
من خودم...اپسون دارم.....اون موقع که گرفتم هرکارتریج 10-12 تومان بود...و ارزش شارژ داشت...تازه یادمه اون موقع میگفتم هرکارتریج رو بیشتر از 3-4 بار بیشتر نمیشه شارژ کرد.....اما الان که 4تومان بیشتر نیست ارزش شارژکردن نداره...چون فکرنکنم به همین راحتی با یه سرنگ پر بشه......یادمه اون موقع که خودم دنبالش بودم میگفتن خودتون نمیتونید شارژکنید باید بدید بیرون ..درهرصورت...این اطلاعات من بود فکرکنم صبر کنید بقیه ی بچه هابیان میتونن کمکتون کنن...
مرسی از نظرت .منتظر جواب بقیه هم میمونم.
سلام
من میخوام یه پرینتر لیزری سیاه و سفید برای مغازه بگیرم که ارزون و به صرفه باشه (قیمت زیر 120 تومان)
همچنین یه پرینترلیزری رنگی ارزون و به صرفه برای چاپ عکس
البته اگه چند کاره از لحاظ قیمت وسود دهی به صرفه تره یه مدل معرفی کنید
از راهنماییتون خیلی ممنون میشم :40: