تا جایی که از کامنتای دوستان تو این تاپیک یادمه، پارسآنلاین سرعت پروفایل گیم رو روی 4مگابیت میبست. ولی یه زنگ به فروشش بزنی احتمالن دقیقش رو بهت میگن.نقل قول:
Printable View
تا جایی که از کامنتای دوستان تو این تاپیک یادمه، پارسآنلاین سرعت پروفایل گیم رو روی 4مگابیت میبست. ولی یه زنگ به فروشش بزنی احتمالن دقیقش رو بهت میگن.نقل قول:
دیروز که خطم 9مگ بسته شده بود پروفایل گیم هم روش فعال کردن.نقل قول:
الان که روی 16 هست پینگش چقدر فرق کرده ؟ خیلی بدتر شده ؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
این که چند وقته نیومدی تاپیک پارسآنلاین رو من خبر ندارم.:n09:نقل قول:
اما وضعیت کنونی پارس:
سرعت شبانه خوبه. اما دوره سرویس شبانه رایگان دیگه به سر اومده.
سروعت روزانه هم فکر کنم قبل از ساعتهای اوج مصرف خوب باشه. (خونه نیستم اون ساعتها و نمیتونم نظر قطعی بدم. اما چون شبانه هنوز خوبه حدس میزنم صبحها هم بد نباشه.) اما عصرها و شبها چند وقتیه که چنگی به دل نمیزنه. دانلود از سرورهای خارجی تو همین ساعتها به شدت نوسان پیدا میکنه. یعنی بعد از چند ثانیه تا حداکثر 1 دقیقه، سرعت دانلود سرویس 2مگ حجمی من با پروفایل 12مگ، از 700 - 800 کیلوبایت میرسه به زیر 100 کیلوبایت و حتی کمتر. یعنی اگه بخوای یه فایل رو دانلود کنی، باید مرتب، دگمه Pause دانلود IDM رو بزنی، یه 20 - 30 ثانیهای صبر کنی و دوباره Start رو بزنی تا فایل به موقع دانلود بشه. وگرنه دانلود یه فایل 200 مگابایتی به جای 4 - 5 دقیقه ممکنه نیم ساعت طول بکشه.
پینگ هم تو همین ساعتها اضافه میشه. اما بازم به نظرم قابل قبوله.
از همه بدتر اینه که کل ف.ی.ل.ت.ر.شکنهای رایگانی که داشتم دیگه عملن غیرقابل استفاده شدن تو پارسآنلاین. در حالی که با همینها رو روی اینترنت محل کارم (که از یه شرکت دیگه است) مشکلی ندارم.
تو با این عصرتلکام حال میکنی؟
من که الآن چند وقته دنبال یه جایگزین برای پارسآنلاین میگردم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم شبانه معقول چیزی پیدا نکردم. تازه مشکل اساسی اینه که مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) کلن به قدری شلوغه که هیچ شرکتی پورت خالی نداره. حتی آسیاتک.
پینگ داخلی از 11 اومده رو 32نقل قول:
+
snr خط هم شده 5.9! در صورتی که با صبانت رو 16مگ snr بین 10-13 بود.
دوستان باتجربه کسی میدونه میکرو فیلتر یا خرید مودم جدید تاثیری در افزایش snr داره یا خیر؟
پارسال که مشترک پارس انلاین بودم سرعتش در مرکز ما داغون بود و حداکثر 3-4مگ سرعت میداد.
اما الان خداروشکر خیلی خوب شده. چه سرور داخلی چه سرور خارجی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور امریکا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میکروفیلتر فقط برای تفکیک امواج سیگنال پایین صوت از امواج سیگنال بالای دیتاست و تأثیر روی کارکرد مودم نداره. میکروفیلتر در ضمن فقط برای حذف نویز روی دستگاههای تلفن و فکس و عدم قطع ارتباط اینترنت adsl هنگام استفاده از دستگاه تلفن، استفاده میشه.نقل قول:
اما دستگاه مودم با تجهیزات و قطعات قویتر و باکیفیتتر (لزومن جدید یا قدیمی مهم نیست) میتونه تا حدی روی snr تأثیر بذاره. اما نه اون اندازه که مثلن 5.9 رو به 13 برسونه. به نظرم تجهیزات خود ISP مهمتره تو این تفاوتی که شما داری.
والا من که زیاد دانلود نمی کنم و فقط واسه شبانه رفتم عصرتلکام وگرنه دل خوشی ندارم ، یعنی پارس شبانه بذاره ، درجا میام پارسنقل قول:
واسه سرور های خارجی ، می تونی ریموت کنی تو اپلودسنتر هایی مثل اپلودبوی یا فور اپلود ، با سرور ایران بگیری
من زمانی که پارس بودم این کار رو مدام انجام میدادم و همیشه سرعتم روی 1.8 فیکس بود
اقا مهدی که استاد عوض کردن ISP هاست :n02:نقل قول:
داش بهنام. شبانه که واسه دانلوده. یعنی استفاده دیگهای هم ازش میشه کرد؟ :n10: یعنی من اگه اهل دانلود نباشم که دنبال سرویس شبانهدار نمیگردم که. به همین پارسآنلاین (به جز ف.ی.ل.ت.ر.شکنش) راضیم. اما مشکل همین دانلود شبانه است که ته کشیده.نقل قول:
سرورهای خارجی رو هم مِن بابِ مثال از کیفیت کنونی پارسآنلاین - اونم فی الواقع تو ساعات روزانه غیررایگان - عارض شدم. وگرنه منم مثل خودت اهل دلم. یعنی ریموت جهانی و ایرانی رو همه جوره پیگیرم.:n26: