ارش تو که پچ pes edite رو نصب کردی لباسای لیگ انگلیس هم درست شده واست یا فقط پرچمهاشون مال من فقط پرچمهاشون درست شده و نقلو انتقالات درست شده راستی چطوری نصب کردی ....غیر از این پچ چیز دیگه نصب نکردی؟
Printable View
ارش تو که پچ pes edite رو نصب کردی لباسای لیگ انگلیس هم درست شده واست یا فقط پرچمهاشون مال من فقط پرچمهاشون درست شده و نقلو انتقالات درست شده راستی چطوری نصب کردی ....غیر از این پچ چیز دیگه نصب نکردی؟
منم بازی رو گرفتم بازی چقدر تغییر کرده:n04::n04:فیزیک بازی از این رو به اون رو شده و درگیری ها بین بازیکنام دگرگون شده یعنی باید حالا حالا ها بازی کرد تا قلقش دست آدم بیاد من نمی دونم چرا بعد اینهمه پی اسی که دادن بیرون با سبک سابق چرا دوباره اومدن اینکارو کردن:n15:احتمالا بعد مدتی که بخوایم به اینم عادت کنیم میان سبکو دوباره عوض می کنن.در مورد منو بازی هم بگم خیلی مسخره شده یعنی وارد بازی شدم قیافه اینیستارو دیدم :n21:جرا اینطوری شده بود:n29:در مورد گرافیک بازی هم در مورد همین چمنش حالا باز بعضی ها میگن سیستمت نمیکشه و از این حرفا ولی رمم 6 گیگ کارتم 1 گیگ ati است سی پی یو هم core i7 است ولی احساس می کنم گرافیک 13 خیلی بهتر از این بود تو 14 گرافیکش کارتونی شده بیشتر چمنشم فکر کنم باز کیفیتش از 13 پایین تره شاید چند تا عکس گذاشتم برای دوستان اونام نظر بدن در موردش دوستانم که میگن گرافیک و چمن بهتره چند تا عکس بزارن ببینیم چطوری خوبه
نه عزیز فقط همین پچ را دانلود کردم بعد آنتی ویروس را خاموش کردم بعد فایل نصب را ریختم توی فولدر بازی و نصب کردم ، همین !نقل قول:
لباس های تیم های لیگ انگلیس و پرچم های تیم ها و لوگوی لیگ جزیره همش درست شده !
پ.ن : خـــــــراب آواتارتم :n12: الکس یه دونه بود ، دیگه تو فوتبال نمونَش نمیاد :n12:
سلام آقا میخواستم ببینم این نقل و انتقالات هنوز کامل نیست دیگه چون اوزیل و هیگواین هنوز تو رئالن و بیل نیست باید منتظر پچ باشم پچ رسمی چیزی نیومده که چون از این دستکاریا خوشم نمیاد؟ ممنون میشم جواب بدین
پچ pesedit اومده دیگهنقل قول:
میتونید از سایتا دانلود کنید
همه نقل و اتقالات و لوگوی تیما و .. درست شده
دوستان من نظرم تغییر کرد :دی به نظرم فوق العاده شده :دی مخصوصا پا به توپ و دریبلینگش
تنها ایراداتی که تا الان میبینم یکی اون تغییریه که تو فری کک و یا کرنر و اینجوری چیزا هست و اون یکی کم تر شدن کیفیت بازی :| گرافیکش خوب نیست :|
یه چیزیم که خیلی ضدحال بود پاس عمقش بود که از یه لحاظ خوب و از یه لحاظ بد شده :|
چطوری دریبل بزنیم؟؟نقل قول:
پاس تو عمقش چه تغییری کرده؟
دقت کرده باشی تو 13 توپ رد کن میزدی بلا استثنا همه ی توپات رو میزدن ولی اینجا اصلا همچین چیزی نیست نه اینکه همه توپ رد کنات رد بشه ها ولی رد میشه غیر ممکن نیست مثل 13نقل قول:
پاس تو عمق وقتی میخوای بدی یه دایره میاد که باید کنترلش کنی هرجا دایره رو بردی و دکمه رو ول کردی همونجا پاس میده و باید بهش عادت کرد
درمورد دریبل های خود بازی من خودم دریبلایی که تو 13 یاد گرفتمو میزنم :دی
آقا مستر لیگ یه نمودار پیشرفت بازیکنا داشت الان کجا شده؟
نمیشه که اورال همه بازیکن هارو حفظ کرد و بعد چک کرد که کدوم پیشرفت داشتن کدوم پسرفت
دوستان کسی نمیدونه؟
من فریم 50-60 میگیرم ولی لگه بازی