به جای نگه داشتن جهت موقع زدن پنالتی، چند بار اون جهتو بزن. اینجوری دقیقتر میزنی.
Printable View
به جای نگه داشتن جهت موقع زدن پنالتی، چند بار اون جهتو بزن. اینجوری دقیقتر میزنی.
نه اصلا قبل از این که برم تو بازی وقتی میزنم نکست مچ میگه بازی 3-0 به نفع حریف:41:نقل قول:
این احتمال هست که تعداد بازیکنات به حد نصاب نرسیدن(تعداد محروم و مصدومات زیاد هستن) واسه همینم نمیتونی بازی کنی و بازی به سود حریف اعلام میشهنقل قول:
سلام
راستی حالا چطوری میشه سانتر دقیق کرد یا کوتاه انجام داد
من مثلا میخوام به بازیکنی که جلوی محوطه هست سانتر کنم ولی میره بازیکنی که روی تیر 2 هست میرسه چطوری میشه تمایز قائل شد برای سانتر دقیق تر؟
بعد سی پی یو موقع حمله من چطوری وقتی بازیکن من توی عمق یا کناره ها حرکت میکنه یه نفر بهش میجسبونه و میفرسته سایه به سایه باهاش بره؟
اون خطاهای سد وجود داره اما چون اکثر این خطاها به خاطر ضعف موتور بازی هست که هنوز توی فیفا 13 وجود داره خطا گرفته نمیشه . در حالی که خیلی از موقعیت ها رو بالشخصه به خاطر همین ضعف از دست میدم .نقل قول:
سانترو باید با قدرتش به دور و نزدیک فرستاد، فکر کنم با دو بار پشت سر هم زدن سانتر، سانتر کوتاه تری کرد، و با سه بار زدن کوتاه ترش کرد. برو تو help پیدا کن ببین چنین چیزی هست یا نه.نقل قول:
قسمت دوم صحبتتم، خب اون cpu هست و کارای باورنکردنی میتونه انجام بده که به هیچ وجه ما نمی تونیم انجام بدیم.
اخه پارسال خطای سدو همیشه میگرفت، امسال بازیکنا به جای فوتبال فقط دارن همدیگه رو میزنن. فقط مونده با مشت و لگد همدیگه رو بزنن.نقل قول:
منم تایید میکنم . داور اکثر هل دادن های حریف رو نمیگیره ازش میگذره .نقل قول:
من داره کم کم دلم برا cpu هم میسوزه(با وجود تمام ناجوانمردیاش) این داور به هیچکس رحم نمیکنه.نقل قول:
خیلی اوقات خطای واضح من روی cpu رو هم نگرفته.