معمولاً. [ م َ لَن ْ ] (ع ق ) برحسب معمول . عادةً. بنا به عادت . برحسب تداول .نقل قول:
از لغت نامه دهخدا بود!
معمولاً. [ م َ لَن ْ ] (ع ق ) برحسب معمول . عادةً. بنا به عادت . برحسب تداول .نقل قول:
از لغت نامه دهخدا بود!
لطفا پست خود را ویرایش کنید!نقل قول:
اینجا تاپیک ادبیات و فرهنگ لغت نیست!
نیازی هم نیست شما بیارین گفت و گو ها رو برا کاربرای انجمن معنی و تجزیه سازی کنین!
البته بهتره دانلود منیجر رو از سایت اصلی دانلود کنی و فقط کرک رو از بیرون دریافت کنی!نقل قول:
با این حال مثل هر انتی ویروس دیگه می تونی سطح دسترسی نرم افزار رو مشخص کنی!
اگه نیست پس چرا درس ادب می دید؟نقل قول:
گفتن عیب نیست نددانستن عیب است!
(ضرب المثل با کمی تغیر)
نقل قول:
من در زبان روزمره گفتم !
===
بعدشم جواب پست منو نمیدی، موضوع انحرافی مطرح میکنی؟؟ ( فقط خواستی کم نیاری و از پستم نقل قول گرفتی و معمولا....؟:n02:)
شما منظورت IDM بود، خب، کومودو IDM را مخرب نمیدونه، تو پست بعدی اگه بخواهی ادامه بدی باید جواب منو بدی!!( اگر هم منظور برنامه دیگرست که من صادقانه عرض کردم که چیه تا از طریق تیم کومودو اصلاح بشه)
من معمولا اینجوریم! دنبال جواب خودم میگردم.... IDM چی شد؟؟ منتظر پست شما هستم.
درس ادب نیست، تذکریه تا بحث ها منطقی تر ادامه پیدا کنه، این ثابت شده است که کلمات نامناسب باعث تحریک میشه، وگرنه ما کاری به ادب نداریم، اینجا هم کلاس اخلاق نیست.نقل قول:
اما باید اخلاق نقد حرفه ای را یاد بگیریم.
متاسفم که در این جا از این پست ها می زاریم اما مممکن بگید من باید جواب کدوم سوال شما رو بدم؟نقل قول:
معمولا به اون کوچیکی را میبینی!! ولی موضوع اصلی به اون گندگی را نمیبینی؟؟:n02:نقل قول:
پیدا کنید پرتقال فروش را.....
مگر از پست من در صفحه قبل نقل قول نگرفتید؟ مگر منظور شما IDM نبود (که البته بود)، ==> امن.
هنوز نمیدونی موضوع چیه؟؟
[/QUOTE]درس ادب نیست، تذکریه تا بحث ها منطقی تر ادامه پیدا کنه، این ثابت شده است که کلمات نامناسب باعث تحریک میشه، وگرنه ما کاری به ادب نداریم، اینجا هم کلاس اخلاق نیست.
اما باید اخلاق نقد حرفه ای را یاد بگیریم.[/QUOTE]
می شه کارت وکالت یا حد اقل کارت شناسایی بنیاد ملی فضول سنجی شما رو ببینم!
من کسی رو نقد نکردم در عوض شما به اون دوستی که سوال پرسیده بود با لحن بدی جواب دلدی!
اگه تو بگی برام بهتره!نقل قول:
:n24:
ببین دوست عزیز، من واقعا نمیدونم شما توی این چند پستی که دادی دنبال چی میگردی.:n13:
فیلم تموم شده، هنوز میفرمایید موضوع چیه؟
من که خیلی واضح و شفاف گفتم.... مگه پستهای منو نمیخونید؟نقل قول:
اگه تو بگی برام بهتره!
اینکه بدونم کومودو به اشتباه چه برنامه سالمی را مخرب میدونه از دیدگاه شما فضولیه؟
اگر جواب مثبت هست، بله من فضولم، من فضولم تا بدونم ایراد محصولم کجاست، من فضولم تا بدونم فالس آنتی ویروسم چیه؟ من فضولم تا بدونم مشکل کاربرا چیه، شاید بتونم کمک کنم، بله من فضولم. فضول اینم که خوب بحث کنیم، فضول اینم که به بی راهه نریم، بله من فضولم! یک فضول تمام عیار.....
علتش چیه:
کرد فضل عشق انسان را فضول.
لذا بوالفضول بودن آدم شأن انسان است، و تنها اوست که می تواند در کارگاه آفرینش از هر چیز بپرسد و همه را مورد سؤال قرار دهد.
شاد باشید