حتما طرح دینامیت .نقل قول:
ولی کل کشور رو سرویس نمیده ...
Printable View
حتما طرح دینامیت .نقل قول:
ولی کل کشور رو سرویس نمیده ...
رگولاتوری محدودیت سرعت 128 كیلوبیت برثانیه را برداشته شد
مدیرعامل شركت مخابرات ایران از محدودیت سرعت اینترنت انتقاد كرد و گفت: در مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات كه بر اساس آن ارایه خدمات باید بصورت حجمی انجام شود، بصورت تلویحی محدودیت سرعت 128 كیلوبیت برثانیه برداشته شده است و افراد اگر بخواهند، می توانند از ظرفیت های بالا استفاده كنند.
پوررنجبردر مورد كندی سرعت اینترنت گفت: چالش كندی سرعت اینترنت در مخابرات نیست و در جای دیگری است.
وی افزود:مخابرات واردكننده پهنای باند نیست، ما خریدار پهنای باندهستیم،انحصار پهنای باند در اختیار یك شركت (شركت ارتباطات زیر ساخت) است.
یعنی برا همه شرکت ها محدودیت برداشته شده یا فقط مخابرات؟نقل قول:
من یجا خوندم مخابرات فقط برودشته شده...
من هم اینو خوندمنقل قول:
اولا به نظر من خیلی چرته ، این که قانون نبود
هر کی هر سرعتی دلش میخواست میگرفت
حالا این که بیان این محدودیت رو برداشتم یعنی که چی :n02:
ولی فکر کنم همه این محدودیت رو برداشتن :n05:
گفته برداشته شده دیگه تا بهشون ابلاغ بشه و اجراش کنن یکم زمان میبره.مخابرات که اصلا محدودیت نداشت
فکر کنم اینا میخوان سرعت رو واقعی کنن که محدودیت رو برداشتن.یا اینکه شبکه ملی آماده هستش چون یه جای دیگه شنیده بودم که ملی بشه میتونیم از 128 به بالا بگیریم
جدیدن که هیج ISP ای گیر نمیده .نقل قول:
مخصوصا اگه آنلاین تمدید کنی !
یکی از اقوام من میخواست تمدید کنه ، اشتباها پول زیاد واریز کرد
زنگ زد پشتیبانی واسش 2 مگ فعال کردن بدون هر گونه کارت دانشجویی و ... :n10:
شاتل گیر میده یا همین نوین نت موقع ثبتنام یا شرکتای دیگه.درسته حتی مخابرات هم اگه موقع ثبتنام 2 مگبگیری بدون هیچ چیزی برات راه میندازن.نقل قول:
منظور من موقع ثبتنام بود
تنها شرکتی که توی این 6 -5 ساله دیدم حساس روی مدارک برای سرعت بالا فقط شاتل بوده. هیچ شرکت دیگه ای مدرکی برای ارائه سرعت بالا نمی خواد. نوین که اصلا نمی خواد!نقل قول:
آره نوین نت که از هفت دولت آزاده.ولی اندیشه سبز خزر هم مدرک میخوادنقل قول:
گل بود به سبزه نيز آراسته شد !!!نقل قول:
يه سوال:
اين طرح ديناميت آپلودش چقدره ؟؟؟