جواد چی گفته؟نقل قول:
این سالنشونم خیلی قشنگ بود حال کردم:دی
Printable View
جواد چی گفته؟نقل قول:
این سالنشونم خیلی قشنگ بود حال کردم:دی
میرزاپور در گفتوگو با فارس:
میخواهم بار دیگر به روزهای اوج بازگردم و به تیم ملی دعوت شوم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابراهیم میرزاپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد حضورش در تیم سایپا، گفت: به عنوان کسی که در لیگ یک بازی میکردیم و سهمیه لیگ برتر حساب نمیشدم، با قرارداد یک ساله به سایپا آمدم. یکی دو پیشنهاد دیگر هم داشتم اما این تیم را برای ادامه فعالیتم انتخاب کردم امیدوارم با حضور در ساپیا به روزهای اوجم بازگردم.
وی افزود: هدف اول من بازگشت به روزهای اوج است و امیدوارم با بازیهای خوبی که انجام میدهم برای سایپا مثمرثمر باشم همچنین دوست دارم بار دیگر آنقدر خوب عمل کنم که نظر کادر فنی را جلب کرده و بار دیگر به تیم ملی دعوت شوم.
دروازهبان جدید سایپا در مورد اینکه فکر میکند این تیم در لیگ سال بعد چه عملکردی داشته باشد، اظهار داشت: سایپا یکی از بهترین باشگاههای ایران است. مدیریت، مربیان و بازیکنان این تیم در فضای آرام و به دور از حاشیه کار خود را دنبال میکنند. امسال نیز هدف تیم این است که کار خود را به دور از حاشیه ادامه دهند، امیدواریم سایپا جایگاه خوبی را در پایان فصل کسب کند البته گفته میشود باشگاه برنامهای سه ساله دارد تا در پایان سال سوم بار دیگر به مقام قهرمانی برسد.
میرزاپور در پاسخ به این سؤال که مهدی ثابتی نیز امسال به سایپا پیوست و رقابت با او را چطور ارزیابی میکند، گفت: مهدی سال گذشته در تراکتورسازی حضور داشت و عملکرد خوبی را انجام داد. در کنار او و دو گلر دیگر رقابت میکنم و عاشق رقابت کردن هستم. حضور دروازهبانان خوب در یک تیم باعث ایجاد انگیزه میشود و در یک فضای صمیمی با یکدیگر رقابت میکنیم در نهایت تصمیم در مورد اینکه چه کسی بازی میکند با کادر فنی است و بازیکنان باید در تمرینات با انگیزه کار خود را دنبال کنیم.
+
پن: به روزهای اوج!!؟:n19:
بهتره اول بره شوت زدنو ياد بگيره. رسيدن به روزهاي اوج پيشكشش! دقيقاً 7 سال پيش در چنين روزهايي بود كه ...نقل قول:
تحلیل روزنامه بوسان از تیم ملی ایرانبه گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از روزنامه بوسان، چوی کانگ هی برای غلبه بر تیم کارلوس کیروش این روزها در حال بررسی شیوه مناسب بازی است.
براساس گزارش این نشریه مربی چشم بادامیها که هفته گذشته توهین آشکاری به تیم کشورمان کرد، قصد دارد از روش تاکتیکی متفاوت با بازی رفت در ورزشگاه آزادی استفاده کند.
این نشریه افزود تیم کارلوس کیروش با سیستم 2-4-4 که در عمل به 1-3-2-4 تغییر شکل میدهد، با روش 1-4-1-4 وارد بازی خواهد شد.
حالا با توجه به سیستم 2 تا تیم ، بنظر دوستان کدوم سیستم بازی ، برنده خواهد بود ؟؟؟
من که به این نکته رسیدم که حرف اول و آخرو در این بازی حرکات و حملات از جناحین خواهد زد و اگر مدافعین کناری هر دو تیم ضعیف عمل کنن
به احتمال خیلی زیاد هر حمله ای از کنار میتونه گل بشه
ضمن اینکه من تا جایی که یادم میاد رحمان احمدی در خروجهاش از دروازه کمی مشکل داره،ولی چاره ای نیست و فعلا باید بهش اعتماد کرد
و از بین مدافعین وسط هم اونایی باید بازی کنن که قدرت سرسزنی خوبی دارن و روی توپهای ارسالی و روهوا عملکرد خوبی دارن
قبلنا دوستان اشاره کرده بودن که بازی کردن پژمان منتظری در پست دفاع راست از نظر اینکه در کارهای دفاعی خیلی بهتر از خسروحیدری عمل میکنه میتونه به تیم کمک کنه اما اونطور که یادم مونده تو بازیهای قبلی،کره بیشتر از سمت راست نفوذ میکنه،
جایی که احتمال زیاد بیگ زاده بازی خواهد کرد و امیدوارم عملکرد خوبی در سمت چپ خط دفاعی داشته باشه
همونطور که بعضی از نظرات خیلی فورمالیتس بعضی از این رای ها هم خیلی کشکیه !!!!
من خودم جز کسایی بودم که گزینه ی خیر رو زدم اما قبل از این بازیهای دور برگشت . دور رفت افضاح بودیم منم به نظرم درست بشو نبود این تیم و گزینه خیر رو زدم نه من بلکه بسیاری از اون کاربرایی که خیر زدن !الان اگه نظر سنجی برمیگشت قطعا بله رو میزدم ...
اما درست بعد از بازی ما با لبنان که شانس صعودمون به جام جهانی بالای 70% شده دقیقا این نظر سنجی رو چک کردم 2 نفر اومدن بازم به خیر رای دادن !! آخه دوست عزیز بیا خودتو معرفی کن بگو این رای شما بر چه مبنائه که نظر سنجی رو خراب میکنی ؟!!
بعضیا هدفشون مشخص بشه بفهمیم دنبال چی میگردن خیلی خوبه :n06:
رفتار عجيب کره اي ها به هوادارانشان رسيد
هواداران تيم ملي فوتبال کره در آستانه بازي روز سه شنبه با لحن بدي درباره فوتبال ايران صحبت کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چقدر به بازي حساس تيم ملي مقابل کره نزديک مي شويم کري هاي بازيکنان و طرفداران دو تيم بيشتر مي شود و ابعاد جديدي پيدا مي کند و حالا نوبت طرفداران کره است.
نکته جالب در اين کري خواني ها ادبيات غير محترمانه آنهاست.
در سايت big soccer و در بخش مربوط به بازي کره جنوبي مقابل ايران، کره اي ها از اينکه فدراسيون فوتبال کشورشان براي بازي رفت زمين تمرين مناسبي را در اختيار ايراني ها قرار داده ناراحتند.
آنها کماکان عقيده دارند که فدراسيون فوتبال ايران اصلا ميزباني خوبي از تيم ملي کره نداشته و شب قبل از بازي آنقدر در هتل محل اقامت کره اي ها سر و صدا ايجاد کرده که بازيکنان اين تيم نتوانستند به خوبي استراحت کنند.
آنها معتقدند بايد در مدت حضور شاگردان کي روش در کره شرايط سختي براي آنها فراهم کرد تا انتقام خوبي از ايراني ها گرفته شود.
يکي از سايتهاي کره اي با انتشار گزارش تصويري از محل تمرينات تيم ملي کره در ايران و مقايسه آن با محل تمرين شاگردان کي روش در اولسان نوشته که ايراني ها بايد رسم مهمان نوازي را از رقيب کره اي شان ياد بگيرند.
هواداران تيم ملي کره عقيده دارند ايراني ها بي جهت فکر مي کنند که جزو قدرتهاي فوتبال آسيا محسوب مي شوند و آنها نبايد خودشان را در حد کره بدانند.
آنها مي گويند ايراني ها فکر مي کنند تيم ملي کشورشان مثل شير قدرتمند است در حاليکه قدرت فوتبال اين کشور در حد يک گربه است!
يکي از هواداران کره اي نوشته: چرا شما خودتان را رقيب ما مي دانيد؟ نتايجي که تيم ملي فوتبال کشورتان گرفته چه جاي دفاعي دارد؟ تيم فوتبالتان در کدام دوره المپيک حاضر بوده؟ ما شما را در حد رقيبمان نمي دانيم. تنها نکته مثبت تيم شما سرمربي تان و بازيکنان خارجي تان يعني اشکان دژاگه و رضا گوچي است. تنها هنري که داريد اين است که در کشورهاي ديگر دنبال بازيکنان ايراني الاصل بگرديد تا آنها را به تيم ملي کشورتان دعوت کنيد. ما ژاپن را رقيب خودمان مي دانيم.
جواب ايراني ها به اين کاربر کره اي هم بسيار جالب بوده.
آنها نوشته اند کره هنوز در عذاب شکست معروف سال 1996 است و ورزش ايران آنقدر قدرت دارد که در تکواندو – که ورزش ملي کره محسوب مي شود – چشم بادامي ها را شکست دهد. نکته جالب اينکه تعدادي از هواداران کره اي از اينکه چوي کانگ هي سرمربي تيم ملي کشورشان است اصلا احساس خوبي ندارند و اين را يک نقطه ضعف براي فوتبال کشورشان مي دانند.
هواداران کره اي ها که ادعاي زيادي دارند ، گاف بزرگي داده اند و نام مهدي رحمتي و مهرداد پولادي را در ترکيب احتمالي تيم ملي براي بازي روز سه شنبه قرار داده اند.
کري هاي هواداران دو تيم تنها مربوط به بازي روز سه شنبه نيست و کره اي ها وارد بحثهاي سياسي و اقتصادي هم شده اند. يکي از آنها با اشاره به مشکلات اقتصادي ايران، در اظهار نظري گستاخانه اعلام کرده که کشورش حاضر است به ايران پول قرض دهد تا مشکلاتش را حل کند.
ادعايي که واکنش کاربران ايراني سايت big soccer را در پي داشته و آنها گفته اند اگر چه ايران 10 ميليارد دلار بدهي خارجي دارد اما اين رقم اصلا قابل قياس با بدهي 440 ميليارد دلاري کره جنوبي نيست.
اوج نيوز
واسه دفاع وسط فرشید طالبی هم خوبه ولی فکر نمیکنم کیروش بهش بازی بدهنقل قول:
منتظری هم بیاد گوش راست دفاع خوب میشه ولی تو حمله نمیتونه زیاد شرکت کنه و کار خلعتبری سخت تر میشه
دفاع چپ هم حاج صفی هست که انگیزش بالا به نظر میاد البته بیگ زاده هم خوب بوده ولی میتونه از حاج صفی هم استفاده کنه
وسط زمین که جواد و تیمیریان هستند
بیشترین امیدم تو این بازی به گوچی هست و خلعتبری
تنها راه گل خوردن ما روی اشتباه فردی میتونه باشه وگرنه کره کار تیمی بکن نیست
در کل امیدوارم بچه ها بتونن با شرایط اب و هوایی اونجا خودشونو وفق بدن و بریم واسه پیروزی قدرتمندانه و به امید خدا مستقیم برزیل:n16:
بدون شک نقش اصلی رو در این بازی دفاع وسط ها + آندو دارند ... مخصوصا آندو که باید کاملا تخریبی بازی کنه ...
گوچی هم باید از کوچکترین موقعیت ها نهایت استفاده رو ببره
و اینکه امیدوارم اصلا گل نخوریم چون کارمون خیلی سخت میشه
گل که میخوریم . من 100% مطمئنم اما تنها راهمون گل زدنه اون هم نه یکی دو تا یا سه تا . ایران درسته بهترین خطر دفاعی رو داره اما اگه نگاه کنیم میبینیم که شانس هم دخالت داشته اون هم چجور دخالتی . اما از طرفی خط حملمون هم درسته جزو بدترین خط حمله ها بوده بدون در نظر گرفتن بازی با لبنان اما بازی های دیگه رو بدشانسی اورده که نتونسته گل بزنه .نقل قول:
در کل اگه روز بازی شانس توی کارمون دخالت نکنه چند تا میخوریم چند تا هم میزنیم که من کلا پیش بینی مساوی پر گل رو میکنم .
اونها آدم هايي هستن كه هميشه در مواجهه با مشكلات ميگن : من ميدونستم كه ما موفق نميشيم!نقل قول: