پیشنهاد میکنم یکبار دیگه پست منو بخونین چون فکر میکنم جوابی که شما دادین رو پست من نبوده، این باید از کجای پست من بیرون اومده؟ :دی
من گفتم بارسا با ترکیب اصلی بازی میکنه اگه مصدومی نداشته باشه ولی مطمئناً در مورد رئال نمیتونم چیزی بگم چون معلوم نیست
در رابطه با اخراج کاپلو دلیلش این بود که فوتبالی که رئال انجام میداد مورد تایید طرفدارها و کادر مدیریت تیم نبود چون تیم به شدت نتیجه گرا و دفاعی کار میکرد و مسلما مورینیو هم میدونه که نمیتونه با همچین مدل بازیای دل طرفدارها رو بدست بیاره
برکناری رایکارد هم به این دلیل بود که دیگه چیزی برای انتقال دادن به تیم نداشت و تیم به یه هوای جدید نیازمند بود چون به شدت افت انگیزه تو بازیهای بارسا تو فصل آخر دیده شده بود
جواب من به اون دوستانی بود که هنوز فلسفه بارسا و رقابت با رئال رو به درستی درک نکردن، بود :دی
در رابطه با اون قسمتی که میگین توقعات از دو تیم بالاست درسته ولی با کدوم ترازو وزن کردین که میگین توقعات از رئال بیشتر هست؟ افتخارات رئال کم نیست ولی آخرینش برای کی بود؟ الان کجاست؟
آخرین نظر سنجی در مورد پرطرفدارترین تیمهای باشگاهی جواب شما و یا کل دوستانی که نمیخوان این مهم رو قبول کنن به صورت واضح میده :دی
تیم بارسلونای اسپانیا با 57.8 میلیون نفر عنوان پرطرفدارترین تیم اروپایی را از آن خود کرد.تیم های منچستر یونایتد و چلسی انگلیس نیز به ترتیب با 30.6 و 21.4 میلیون نفر در رده های دوم و سوم این رده بندی ایستادند. تیم های بایرن مونیخ آلمان با 20.7، آرسنال انگلیس با 20.3، میلان و اینتر ایتالیا با 18.4 و 17.5، لیورپول انگلیس با 16.4، یوونتوس ایتالیا با 13.1، زنیت روسیه با 12.5، زسکا مسکو با 10.5، اسپارتا مسکو با 9، مارسی فرانسه با 7.8، آژاکس هلند با 7.1، گالاتاسرای ترکیه با 6.8، لیون فرانسه با 6.6، فنر باغچه ترکیه با 6.1، آ اس رم ایتالیا با 6و دینامو کیف اکراین با 5.3 میلیون طرفدار در رده های چهارم تا بیستم قرار دارند.
رئال کجاست؟ :دی
کد:
http://www.football-marketing.com/2010/09/09/fc-barcelona-most-popular-football-club-in-europe/