د اشتباه كردي مومن چرا نميگي باهام لج هستن چرا لجن اين مديرا...چرا ميثم اين همه ...بگذريم...راستي هنر چهارم چي ميشه...بهونه چي ميخواي الان...
Printable View
د اشتباه كردي مومن چرا نميگي باهام لج هستن چرا لجن اين مديرا...چرا ميثم اين همه ...بگذريم...راستي هنر چهارم چي ميشه...بهونه چي ميخواي الان...
روغن حيواني ='گی(GI) درسته؟نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
ضمنا گیوه و قره قوروت رو نگفتی ها + لباس جافی(میدونی چیه؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من نفر بعدي آقاي magmagf باشه ... مي خوام هي براش شكلك بدم ببنم جواب مي ده يا نه ..... !
آقا امين نمي خواي تاپيك را ويرايش كني ... ؟
خيلي غراقاطي شده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا ماگما جي اف خانومه نه اقا
دوما بهش پيشنهاد داديم رد كرده
اگه وردارم بزنم تو گوشت چي كار ميكني؟(بي دليل)
سلام اقاي رامبد خان
خوب هستي
1- تا جايي كه من خبر دارم كرمانشاهي ها خيلي بدشون مي ياد اسم شهرشونا بگن باختران تو چرا قبلا محل سكونت را نوشته بودي باختران ؟
2- هنوزم تو محل لك ها خرگوش مي فروشن ؟
3- خيابون 22 بهمن چي هنوز بهش مي گن 6 بهمن يا بالاخره تصميم گرفتين بگين 22 بهمن ؟
4- يك سري آش هم بود كرمانشاه درست مي گم اسمشا ترخينه و عباس علي آره ؟دوست داري ؟
5- نظرت در مورد عواملي كه باعث شد موندنت رو صندلي 1 هفته ديگه طول بكشه چيه
( مي دونم نبايد بي اجازه رفت خونه مردم ناراحت مي شن اما ببخشين دوست داشتم اين روزاي اخر اقا رامبد بيكار نباشه با اازه صاحب خانه ها )
چرا واسه دختر مردم حرف در ميارينقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
منم حتام اگه شرايطش باشه رو صندلي مي شينم و همين جا از اقا سعيد گل و اقا بهروز واسه مديريت به جاي اين تاپيك و دعوتشون تشكر مي كنم
منم دير يا زود مي شينم ( هرچند زمانش را قرار نيست كسي بدوه هميشه شرايط اين صندلي اين طور بوده تا سوپرايز باشه و همه حدس بزنن نفر بعدي كيه )رو صندلي شما هم هر چه قدر دوست داشتي شكلك برام بفرست ولي بدون اين شتر در خونه خودتم مي خوابه :biggrin:
ماگما جي اف جان اينجا يه مكان عمومي متعلق به همه است منظورت چيه از اين حرف؟
منظور خاصي ندارم اقا سعيد سخت نگير من نمي خوام پست بيهوده بدمنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
راستي اي دي من مگ مگ اف . باشه
مرسي
حالا چون اضافه نباشه پست
رامبد اون سوالي كه دلت نمي خواست كسي ازت بپرسه پرسيدن اخر يا نه كشف نشد نقطه حساس ماجرا
خدايش بيامرزد ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Y.O.U.S.E.F.P.3.0جان:
پنجما:والامقام مرحوم قائم مقام فراهانی بود ........که مرد
آخي ..... حيف شد ..... اين رو هم خدايش بيامرزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چهارما:صدراعظم کبیرهم مرحوم امیر کبیر بود ............که اونم مرد
خوب اولين حرفو از زير زبونت كشيدم بيرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... آقا ساويس شما چاق هستيد مگه نه ؟!!!! .... اون جكت رو هم بايد بگي اگر از اون گمركيها نيست ( مودبانه نيست ) با پست پيشتاز بفرست به صندوق پستيم .... زود باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نقل قول:
سوما:آدم رژیمی ماست میخوره........اینم مربوط به یه جوکی بود که ما قبلنا شنیده بودیم (که نمیشه تعریف کرد) ونه مربوط به شکم ;)
اينجا بايد از آقا ساويس گل و گلاب رطب شيرين تشكر كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... ( بفرما آقا سعيد پست بيهوده هم ميتونه محتواش مفيد باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ..... آقا ساويس با اين جملاتت دل من رو آب انداختيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اسيدها توي معدم دارن ورجه وورجه ميكنند .... همين فرداس كه چند كيلويي رطب بخرم ..... دز ضمن همه يه روز اون دور از جون رو ميشن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوما:رطب خرما نمی باشد عزیز دل برادر رطب مرحله ی بین خارکKHARAK(خرمای زرد یا قرمز رنگ سفتی که بصورت خوشه ای یا همون پنگPANG بزبان محلی میفروشن) وخرما که همون چیزیه که دورازجون شماها توی فاتحه خیرات میکنن وبعضی مدلاش هم بصورت کارتنی توی بازار میفروشن است
بعضي وقتها هم از شير آب مياد كه نه ميتوني اين شير رو بخوري ( دندونات ميشكنه و از گلوت پائين نميره ) و نه اون تو رو ميتونه بخوره ( چون دندوون نداره ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولا:شیر را همیشه نمیخورند بلکه بعضی اوقات شیر آدمو میخوره
خوب حتما سيستمت هنگ كرده بوده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يكدفعه اي شيطون قلقلكم داد ..... گفت از اين آقا ساويس بايد حرف بكشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نقل قول:
منفی یکما:اخوی حالا چرا به حرفای ما گیر دادی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي واي عجب شكلكي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... خيلي باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... ولي من منظورم اين آخيش نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... چون اين آخيش جاش تو WC هست نه تو فروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منفی دومن:چنون گفتی آخییییییییششششششش.....که پیش خودم گفتم :چیکارکردی که اینجوری راحت شدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزيزم من رژيمي نيستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... من ميشينم يه گوشه مطالب شما و فروم رو ميخونم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منفی سومن:خب داداش ماکه به شما کاری نداریم.......شما هم بشین یه گوشه ماست خودتو بخور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاملا مشخصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... مخصوصا تو تاپيك صندلي داغ .....نقل قول:
منفی چهارمن:اصلا من پست بیهوده نمیدهم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ گفتي ..... اين شيرينيها هم در اصفهان بود و من كارتن كارتن ميخوردم ..... بـــــــه بـــــــه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منفی پنجمن:برای اینکه پست الکی نداده باشم .......رامبد جان خواهشا اون شیرینی ها چی بود اسمشون ؟که ورقه های نازک مثل نون بودن که وسطشون خاکه قند پاشیده بودن؟سوقاتی های کرمونشاه روهم بگی بدنیست
منم همينطور !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رجوع شد .... و به آرشيو پيوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وصفحه ی قبلش رجوع شود
مگه من با شما شوخي دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اينم شوخي بود .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضمنا همه ی اینا شوخی بید......
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-==-=--=-===-=-=-=-=-=-=-=-
خوب رامبد عزيزم سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
1- ميگم اين قالب وبلاگت رو نميتوني باز هم عوض كني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- الان شام چي داريد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا خدا حافظت عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......