این دوتا تو ورژنای جدیدتر اضافه شدننقل قول:
اولی میگه که اگه فایلی ناشناس بود رو برا کومودو ارسال کن که برا اینترنت ایران خوب نیست
در مورد کاربرد دومی هم زیاد اطلاع دقیقی ندارم:31:
Printable View
این دوتا تو ورژنای جدیدتر اضافه شدننقل قول:
اولی میگه که اگه فایلی ناشناس بود رو برا کومودو ارسال کن که برا اینترنت ایران خوب نیست
در مورد کاربرد دومی هم زیاد اطلاع دقیقی ندارم:31:
دومی هم اسکن روتکیت ها هست که تشخیصشون معمولا به دیل پروسه های پنهان و... غیره سخت هستنقل قول:
و توصیتون در باره گزینه دومی چیه؟ تیکشو بزنیم یا نه؟نقل قول:
انتخابش ضرری نداره ولی به هلپ خود نرم افزار هم مراجعه کن!
دوستان اینکه توی بخش دانلود ویروس ها مثلا یه پک میزارن که 10 تا ویروس توشه بعدش بع لایه دوم که میرسم راست کلیک میکنم و با کومودو اسکن میکنمش مثلا 5 تاش رو میشناسه اما برای اینکه 5 تای دیگه رو بشناسونم بهشون باید چه کار کنم؟؟؟
با سلام
برای فرستادن مخربی که کومودو نمیشناسه دو راه هست
روش اول از طریق برنامه کومودو هست در بخش آنتی ویروس و قسمت Submit Files
روش دوم شما میتونید برید به آدرس زیر و فایل رو براشون بفرستی .مراحلش هم خیلی ساده است:
کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/submit.php
نکته: فقط یادتون باشه Malware/Suspicious رو انتخاب کنید.
شما هر دوتا لایه رو اکسترکت کن بعد اسکن کن هر کدومو که نشناخت به روشی که jadda گفتن میتونی ارسال کنی برای کومودونقل قول:
1- چرا فایل combofix که توی همین انجمن هست توسط کمودو ویروس شناخته میشه و سریع پاک میشه
2- تمام نرم افزار های لرد چون امضایدیجیتال ندارندبه مشکل بر میخورند حتی با اینکه به عنوان یک فایل سالم تعریف میکنم..ممنون راهنمایی کنید برای حل این دو.مشکل
3- بعد من الان این انتی ویروس رو برای یکی از دوستام می خوام برم نصب کنم همراه با آپدیت های همین امروز خودم..دقیقا چه فایلهایی رو باید از سیستمم کپی کنم برای اون و توی چه قسمتیش..ممنون
1- چون نمیدونم چیه اطلاع ندارم ولی برا اطمینان با ویروس توتال اسکنش کن اگرم میخوای بفرستش به کسپرنقل قول:
2- شما وقتی که میای یکی از نرم افزار هار و نصب کنی سندباکس رو دیزیبل کن (کلن از نرم افزارهای این مجموعه ها استفاده نکنی بهتره)
3-
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5169795&postcount=8[/PHP]
سلام
کسی اطلاع داره ورژن جدید با قبلی چه فرقی میکنه؟