1- والله من همون اول زدم ویندوزش رو نابود کردم چون دیدم آلتیمیت نیست و 64 بیتی هم بود نرم افزاری 64 بیتی رو کامل نداشتم. ولی آره دوستان میگن یه خورده سنگینه. این برنامه هایی که داره بعضیاش فکر کنم بد جوری سرعت رو میگیره. مثلا همون ریکاوری خود ایسوس. اصلا ازش خوشم نمیاد هارد رو ور میداره یه تیکش رو مخفی میکنه و ... . من ریکاوری فقط با نورتون قست میگیرم که خودش فکر کنم ابداع کننده ی ریکاوری بود و سرعتش هم از ریکاوری ویندوز بهتره و هم از دو سه تا برنامه ی دیگه که تست کردم. باقی برنامه هاش فکر نکنم سرعت گیر باشه.نقل قول:
75 ثانیه هم خیلی زیاده خب .... البته من عادت دارم چون با هر کامپیوتری که کلی هم تعریفش رو میکنن کار میکنم انقدر برنامه دارم که اذیت کنه ...
2- والله یکی تو فروم بود مدلش عین مال من بود و 061 بود ته اسمش. مال من بلوری داره و مارکش اسلیم تایپه. مال اون مارکش فکر کنم ماتشیتا بود. با اورست نشون میداد بلوری رایت میکنه. کلی هم صحبتش شد ولی نمیدونم آخرش تست هم کرد که واقعا درسته یا نه. با توجه به قیمت بلوری رایتر اگه رایت هم بکنه قیمتش باید یه 150 تومنی حداقل از مال من گرونتر باشه که نبوده و به همین دلیل خیلییییی بعید میدونم بلوری رایت کنه. مال سونی و .... هم همین جوره. با این قیمت فکر نکنم لپ تاپی تو بازار باشه که رایت هم بکنه. البته بلوری رو میگم ه. دی وی دی که همه مشاالله رایت میکنن.
3-دما تو حالت سیو باتری باید کمترین باشه فقط ایرادش اینه که افکت های ایرو ویندوز رو نافعال میکنه. اینترتینمنت به نظرم مناسب ترینه چون هم دماش 5 درجه کمتر از های پرفورمنسه و هم سرعت رو اونچنان کاهش نمیده و افکت های گرافیکی هم فعال هستند. بیشتر رو اینترتینمنت کار کن فکر کنم بهتر از همه باشه.
راستی هاردت داغه ها !!!!! جلوی لپ تاپه ببین چی گذاشتی اونجا بنده خدا داغ کرده. دمای سی پی یوت مثل مال منه تقریبا و منطقیه.
4- بایوس رو با نرم افزار وین فلش که تو فولدر ایسوس و تو استارت منو هست میشه آپدیتش کرد. یه کم هم ریسک داره که ... مراقب باش ...
گراقیک رو از سایت ایسوس دانلود کن. از سایت ای تی آی هم میشه البته.
مدل رو کامل باید وارد کنی و صفحه دانلود درایور و برنامه ها و بایوس و ... میاد.کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
تو سایت ای تی آی بری بهتره چون ورژن درایور گرافیکش جدیدتره. من مال دستاپ رو نصب کردم رو لپ تاپ نصب شد و مشکلی هم نداشت ولی مال لپ تاپ یه دونه جدا هم هست. تو اسم پکیجش mobility داره. خودت بگردی پیدا میکنی.
5-تو 3 گفتم.