سلام این طور ویروسی نداشتیم؟ :31:
سلام این طور ویروسی نداشتیم؟ :31:
سلام soda جاننقل قول:
خیلی خوشحال شدم یه سری به اینجا زدید .
حرف soda کاملا درسته برای این نوع ویروسها باید از task manager کمک گرفت .
و برای این کار باید از برنامه های مدیریت task manager استفاده کنید . تا مکان و ادرس اجرا شدن برنامه های مخرب را بهتون نشون بده .
موفق باشید .
salam
man systemam virusi gerefte ke computer ro az tesal be shabake jologiry mikone
va alan ke windows ro avaz mikham bekonam dar marhaleye badi nasbe windows tamam mishe errori dar safheye meshki rang miad :
NTLDR is missing
press Ctrl + Alt + Del
in ro bayad chikaresh konam???
khahesh mikonam komakam konid kheyli moeheme
سلام متاسفانه نمیذاره چیزی هم دانلود کنم . یه چیزی فهمیدم اونم اینه که هیچ کدوم از برنامه ها رو نمیبنده مثلا نصب آنتی ویروس رو نمیبنده بلکه صفحه شو من نمیبینم یعنی نصب میشه اما من نمیبینم و دانلود هم همینطوریه من لینک شما رو برای دانلود زدم اما یه دفعه غیب شد بعد از اینترنت خارج شدم ویندوز به من پیغام داد شما داشتید دانلود میکردید دانلودتون قطع میشه منم اوکی زدم همینطور alt + ctrl + delete رو من نمیبینم اما فعاله ..... حالا من لینک شما را دانلود میکنم و ببینم چی میشه خیلی خیلی ممنون از زحمات شما ها امیدوارم بتونم جبران کنم در ضمن نمیدونم عکس از چی بگیرم اگه میخواستی از صفحه مانیتور فیلم میگیرم براتون میفرستم . بازم ممنون
اعصابم خرد شد حتی صفحه برنامه شما رو هم یه دفعه میبنده اصلا هر چی نرم افزار وجود داره کی میخوام نصب کنم صفحه شون رو میبنده اعصاب منو خرد کرد در واقع صفحه رو نمیبنده بلکه من نمیبینم صفحه رو و برنامه فعال میمونه من بزور تونستم یاهو رو نصب کنم یعنی بدون اینکه مسیر رو ببینم تونستم یاهو مسنجر رو نصب کنم دخلم اومده خواهش میکنم بهم کمک کنید .
دوستان همونطور که گفتم بعد از دو یا سه ثانیه صفحه برنامه هایی آنتی ویروس و یا همین برنامه ای که دوست خوبمون به من پیشنهاد کرد غیر قابل دیدن میشه و یه دفعه غیب میشه اما من خیلی زود تونستم دو تا عکس از این برنامه دوستمون بگیرم و میتونید در پایین مشاهده کنید و من را راهنمایی کنید بازم خیلی خیلی ممنون
این عکس اول از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس دوم که از منوی پایین برنامه هست 15 بار امتحان کردم تا توی 2 ثانیه تونستم برنامه رو ببرم پایین و ازش عکس بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
چند روزیه که سیستمم مشکل پیدا کرده و هر کاری کردم نتونستم اونو ردیفش کنم ..
چند روز پیش در حال دانلود crack یک برنامه بودم و فکر کنم موقع اجرای اون این مشکلات پیش اومده ، با اینکه من نسخه آپدیت شده نورتون رو روی سیستمم دارم و حتی موقعی که اسکن کردم چیزی پیدا نکرد .. از چند نفر پرس و جو کردم گفتن به احتمال زیاد تروجان یا spyware هست .. من برنامه spyware Doctor رو هم نصب کردم و فول اسکن کردم که یه چیزایی پیدا کرد ولی بعد از پاک کردنشون مشکل هنوز باقی مونده .. حالا برم سر توضیح اینکه چه مشکلی پیش اومده :
1- اولین چیزی که غیر فعال شده برنامه Task manager هست و موقعی که ALT+CTRL+DELETE رو میزنم یک ارور به این مضمون میده : Task manager has been disabled by your system administrator.
2- سه عدد shortcut روی دسکتاپ ایجاد شده که نامشون رو میگم و آدرسی که بهش متصل میشن
Spyware&Malware Protection
Privacy Protectorکد:http://viruswebprotect.com/shandler.php?sid=502&pn=5&said=0&aid=454&sg=2
Error Cleanerکد:http://viruswebprotect.com/shandler.php?sid=502&pn=5&said=0&aid=454&sg=0
کد:http://viruswebprotect.com/shandler.php?sid=502&pn=5&said=0&aid=454&sg=1
3- به صورت دائم ارورها وwarning هایی صادر میشه که اشاره به این دارن که سیستم من تحت حمله یک ویروس قرار گرفته و من برای رفع اون باید به اینترنت متصل بشم.. توجه کنید که این ارور ها تحت نام windows security alert ظاهر میشن و به ظاهر توسط ویندوز صادر میشن ولی طبق شناختی که من از نحوه نگارش ارورهای ویندوز دارم و حتی شکل آیکون های ارور ، بعید می دونم این ارورها از سمت ویندوز باشه بلکه از طرف همین برنامه یا spyware نصب شده است .
این برنامه دائم میخواد به اینترنت وصل شه و من چون احتمال دادم ممکنه باعث نصب spyware قوی تر یا ویروس بشه از این کار جلوگیری کردم .
4- کانکشن اینترنت ماهواره ای من هم غیر فعال شده که ارور اون هم میگه که این قسمت توسط administrator غیر فعال شده .
کلا این spyware ظاهر خودشو به صورت یک برنامه windows security و antyspyware درآورده .
من چون با رجیستری ویندوز تا حدودی آشنا هستم ، رفتم و یک سری فایل رو که نام این برنامه ها توشون بود رو از اونجا delete کردم و روی هارد هم عمل delete رو انجام دادم ولی گویا dll یا فایلی هست که من از اون بی خبرم چون دوباره بعد از restart کردن ویندوز همشون برگشتن !!
در هر صورت من نمیخوام با فرمت کردن هارد این مشکل رو برطرف کنم چون کلیه فایلهای وب سایتم روی درایو c هست و خیلی فایل های دیگه که بهشون نیاز دارم !!
در درجه اول اگه بتونم task manager رو فعال کنم فکر کنم خیلی از مشکلات دیگه قابل حل باشه ..
این نکته رو هم بگم من برنامه spyware doctor و zoon alarm رو بعد از به وجود امدن این مشکلات نصب کردم( یعنی ارور های حاصله ماله این برنامه هانیست بلکه ماله بدافزار دانلود شده است )
اگه راه حلی برای این منظور دارید بهم بگید ممنون میشم :46:
سلام
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
دقیقا بعد از دانلود یه کرک از serials.ws
همه مشکلاتی که دوستمون گفتن من دارم
آنتی ویروسم هم avg هست اما خییییییییییلی قدیمیه
و اصلا آنتی ویروس نصب نبود رو سیستمم
همه مشکلات رو دارم
+ یه ضربدر قرمز که بصورت System Alert تو سیستم ترای روشن خاموش میشه
چیکار میشه ککککککککککرد؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا همینطوره:31:نقل قول:
+ یه ضربدر قرمز که بصورت System Alert تو سیستم ترای روشن خاموش میشه
چرا هیچ کس منو راهنمایی نمکینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!