دوست ندارم بحث طولانی بشه.چون داره از حوصله جمع خارج میشه.
نمی دونم شما(شاید هم من) نمی تونیم حرفهای همدیگه رو درک کنیم و متوجه بشیم
نقل قول:
نخیر دوست عزیز
ممکن شانس آرژانتین جلوی تیم ژاپن یا کره ۷۰ به ۳۰ باشه ولی دیگه پیروز مطلق نمیتونه باشه همین بردی که ژاپن جلوی آرژانتین به دست اورد تو شرایطی بدست اومد که باتیستا مربی آرژانتین بصورت موقت بود و این بازی تاثیر زیادی تو آیندش براش داشت و تحت هیچ شرایطی نمیخواست بازنده بشه حالا چون ژاپن برده نمیدونم چه اصراری درین که این برد رو بی ارزش جلو بدین میدونین تاثیر این برد چقدر میتونه به بازیکنها و کلا به مدیریت اونا دلگرمی بده تا راهی که شروع کردن رو ادامه بدن؟
من دقیق در مورد این بازی نمی دونستم.ولی فکر کنم بردیا جواب خوبی داد
ولی قضیه ما همون ضرب المثل مرغ همسایه غازه هست
اگه مثلا ایران خدای ناکرده آرژانتین رو ببره. با شرایطی که بردیا گفت . میایم میگیم شانسی بوده .پول دادن . نمی خواستن بازی کن و... ولی برای ژاپن میشه روحیه و دلگرمی.
من سطخ بازی ژاپن رو میدونستم و قبل از بازی ایران هم به دوستانم میگفتم اگه ایران بتونه این بازی رو ببره حتما به ژاپن میبازه.
نقل قول:
مشکل شما اینه که تو روز هایی که تیم ایران برد به نقاط ضعف ایران نگاه نکردی
بردی با برتری مطلق ایران از لحاظ سبک بازی واسمون حاصل نشد میتونست این نتایج برعکس باشه
تو شرایط ۵۰ ۵۰ ایران برنده شد،
من همون موقع هم ایرادات رو دیده بودم
نه من خیلی از دوستان هم توی همین تاپیک اشاره کرده بودن و مطالب زیبایی نوشته بودن که یکسری از حرفهای من استناد به حرفهای اونهاست
ولی به غیر از بازی با عراق که بازی برابر بود ولی به نفع ایران سنگین تر بقیه بازی ها ایران سوار بر بازی بود.
نقل قول:
اتفاقا روز خوب ما بود
چون بهترین دفاعی بود که تا حالا انجام داده بودیم دفاعی که نقطه ضعف ما بشمار میومد
من اول اینو بگم قطبی بالاتر از سطح فوتبال ما بود چیزایی به تیم ما داد که قبلا نداشتیم
به چیزایی توجه میکرد که اصلا هیچ کدوم از مربیهای لیگ ما اصلا نمیدونن چی هست نمونش تغذیه بازیکنان رو زیر نظر داشت یا تست چربی و .. سر همین مسائل آمار دوندگی تیم ما به تیمهای روز جهان نزدیک شد ولی استفاده کردن از ۳ هافبک دفاعی همزمان ترس این مربی رو نشون داد انتقادی هم نمیشه کرد ولی اشتباه کرد همون طوری که مورینیو جلوی لوانته با ترکیب اشتباهی که گذاشت اشتباه کرد.
همه اشتباه میکنن ولی اینو هم بگم بهترین مربی دنیا رو هم بیاریم باز هم کاری نمیتونیم بکنیم یا مقطعی هست چون سیستم نداریم برنامه نداریم.
روز خوب دفاع بود نه خط هافبک و مهاجم
با بقیه حرفهاتون موافق و قبلا هم ذکر کردم
نقل قول:
مشکل ما اینه که همه درباره هم اظهار نظر میکنن شما درست میگی نمونش خود شما
منم مستثنا نیستم ولی من به حرفهای شما استناد کردم.
نقل قول:
کسی که ۲۰ سال از عمرش فوتبال رو دنبال کرده مقاله اکثر فوتبال نویشای دنیا رو مطالعه کرده بازی اکثر تیمها رو دنبال میکنه میتونه اظهار نظر کنه حتما نباید بره دانشگاه فوق لیسانس فوتبال بگیره لوووول
این آدمهایی که شما میگی دست نیافتنی رو چه حساب این حرف رو میزنی؟
مگه تو ایران به کارنامه و تحصیلات طرف نگاه میکنن؟
یه عده خاص به صورت چرخشی تو این مملکت مربیگری میکنه هرچی لابیشون بهتر باشه و درصدها رو رعایت کنن! تیم بهشون میدن
کجای دنیا با یه قهرمانی به یه مربی تیم ملی رو میدن؟
کجای دنیا بعد از خداحافظی بازیکن میگن بیا برو مربی تیم ملی شو؟ سر همین جام جهانی رو از دست دادیم چون آقای دایی با کریمی مشکل داشتن اصلا میگیم اصلا درست ولی آخه با کدوم کارنامه تیم ملی یه کشور رو میدن دستش
یا همین منصوریان چجوری به نیمکت تیم ملی میرسه؟ جلّل خالق ! همه جان دنیا بیشتر کارها رو کمکا میکنن اینجا یه بازیکن که از فوتبال خداحافظی میکنه میکنن کمک مربی تیم ملی!
من نمیگم چرا دعا و نیایش میکنن بدبختی اینه دیگه شورشو در اوردن جایی که حذف میشیم میگن خدا نخواست جایی که میبریم میگن بازی ۲ نیمه متفاوت داشت.
فرق ما با اونا اینه که اونا واقعی هست ولی برای ما نمایشی حالا نمیخوام بگم نکونام هم اینطوری بود ولی بقیه که تابلو هستن
اون یکی با قیافه داغون یه من ریش " فکر میکنن هرچی کثیف تر یا بد بوی تر باشن مسلمون تر هستن" میشینه رو نیمکت تیم امید با یه تسبیح همش ورد دعا ... بابا جم کنین با این چیزا وضع ما خوب نمیشه کشورهای دیگه چی فکر میکنن (البته همه میدونیم چی فکر میکنن)
فوتبال باشگاهی رو که واقعاً دیگه نمیشه دید این قدر که وضع فوتبالمون داغونه همش بکش زیرش آخرشم داور سر ما رو برید بعدش هم بیانیه یا غیره
این حرفهای شما خارج از بحث ما بود.
من گفتم هر کی که بره دانشگاه و فوق لیسانس فوتبال بگیره؟من یادم نیست
من گفتم دایی و.. به خاطر تحصیلاتشون دست نیافتنی هستن؟ یادم نمی یاد
در مورد مربی گری هم که حرفی نزدم.چون خارج از بحث هست چیزی نمگم.ولی تا حدودی با شما موافقم
نقل قول:
من نمیگم چرا دعا و نیایش میکنن بدبختی اینه دیگه شورشو در اوردن جایی که حذف میشیم میگن خدا نخواست جایی که میبریم میگن بازی ۲ نیمه متفاوت داشت.
فرق ما با اونا اینه که اونا واقعی هست ولی برای ما نمایشی حالا نمیخوام بگم نکونام هم اینطوری بود ولی بقیه که تابلو هستن
دقیقا من میخواستم به همین حرف برسم. و بحث ما به خاطر همین موضوع شروع شد
شما اگه پستهای قبلی تون رو بخونید میگید چرا اینها این کار ها را میکنن و ذکر میگن
نقل قول:
اون یکی با قیافه داغون یه من ریش " فکر میکنن هرچی کثیف تر یا بد بوی تر باشن مسلمون تر هستن" میشینه رو نیمکت تیم امید با یه تسبیح همش ورد دعا ... بابا جم کنین با این چیزا وضع ما خوب نمیشه کشورهای دیگه چی فکر میکنن (البته همه میدونیم چی فکر میکنن)
شما طرف رو بو کردید که میگید بو میده یا کثیف هست.حالا چون کثیفه و بو میده مسلمونه
اگه طرز تفکرتون این باشه و یه عده طرز تفکرشون اونی باشه که شما میگید من خیلی متاسفم برای این گونه از ادمها
بحث مذهبی نیست ولی نظافت نصف از ایمان هست رو همین اسلام گفته.حالا یه عده چشمهاشون رو میبندن و به کارهایی که شما میگید انجام میدن خریت خودشونه وسلام.
ولی همین غلام پیروانی چه تیم هایی رو مربی گری کرده.بهتره چشم رو رو به واقعیت نبندیم.توی فوتبال ایران که بازیکن برای پول بازی میکنه تیمش رو از یکسری جون میبست که تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم قبلش .دیگه از چنین تیمهای چه انظاری دارید.در صورتی که به نظرم خیلی هم خوب بازی میکردن.
نقل قول:
قهرمان جام جهانی یا آسیا که نشدیم دو بار جام جهانی صعود کردیم جفتشم با بدبختی که اونم بخاطر ستارهامون بود!
آرژانتین هم تا جایی که جا داشت با ستارهاش اومد.
آرژانتین با ستاره هاش چه کرد؟ اگه به ستاره بود باید قهرمان میشد؟؟
نقل قول:
اینجا واقعاً نمیدونم چی باید بگم! شما ناخواسته داری از فدراسیون دفاع میکنی
من از دو نفر در ورزش ایران متنفرم یکیش علی آبادی و یکیش عروسک خیمه شب بازی کفاشیان
نقل قول:
ما این کار رو کردیم؟
واسه تیم پایه مربی درجه یک " نه مربیای که معروف باشه مربیهای سطح پایه کلا محدود هستن همین بارسا که الان اینجوری شده ۹۰% مدیون یوهان کرایف هست که ۱۹ یا ۲۰ سال پیش ۳ تا از مدرسهای مدرسه فوتبال اژاکس رو برد براشون و لامسیا رو راه اندازی کردن
شما وقتی یه مربی میاره ایران میگی ما هم همون کار رو کردیم؟!!
ژاپن رفت تیم نونهالانشونو فرستاد برزیل نزدیک چند سال این تیم اونجا زندگی و تمرین میکردن حالا شده همین تیم امیدشون بعد شما میگی ما هم مثل اونا کارا رو انجام دادیم؟
من نگفتم ما مثل اونها کار کردیم ولی قبلا چنین برنامه ای در ایران انجامشده.جهت یادآوری عرض کردن نه مقایسه کیفیت و کمیت
نقل قول:
یمای امید باشگاهی یا ملیشون کلا دست مربیهای خارجی معتبر هست ما هم درسته رفتیم دنبال ویچها که جز ایویچ و بلازویچ بقیه مفتشون گرون بود اونا هم چند سال مربی گری کردن اینجا ایویش که به یک سال نرسید اونم از بلازویش.
مربی های دیگه هم بودن که من الان ذهنم یاری نمی کنه.از استانکو پرسپولیس بگیر تا برسی به اینها.مربی سپاهان که این تیم رو نایب قهرمان آسیا کرد و مربی های دیگه.
ولی فکر کنم اساس کار در زمان استانکو بود.دوستانی که اطلاعات کافی دارن بهتر میتونن اظهار نظر کنن
نقل قول:
یونان که اصلا تو سطح کره و ژاپن نیست!
تو جام جهانی هم که ۲ تا خورد از کره چند تا نخورد کل بازی هم دست کره بود!
دانمارک هم که ۳ تا از ژاپن خورد!
ژاپن با پنالتی بازی رو به پاراگوئه واگذار کرد که حقش برد نبود همین پاراگوئه اسپانیا رو جوری اذیت کرد که نه آلمان تونست نه هلند! کسانی که بازی رو یادشونه میتونن این مورد رو تایید کنن حتی اگه اشتباه نکنم پاراگوئه یه پنالتی هم جلو اسپانیا هدر داد تو جریان بازی
یا اروگوئه که واقعاً هنوز هم میگم شانس داشت که کره رو برد اونم با درخشش سوارز که ۲ تا گٔل استثنای زد.
شما میاید این تیمها را با تیم های درجه یک اروپا مقایسه میکنید. بعد از اروگوئه و پاراگوئه مثال میزنید
بعد همون استدلالی رو بکار میبرید که من در مورد کره شمالی به کار بردم
از شمایی که 20 سال توی فوتبال هستید این حرفها بعید
نقل قول:
ژاپن با پنالتی بازی رو به پاراگوئه واگذار کرد که حقش برد نبود
+
نقل قول:
همین پاراگوئه اسپانیا رو جوری اذیت کرد که نه آلمان تونست نه هلند!
جمع این دو نقل قول بالا مساوی با این نمیشه که ژاپن هم میتونست رو به روی اسپانیا مقاومت کنه
هر تیم سبک خاص خودش رو داره
یه تیم قدرتی هست یه تیم سرعتی .یه تیم دنبال سانتر از جناحین هست یکی دنبال پاس توی عمق.و....
خب مثلا اسپانیا با تیم مثلا تکنیکی و قدرتی پاراگوئه به مشکل بر خورد دلیل نمیشه که با تیم مثلاژاپن که مثلا سرعتی هست هم به مشکل بر بخوره.
همه رو با مثلا گفتم که بعد نشه بهش استناد کرد ولی اصل موضوع صادقه.
یاد جام جهانی 2002 افتادم که آلمان برای مقابل با قدرت بدنی کامرون دقیقا به سبک خودشون بازی کرد.میزدن میزد.اگه قرار بود یک جور دیگه بازی کنه حتما کم میاورد.
امیدوارم با نقل قول بعدی شما این بحث تموم بشه