آقا قطعی ها زیاد شده
سرعت پایینه
واقعا افتضاحه
Printable View
آقا قطعی ها زیاد شده
سرعت پایینه
واقعا افتضاحه
ولی من از کسی که استفاده کرده سوال کردم گفته کیفیتش خوب نیست. دیگه خودتون حتما تحقیق کنید بعد استفاده کنید.نقل قول:
این که چیزی نیست به منم گفتن نویز داره من برای این که بهشون ثابت کنم مودم رفتم دم در وصل کردم سرعتم بهتر که نشد بدتر هم شد.نقل قول:
4 روز دیگه هم مدیر قسمت ADSL مخابرات فرار می کنه :31: خلاصه بجا اینکه خودتون عذاب بدبد برید از اینترنت بی سیم استفاده کنید.
پینگ منم که رکورد زد رفت روی 1100 ... هوراااا
پس این نویز را به همه می گن .. می خوان الکی بیان خونه بگن ما بررسی کردیم بعد هم یه چرت و پرتی تحویل بدن و برن و دوباره روز از نو روزی از نو .
حد اقل یه پشتیبانی درست نمی ذارن طرف دو زار چیز حالیش باشه . تو این تابستونی آدم می خواد کیف و حالشو بکنه اینام مدام می خوان ضد حال بزنند .. ما چقدر بدختیم که تو این کشور به خاطر یه اینترنت با سرعت 1 مگ باید اینقدر حرص بخوریم ، بری جاهای دیگه اینا رو تعریف کنی می خندند بهت .
باهات شدیدا موافقم . سرعت 1 مگ و 2 مگ تو خارج از کشور /حالا هر جا حتی افغانستان/ چیزی نیست:18: اینایی که میگن سرعت خوبه قطعا دانلودی ندارند این رو چه برای مخابرات گفتم چه برای بقیه شرکت ها:41:
..
..
..
..
..
اینم از وضعیت شارژ آنلاینشون ... چند ساعت پیش اعتبارم تموم شده می خواستم حجم اضافه بخرم می بینم خبری از شارژ آنلاین توی صفحه ی کاربریم نیست .. به پشتیبانی زنگ می زنم مدام اشغاله ، فعلا هم که خبری نیست باید صبر کنم تا فردا ..
میگم حالا که اعتبارم تموم شده می تونم از شبانه استفاده کنم یا نه ؟
برای حل این مشکل بهشون بگین،چند تا شارژ حجم توی پنل اضافه کنن، من فک میکنم این کاررو بخاطر افراد تازه وارد که اشتباهی قبل از اینکه ترافیک تموم بشه ،ترافیک میخرن کردن :11:، (ناگفته نماند خودم هم یکباراین اشتباه رو کردم)نقل قول:
چرا من 512 سرعت دانلو شبانه ام 7 کیلوبایته ؟
دوستان هر روز تماس بگیرید .. این که نمی شه پول مفت که ما نداریم به اینا بدیم این همه بازی سرمون در بیارن
اگه هیچی نگیم تا آخر تابستون می خوان سرعتو اینجوری نگه دارن .