من هیچ کدام ندیدمنقل قول:
اما قزوین میرفتم جای شما بودم.
هر شهر خلوت تر
هم مردمان خوب
و ... .
Printable View
من هیچ کدام ندیدمنقل قول:
اما قزوین میرفتم جای شما بودم.
هر شهر خلوت تر
هم مردمان خوب
و ... .
و .... یعنی چی؟نقل قول:
بعد مطمئنی مرماش خوبن؟(البته اصلا قصد توهین ندارم)
از دوستانی که هر اطلاعی تو این زمینه دارن خواهش میکنم کمکم کنید واقعا دو راهی سختیه پارسال هم سخت افزار قزوین قبول شدم ولی چون خوب نخونده بودم نرفتم و به امید سراسری موندم امسال دیگه واقعا دارم میخونم اگه خدایی نکرده سراسری قبول نشم باید برم آزاد میخوام بعدا به هیچ وجه پشیمون نشم:40:
یعنی ثبت نام نکنم ؟؟؟ اگه کنم هیچ کارتی صادر نمی شه؟حرف شما رو باور کنم یا علی رضانقل قول:
شما داری اشتباه می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه توضیحاتو دادم
شما اگه میخواین دو تاشو ثبت نام کن ولی موقع آزمون که کارتی صادر نشد متوجه میشی
دیگه واقعا نمیدونم چطور توضیح بدم که فقط ی مجموعه و فقط ی بار میتونی ثبت نام کنی
در مورد اون حرفتون بزارین بچه های ریاضی بیان و حرفمو تائید کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پست مو درست خونده باشی گفتم آزمون ریاضیش سخته درسای دیگه ش که از آب خوردن هم راحتتره ... شما اصلا تا به حال برای کنکور ریاضی شرکت کردی؟!!!
اینجا بقیه به حرف شما می خندن نه من اوکی؟
در ضمن اگه میشه
بگین کجای دفترچه گفته با دو کارت غیر پزشکی میشه 2 تا آزمون غیر پزشکی ثبت نام کرد ؟!!
بگین دیگه.......
یکی یه تحقیق می کنه به ما جواب بده دستشو می بوسم جواب درست بده به خدا کلافه شدم:13:
خو یه سوال دیگه به نظر شما پزشکی کارت بگیرم در میام ؟؟درس نخوندم زیاد
رامبو واقا اینقدر مردمش برات مهم هستن؟؟تو میری و میایی چه کار به مردمش دارینقل قول:
و .... یعنی چی؟
بعد مطمئنی مرماش خوبن؟(البته اصلا قصد توهین ندارم)
از دوستانی که هر اطلاعی تو این زمینه دارن خواهش میکنم کمکم کنید واقعا دو راهی سختیه پارسال هم سخت افزار قزوین قبول شدم ولی چون خوب نخونده بودم نرفتم و به امید سراسری موندم امسال دیگه واقعا دارم میخونم اگه خدایی نکرده سراسری قبول نشم باید برم آزاد میخوام بعدا به هیچ وجه پشیمون نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جسارتا دختر هستی شما؟ ولی به نظر من کاری نداشته باش
نه بابا خدا نکنه !!!:31:نقل قول:
رامبو واقا اینقدر مردمش برات مهم هستن؟؟تو میری و میایی چه کار به مردمش داری
جسارتا دختر هستی شما؟ ولی به نظر من کاری نداشته باش
راست میگی مردم بیخیال اصلا من میرم میام دیگه با مردمش چیکار دارم !(دوستمون گفت مردمش خوبن منم گفتم مطمئنی یا همینجوری میگی همین اصلا مردم واسم مهم نیست)
سطح علمی کدوم بهتره؟ (البته فقط تو رشته مکانیک میگم) هر دو دانشگاه از کرج سرویس دارن دیگه درسته؟ کسی هست از کرج بره قزوین ؟ چند ساعته میرسید؟ تهران چطور؟ حالا در کل کدوم پیشنهاد میکنید تهران مرکزی یا قزوین؟؟؟
کل ایرانی ها خوب هستندنقل قول:
با چندتا قزوینی رفیقم ادم های خوبی هستند
سلام دوستان من الان ترم 4 هستم و دارم میخونم حالا میخوام کنکور بدم برم یه جا دیگه . کد نظام وظیفه رو چی باید بزنم؟
ببین مهندسی صنایع رباط کریم امسال تازه اومده ، پس این یه شانس برای تو . اینکه دانشگاه واسه پر کردن ظرفیت خیلی انعطاف نشون میده . مثلا دانشگاه پرند تراز تحلیل سیستم سال پیشش 5700 بود به نظرم رباط کریم امسال حتی تا 5400 هم میرسه . با توجه به اینکه تراز سال پیش تو آزاد 5500 بود اگه امسال به طور معمولی هم درس خونده باشی راحت میتونی تهران جنوب یا تهران شمال قبول شی . تراز هر دوتاشون 6400 هست . من اگه جای تو بودم تحلیل سیستم تهران جنوب رو میزدم . آخ آخ راستی یه چیزی امسال تهران غرب هم تحلیل سیستم تازه گذاشته . خدا وکیلی ترازش رو تا 6200 هم پایین میاره قبولیت با توجه به تراز سال پیشت تو تهران غرب 100% شک نکن !!نقل قول:
نه ولی پارسال ازادم 5500 شد
آقا یکی میشه این دانشگاه هارو بر اساس سطح علمی مرتب کنه!!!
علوم تحقیقات - تهران جنوب - تهران مرکزی- تهران غرب - تهران شمال - پرند
علوم و تحقیقات که اوله پس هیچ بقیه رو هرچی از هر کدوم مطمئنه بگه مثلا جنوب از پرند بهتره
آقا می شه این لینک مجله شماره 49 نیمکت (گاج) که ترازها توش هست را به ما بدین ؟
هرچی توی خود گاج می خوام دان کنم نمی شه !
اره خوب ولی وقتی معدلت 11 باشه یه مقدار ریسکش میره بالا:41:نقل قول:
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
1-علوم تحقیقات 2- تهران مرکزوجنوب زیاد فرق ندارن جنوب دانشگاهش یه ذره بهتره 3- تهران شمال 4- تهران غرب 5- پرند این اخری رو خودم هم توش رفتم:27:بد نیست ولی نسبت به تهران ضعیف تره یه سری از استاداش هم با پیام نور پرند مشترکننقل قول:
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
چرا گاج مبتکران هم که همرو زده به سایتش یه سر بزن :10:نقل قول: