بله ولی سخت تر به معنای مفهومی تر نیست به معنای مجاسبات وحشتناکی که تو سوالاش می گذاره اونم به خاطر اینکه از کتاب های مرجع برمی داره و کتاب های مرجع سوالاشون برای حل به ماشین حساب نیاز داردنقل قول:
Printable View
بله ولی سخت تر به معنای مفهومی تر نیست به معنای مجاسبات وحشتناکی که تو سوالاش می گذاره اونم به خاطر اینکه از کتاب های مرجع برمی داره و کتاب های مرجع سوالاشون برای حل به ماشین حساب نیاز داردنقل قول:
سلام.واقعا حرفتو قبول دارم.بابا الکی نگین خواستن توانستن است و .... بابا ما هم قبول داریم،ولی اینجا یک نکته وجود داره :شما میخوای بعدش هم میتونی ولی ممکنه سر اون چیزی که بهش رسیدی بین علما شک باشه(چی گفتم :31:) بابا به خدا تو خیلی از مسایل زبان فارسی و دینی بین علما شکه،که متاسفانه تو کنکور هم میاد.نقل قول:
من با کارنامه گذاشتن خیلی موافقم(هرچند ترازم پایینه)ولی بازم هرچی جمع بگه.در جواب برای اینکه اسپم نباشه:46: باید بگم که به نظر من درس به درس داره،اگه خواستی بگو توضیح بدم.نقل قول:
آره.همه همینو میگن.(ولی زبانش خیلی سخت نیست.ریاضیش هم به نظر من بیشتر غیر استاندارده تا سخت)نقل قول:
باید خدمتتون عرض کنم که آزمون های قلمچی تو تابستون خیلی خوبه و از مهر به بعد هم عالیه(چون جامعه آمارش خیلی بالا میره)
چه جالب:20: چقدر ورزشکار داریم ما.....منم تا امسال ورزش سنگین :31:(فوتبال...البته تو لیگ جوانان بودیما) میکردم و دقیقا با استدلال های شما کنارش گذاشتم.نقل قول:
سلام.
بچه ها،کاربرا،مدیرا ،اعضای سایت،و.........معذرت میخوام که 2تا پست پشت سر هم میدم.ولی آقا واجبه چون اون پست بیشتر بیان نظرات و مشاورهای بود ولی این آموزشی.
تو اوغات فراغت داشتم همینجوری دفتر فیزیک خواهرم و ورق میزدم که چشم به 1 نکته خوب افتاد که تو بعضی مسایل باعث بالا رغتن سرعت میشه که من تو هیچ کتابی ندیدم(شاید مهم نبوده)در ضمن اینم بگم که شاید خیلی از شما اینو دیده باشین یا معلمتون گفته باشه یا.....در هر صورت فحشم ندین گفتم شاید یکی بلد نباشه.
نکته مربوط میشه به فصل حرکت شناسی فیزیک 2 و پیش 1 ،ما نکته داشتیم که اگه سرعت رو بر حسب (متر بر ثانیه)و (کیلومتر بر ساعت) دادن با ضرب و تقسم در 3.6 جواب بدست میاد ولی این نکته میگه چون تو 80% تست ها اعداد داده شده ثابتند اگه این اعداد رو حفظ کنی (که حفظم نمیخواد 1بار نگاه کنی یاد میگیری فقط کافی عدد اولشو یاد بگیری) سرعتت بالا میره(انشاالله).نکته اینه:
18km/h=5m/s
36km/h=10m/s
54km/h=15m/s
72km/s=20m/s
90km/h=25m/s
108km/h=30m/s
فهمیدین دیگه هر 18 تا که به کیومتر بر ساعت اضافه میشه 5 تا به متر بر ثانیه.
امیدوارم بدردتون بخوره.
سلام
گفتم شاید یکی بتونه مشاوره درست حسابی بده (اسم تاپیک :41:) ، ولی خوب باز ممنون
یک چیزی توی فیزیک با فرمول ها من دوست دارم بازی کنم ، نشستم با فرمول چگالی سطحی بار الکتریکی بازی کردم ، این بدست اومد
، زمانی که میدان ، نیرو و سطح بدن ، چگالی روبخوان یا .... ، این باید جواب بدهکد:ς=F/EA
من هم مجبورم ورزش رو کنار بگذارم .:41:
هرچه حساب کردم دیدم به نفع من هست که این 10 ماه رو ورزش نکم .:5:
شما عين مشكل منو دارين...آدم اولش فكر مي كنه اين خيلي خوبه كه من اين توانايي رو دارم و فكر مي كنه شايد من استثنام ولي واقعيت اينه كه اين روش اشتباهه...آدم كلي زحمت مي كشه و فرو مي ره توي عمق درس (به قول شما عميق مي خونه) تو اون لحظه هر چي سوال سخت مي بينه خيلي راحت حل مي كنه ولي يه هفته بعد كه يه سوال ساده از همون مبحث بهش مي دن مي مونه كه چه طوري بايد حلش كنه...تازه به قول شما بعد خوندن سردرد مي گيره منم همين طور بودم احساس مي كردم مغزم از وسط داره هزار تكه مي شه بعد از خوندن درس:41:...از دي ماه 87 كم كم شروع كردم كه تو وعده هاي كوتاه تر درس بخونم اولش خيلي سخته چون اين طوري آدم وقتي كتابو مي بنده احساس مي كنه هنوز چيزي نخونده و هيچي ياد نگرفته اما مشاورمون به من توصيه كرد قبل بستن كتاب چند تا سوال ساده در مورد اون مبحث حل كنم تا اعتماد به نفس داشته باشم و با قاطعيت اون كتابو بذارم كنار و درس ديگه اي متفاوت با درس قبلي رو شروع كنم...طول مي كشه به اين روش عادت كني ولي بعد از يه كم كار كردن نتيجه ي كار از مال بقيه بهتره مي شه اين مربوط به زماني مي شه كه بتوني تو همون زمان كوتاه به اون حد از عميق خواندن درس برسي كه قبلا مي خوندي ولي در زمان طولاني(نمي دونم منظورمو رسوندم يا نه:31:)...ولي كلا بهت توصيه مي كنم اگه علايم مشكلت عين همينايي كه من گفتم و مشكل منو داري حتما روش تو عوض كني:20:...باز اگه سوالي در مورد اين كار داشتي بپرس...فكر مي كنم بايد كارايي رو بكني كه من كردم:46:نقل قول:
دوستان من امسال كنكور دادم نتيجه دلخواهم رو نگرفتم ميخوام سال 89 كنكور بدم. منابع 89 هم مثل 88 هست يا تغييراتي در كتابا به وجو اومده ؟؟ كمك كنيد.
بله دقیقا همینطوریم ، روشم رو عوض کردم ، ولی وقتی کتاب رو میزارم کنار ، احساس میکنم کلا یادم رفته، ولی فرداش قبله اینکه مبحث جدید رو شروع کنم ، سوالارو راحت حل میکنمنقل قول:
ممنون که راهنمایی کردید.
شما باید کتاب های سال بعد خودتونو بخونید چون قطعا تو مواردی هر چند جزیی با امسال متفاوت خواهد بود.مثلا تو کنکور امسال از ادبیات سال دوم چاپ 85 سوال پرسیدن و سال دیگه از ادبیات دوم چاپ 86 می پرسن.یعنی دقیقا از کتابهایی که سال بعدی های شما خوندن.درضمن ممکنه حذفیات کنکور امسال با پارسال متفاوت باشه که باید گوش به زنگ اعلامیه حذفیات امسال باشی که سازمان سنجش معمولا تو مهر منتشر میکنه.نقل قول:
واقعا ازت تشکر میکنم به خاطر اینکه با این کارت شاید بقیه هم نکات خوب رو که میبینن برای همه بنویسند و این نکته رو یادم میاد توی کتاب فیزیک 2 اندیشه سازان چاپ قدیم دیدمنقل قول: