از وقتی که ایرانسل اومده!!دی:نقل قول:
ق و غ رو در انگلیسی به صورت gh و یا q مینویسند!البته بعضی جاها دیدم که با k هم مینویسن!!حالا بگذریم!عشق اسکیت تلفظ صحیح نام کاربریتونه؟؟بابا دل مارو نشکنید ما هم میخواستیم یه سوتی بگیریم!!
Printable View
از وقتی که ایرانسل اومده!!دی:نقل قول:
ق و غ رو در انگلیسی به صورت gh و یا q مینویسند!البته بعضی جاها دیدم که با k هم مینویسن!!حالا بگذریم!عشق اسکیت تلفظ صحیح نام کاربریتونه؟؟بابا دل مارو نشکنید ما هم میخواستیم یه سوتی بگیریم!!
ديشب ما مهمون داشتيم .
منو دخترعمه هام با پسرخالم(2متر قد 130 کيلو وزن) رفته بوديم تو اتاق منو داشتيم سيگار مي کشيديم.يهو صداي بابام اومد که داشت منو صدا ميکرد :o
صداشم اونقدر نزديک بود که گفتم غلط نکنم پشت در اتاقه و الان مياد تو.
اصلا" فرصت نداشتم که آثار جرم رو پاک کنم فقط همين به عقلم رسيد:
بابا نياي تو اتاق ها !!!! لختيم
که يه دفعه همه به هم نگاه کرديمو از خنده منفجر شديم .بيچاره پسرخالم قيافش خيلي ديدني شده بود
ماشاالله!!جوانان ما خانوادگی سیگار میکشن!!!نمیدونم چرا حالم بد شد وقتی سوتی اقای طلبکار رو خوندم!!چون این پست ایشون سوتی نبود بلکه واقعیت جامعه ی امروز ما بود!!!(در مورد سیگار کشیدن!)
قهوه خونه ها رو جمع كردن مجبوريم!
نه بابا من ازاوناش نیسمنقل قول:
خدانکنه دلت بشکنه:10:
بی خیال شما خونوادی خلافین(شوخیکردم ها به دل نگیر:10:)نقل قول:
من با اینابهت کارم شده پیداا کردن شما داداشا(dizgah&talabkar)حالا یکی دیگم اضافه شدpillx شما همتون یکی هستید لباس عوض میکنین.من میدونمD:
داشتم با یکی حرف میزدم
مثلا داشتم نصیحتش میکردم
""(( بببین عزیز دلم یه جوونه عاقل و باقل که نباید هر کاری دلش خواست بکنه و....))""
اونم فهمید و بهم گفت
هردومون زدیم زیر خنده و بی خیال حرف زدن شدیم
متاسفانه تایید میشهنقل قول:
حیف از جوونای ما که قلبشون را با دود سیگار پر میکنن
چاکر ابجی خانوم شما امر کنی من حاظرمننقل قول:
بابا تو که هنوز بارت سنگین نشده من اونقده اینجا ابجی پیدا کردم اسماشون یادم رفته از راه کویر و نمیدونم تودی و امرلند و کلی دیگه و خودت حالا بی خیال خدا بیشترش کنه :31:
نگرفتم.بارم سنگین نشده داداشی؟نقل قول: