بلي mts و m2ts را راحت پخش مي كندنقل قول:
Printable View
بلي mts و m2ts را راحت پخش مي كندنقل قول:
یه چندتا فیلم BRRip.xvid.AVI گرفتم با حجمای 1.45 و 1.5 و یه دونه هم 700 مگی ولی باز متاسفانه اجرا نمیکنه و پیغام میده که :
Unable to play the selected file.please see the user manual for a list of supported file formats.
با سینمای PT980 پانی هم چک کردم پیغام ERROR میداد .
با VLC medi player هم چک کردم نشون نداد و یکیشونو این پیغامو داد :
can not fix it and can not support "UNDF" audio or video format
با یه سیستم دیگه با Mediaplayer classic چک کردم یه صحنه هایی میاره ولی جون میکنه و بافر پر میکنه و بعد دوباره قطع میشه انگار که زورش نرسه پلی کنه تصویر رو .
اساتید داستانش چیه دوباره ؟؟؟ بازم فایلایی که گرفتم خرابه ؟؟؟ این فیلما از تورنتز دان میشه .
دستگاه من SUNNY هست از اینایی که آنتن tv میخوره و تلویزیون داره، میخواستم ببینم چرا بعضی وقتا فیلم ها رو تبدیل میکنم به AVI نشون نمیده و میگه نات ساپورت، با اینه 480 تبدیل میکنم
oops امروز فهمیدم که خوده فایلا ناقص بوده ..................نقل قول:
sorry for interruption
ولی UNDF دیگه چه فرمتیه ؟؟
دوستان لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید...!...208 صفحه ...و نیمی از مطالب معرفی و حل مشکلات دستگاههای دیگر!
دوستان این نوع پلیرها زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنن...؟
من یه مدل 500 گیگی میخوام که HDMI هم داشته باشه میشه یه چندتا مدل معرفی کنید؟
ممنون
سلام و ارادت به دوستان
یه یک سئوال داشتم اگر کسی از دوستان کمک بکنه ممنون میشم .
من یک پلیر وسترن دیجیتال لایو خریدم میخواستم بدونم میشه با هارد کامپیوتر شیرش کرد .یعنی فایلهای داخل هارد کامپیوتر را با این پلیر اجرا کرد .
اگر جواب مثبته میشه آموزش شیر کردن هارد را با این دستگاه بزارید .هرچی سرچ کردم آموزشی در این رابطه ندیدم
باسپاس
دوستان یه هاردی دوستم عکس انداخته بود تو مغازه اسمش یادم نیست ولی وای فای داشتش و یک usb هم داشت که میخورد به Tv digital بعد هر چیزی که داخل هارد بود را داخل Tv digital میشد اجراش کرد و نشون میداد تمام فیلم ها با پسوندهای رایج تقریبا مثل همین WD بود. ولی با live hub فرق داشت که خودش یه هارد پ ترابایتی داره. عکسش رو بگیرم میزارم. گفتم ببینم شاید دیده باشین
خودم تونستم راه بندازم .کسی کمکی خواست درخدمتم.نقل قول:
از آپدیت جدید خبری نیست ؟
آخرین ورژن همون 1.06.15 هستش ؟
سپاس