مموری هم انداختی رو گوشیت؟ یا دوربینت رو مس مموری تنظیمه؟نقل قول:
معمولا وقتی مموری یا مس مموری سنگین میشه این حالت پیش میاد...هر چی تو مموریت داری به کام انتقال بده و یه بار مموریت رو فرمت کن درست میشه...مستر ریست هم کردی چه بهتر
Printable View
مموری هم انداختی رو گوشیت؟ یا دوربینت رو مس مموری تنظیمه؟نقل قول:
معمولا وقتی مموری یا مس مموری سنگین میشه این حالت پیش میاد...هر چی تو مموریت داری به کام انتقال بده و یه بار مموریت رو فرمت کن درست میشه...مستر ریست هم کردی چه بهتر
منظور از "تیک تیک چی هست؟"نقل قول:
یه نمونه میتونید آپلود کنید؟
مموری رو فرمت کردم درست شدنقل قول:
حالا چطوری صدای دوربینشو خاموش کنم؟
سلام دوست عزیز:20:نقل قول:
میشه اما سخته:31:
قبلا با روش -- هلو ایکس و رام پچر باید انجام میدادی اما چون اونا جواب نمیده باید به فریم ور کوک شده فلش کنی.
از کجا باید این فایرور رو دانلود کنم؟نقل قول:
با فونیکس باید فلش کنم یا جف؟
سلام دوستان من میخواستم n86 خواهرم رو آپدیت کنم ورژنش 20 و از سرعتش ناراضی هست....
قبلنا اومدم که 3250 مامانمو آپدیت کنم که توی فلش کردن فیلد شد و 7 تومن فلش اوفتادم!
حالا برای این ان86 چی کار کنم؟
Sharmande ba gushi on shodam en tayp mikonam. Ghat kardane sedaye gushi ke kare kheily rahatie. Faghat kafie ye disable sound camera nasb konio gushito khamush roshan koni ta sedash khafe she. Mese kari ke man kardam. Faghat bayad bade nasb warning tone ro ghat kard.
Rasti tavajo kardi vaghti axaei ke ba gushi gerefte shode ro tu halate windows mode nega mikoni cheghad eftezah neshun mide?? Age full screen nakonish adamaye tu ax jesaratan shabihe meymun neshun dade mishan!
سلام
دوستان اگه دوباره مانند گذشته آسمون به زمین نیاد، تصمیم دارم تا 2 روز آینده این گوشی رو بخرم.
1. -- این گوشی چطوریه؟ مانند helox هست؟
2. توی فرمور تازه کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری بهبود داشته یا نه؟
3. به غیر تشخیص چهره چیز دیگه افزوده شده ؟
4. صداش در چه حد و اندازه ای هست؟ نسبت به N82 می گم! :دی
5. من رنگ سفیدش رو می خوام بگیرم؛ رنگش که نمی ره انشالله؟؟؟
6. پرسشی بود می پرسم! :دی
شاد باشین :دی
سلام دادا:31:نقل قول:
1:دوران هلو ملو تموم شد:31: فقط فریم ور کوک شده.
2:بله بله:31:
3:هیچی:13:
4:شاید یک درجه از ان82 بیشتر ولی صدایه ان82 کمی کمی بهتره (بمتره)
5:انشالله:31:
6:در خدمتیم
سلا م من تو فیلمبرداری ان86 مشکل ندارم ولی عکسش خیلی مشکل داره
وقتی از فضای باز عکس میگیرم عکس یا سفید میشه یا سیاه و در محیط بسته عکسهاش خیلی آشغاله
به نظر شما مشکل از کجاست؟
لطفا سریعتر جوابمو بدین