همون ديگه:14:نقل قول:
Printable View
همون ديگه:14:نقل قول:
سلام برادران....میگم این ورژن v10g رو نصب کردم ولی خبری از اون تم نیستش که؟!!؟ :41: قضیه چیه؟!
گوموش جان بابا خیلی با وفا و با معرفتی .
چون فهمیدی من چند روز خبری ازم نیست ولی بقیه چه من باشم چه دو سال نیام فرقی براشون نمی کنه .
.........
راستی یه چیز جالب . گوشیم که واسه نظرسنجی های اس ام اسی نظر نمی داد خود به خود درست شده .
باز این حرف زد! :دی خجالت بکش بابا... :46: این چه حرفیه؟ :10: به چه زبونی بگیم که دوستت داریم؟ حتما باید یه دسته گل برات بفرسیتم؟! :دینقل قول:
...............................
مدت طولانی ایه که بخاطر درس نبودم. فضیه این تمه چیه؟
شاد باشین :دی
میگم برادران، این هدست رنوار رو از کجا میشه تهیه کرد؟! گارانتی که گفت نداریم....اصلا قطعه گفت نمی فروشن!!!!!
زئوس جان کجایی؟! :دی کمک میخوام برادر!!!!نقل قول:
سلام برادران....میگم این ورژن v10g رو نصب کردم ولی خبری از اون تم نیستش که؟!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیه چیه؟!
نقل قول:
مثه اینکه باید فحش بدم بازم :دی
گارانتی غلط کرد گفت قطعه نمیفروشیم
یه برچسب زدن تو همون اتاق اولی اندازه ی کله ی اون دختره که اونجا میشینه :27:
روش بزرگ نوشته پارس کامتل فروش استثنایی قطعات جانبی را آغاز کرد:2:
زیرشم قیمت و اینارو زده
دوستان بعيد مي دونم اين شركت الجي پاسخ گوي ما ايرانيها باشه چون بنده از مدير عاملشون تا مدير قسمتهاشون همه ايميل دادم ولي هيچ پاسخ يا پيگيري هم از سوي اونها انجام نشد در آخر هم امروز از كامتل زنگ زدن يا بيا گوشي رو ببر يا يه فكر بد براش مي كنيم ......
به هر حال براي شركت ال جي و كلا خدمات پس از فروشش توي ايران واقعا متاسفم حداقل حالا كه سامسونگ دارم فرق خدمات و گارانتي رو مي فهمم اميدوارم هيچ كدام از شما به مسئله اي برنخوريد كه با گارانتي حل بشه كه حداقل در اين برند تعطيله ...
خوب .... من برگشتمنقل قول:
گفتم بذار این ماه اینترنت رو شارژ نکنم شاید تونستم اعتیادش رو کنار بذارم... ولی بیشتر از 3 روز طول نکشید
چی شده؟؟ این قضیه تم چیه؟؟ اگه اون تم نیست، پس چه تمی الان داره؟؟
...........................
یه چیز دیگه در مورد این ورژن f اینه که : اون قسمت مربوط به برنامه های گوگل رو نداره
فقط برنامه گوگل مپ رو داره
البته زیاد هم مهم نیست. چون به جز گوگل مپ، بقیه اشون در واقع میانبر برای ورود به قسمت های محتلف گوگل بودن.... ولی هر چی که بود، نداره این
مايكل كجايي پس؟نقل قول:
چرا نمياي توضيح بدي؟ اومدي يه تشكر و فينيش.....:17: