سلام یه سوال من میخوام لپتاپ سونی مدل Z540NMB رو بگیرم . با یکی از دوستانم مشورت کردم گفتن ویندوز 7 روش نصب نمیشه آیا واقعا نمیشه ؟
Printable View
سلام یه سوال من میخوام لپتاپ سونی مدل Z540NMB رو بگیرم . با یکی از دوستانم مشورت کردم گفتن ویندوز 7 روش نصب نمیشه آیا واقعا نمیشه ؟
اینو باید تو انجمن لپتاپ ذکر کنی.نقل قول:
ویندوزت که 7600 است ولی به احتمال بسیار زیاد کرکی که استفاده کردی مطمین نبودهنقل قول:
موفق باشید
اخه شبیه ویندوز XP نیست آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41:نقل قول:
سلام من یک سوال داشتم که من هیجای سایت برای ارسال این پیام نداشتم ببخشید
من اول ویندوز xp نصب کردم و من اینترنت وایرلس دارم من در xp به راحتی ip هار وارد میکنم وconectino میسازم و به اینترنت وصل میشم ولی من الان 7 نصب کردم ودر قسمت کانکشن یه کانکشن میسازم وip ها رو وارد میکنم ولی وقتی conection رو میزنم و conect میشم فقط veryfing user name رو میزنه وlog on to internet نمیشه و اخرش میزنه ارور 800من باید چیکار کنم که در ویندوز7 به اینترنت وصل بشم مادر بورد من albatron هست
حالا شما به بزرگی خودتون ببخشید:31:نقل قول:
آره متصفانه پیکر بندی هارد رو بطور کندویی نشون نمیده که هم در ویستا چنین بود و هم 7!
دوست عزیز من کمک زیادی نمیتونم در مورد مشکل شما بگم ولی Error 800 مربوطه به:نقل قول:
نوشته شده توسط meti_victor
""قادر به ایجاد اتصال --- نمیباشد.سرویس دهنده --- در دسترس نمی باشد و یا ممکن است پارامترهای امنیتی برای اتصال به درستی پیکربندی نشده باشد.""
جدیدترین نسخه ویندوز 7 چیه؟7600؟این نسخه نهاییه دیگه؟یا از این جدیدتر هم میاد؟
نسخه ی نهایی ویندوز 7 در 22اکتبر منتشر خواهد شد! تقریبا 8 روز دیگه!نقل قول:
سلام دوستان
من پکیج کوانتوم رو خریدم و ویندوز 7 رو نصب کردم الان شماره سریال میخواد و من نمیتونم پیداش کنم لطفا راهنمایی بکنید